Inanmıyorum ya demek ki hiç bir şeye bakarak cinsiyet yorumlanamayacak.allah bilir ancak ya.neyse bana iki gün kaldı inşallah gösterirse rahatlarım iyice.Selamlar kil teorisini curutecegim icin uzgunum ilk bebegim kizdi ve asiri killandim gibegim boynum fauller ve malesef gebelikten snrada dokulmedi
Simdi erkek bebek bekliyorim sifir tuy agda yaptiriyorum gec uzuyor saskinim
Kiyafet konusulmus ben lcwden bir pantolon aldim ustlere buyuk bedenle kapatiyorum simdilik zaten evdeyim
Ama karakara kisi dusunuyorum napicam diye kabanlar montlar olmuyor panco almayi dusunuyorum siz ne yapicaksiniz?
Panco goren bana hbr etsin lutfen
Mutlu hafta sonlari annisler
Bende oyle diyordum canim birden kocamn bir gobis cikiverdi :)benm karnım niye çıkmadıdaha
benm karnım niye çıkmadıdaha
Ben oglumda cogu seyi netten ve magazdan almistim havuzlu han ucuz degil kesimlikle.ben hm ca kanz sevibebe idilbaby mothercare ve ff den almistim yine oyle yaptım suan bebegin giysi vs eksigi yok tabi oglumdan kalanlar da var.besli setten cok alma derim ikili takimlar yetee cunku o bes parcanin ucu sapka ve eldiven oluyor. Tulum cok kullanisli.cabuk buyuduklerinden hemen kuculuyor hissi veriyor ama beli yakasi acilmiyor.aldiklarimi telden yukleyemedim birkac gune yukleyecegim ciciler sayfasina size de fikir olur.Mutlu haftasonları güzel anneler.ben CA ve HM den bikaç kıyafet almıştım bebeklerime.tabi esas alınmadı gereken leyler var.hastane çıkışı,battaniye,havlu ne bileyim birsürü şey.havuzlu hana gitmek mantıksız geliyo hem ycuz değil hem de arabayla gidilmez o kadar eşya taşımak istemem.ee peki alışverişimixi nerden yapıcaz,ne alıcaz.tecrübeli anneler özellikle hastane çıkışında önerdiğiniz marka var mı,ya da alıp kumaşını beğenen ya da beğenmeyen var mı? Çok sordum :)))
Bir de 10 lu setler var hatta 20 li hiç mi almayalım onlardan.aslında bana da tulum çok rahat geliyo ama hastanede giydirmelik güzel takım da almak istiyorum.bebek alışverişiyle ilgili hiçbirşey bilmiyorum:)benimkiler ikiz o bedenle küçük olabilirler diye yenidoğan aldım yani 56.doğrumu yaptım acaba...Ben oglumda cogu seyi netten ve magazdan almistim havuzlu han ucuz degil kesimlikle.ben hm ca kanz sevibebe idilbaby mothercare ve ff den almistim yine oyle yaptım suan bebegin giysi vs eksigi yok tabi oglumdan kalanlar da var.besli setten cok alma derim ikili takimlar yetee cunku o bes parcanin ucu sapka ve eldiven oluyor. Tulum cok kullanisli.cabuk buyuduklerinden hemen kuculuyor hissi veriyor ama beli yakasi acilmiyor.aldiklarimi telden yukleyemedim birkac gune yukleyecegim ciciler sayfasina size de fikir olur.
Bende oyle diyordum canim birden kocamn bir gobis cikiverdi :)benm karnım niye çıkmadıdaha
Benimde özellikle son iki gundur kocaman oluverdi :)benimde yoktu sadece 2 günde karnım bi anda büyüdü görenler şaşırdı hatta. şuanda bebişlerimiz hızlı büyüyor bi sabah bi bakmışsın göbüşün çıkmış:)
Bende oyle diyordum canim birden kocamn bir gobis cikiverdi :)
Benimde özellikle son iki gundur kocaman oluverdi :)
Bir de 10 lu setler var hatta 20 li hiç mi almayalım onlardan.aslında bana da tulum çok rahat geliyo ama hastanede giydirmelik güzel takım da almak istiyorum.bebek alışverişiyle ilgili hiçbirşey bilmiyorum:)benimkiler ikiz o bedenle küçük olabilirler diye yenidoğan aldım yani 56.doğrumu yaptım acaba...
azizbebe oneririm ben en cok ondan memnun kaldim yumusasik oluyor 2 tane hastane cikisi almistim tam set gerisi 2li 3lu 5li gibiydi. benim kizim iriydi alt ust giydirmek daha kullanisli oldu tulumlar hep kasti boydan bir beden buyugu kocaman oldu hic memnun kalmadik tulumlardanMutlu haftasonları güzel anneler.ben CA ve HM den bikaç kıyafet almıştım bebeklerime.tabi esas alınmadı gereken leyler var.hastane çıkışı,battaniye,havlu ne bileyim birsürü şey.havuzlu hana gitmek mantıksız geliyo hem ycuz değil hem de arabayla gidilmez o kadar eşya taşımak istemem.ee peki alışverişimixi nerden yapıcaz,ne alıcaz.tecrübeli anneler özellikle hastane çıkışında önerdiğiniz marka var mı,ya da alıp kumaşını beğenen ya da beğenmeyen var mı? Çok sordum :)))
Ya niye o kadar yoruyosun kendiniArkadaşlar dun pazara gittim koştur koştur eve geldim.evim ikinci kat 3-4 kere falan inip çıktım eşyaları yukarı taşıdım hic dinlenmeden oğlumun okuluna gittim yine acele acele tabi.eve geldim biraz dinlendim çarşıda işim vardı oraya gittim.vee aniden gobek deligimin biraz solunda bir acıma hissettim.agri deil resmen acimaya başladı hafifçe dokununca bile acıyordu.cok korktum.acil devlet hastanesine gittim.doktor ultrasonla bakti rahmimin kapalı olduğunu ama bu tür kasilmalarin dusuge sebep olabilecegini söyledi ağrın coksa yatirayim dedi.bende cok olmadığıni söyledim bir igne verdi hemen yaptir dedi rahimi toparlayip dusugu engelliyormus birde magnezyum ilaci verdi toz seklinde suda eritiliyor.evde istirahat et dedi.bugun ağrım acım yok çok şükür. Sizde kendinize dikkat edin sakin benim gibi kosusturmayin.Allah bebislerimizi korusun.
Sorma canım bende çok kızdım sonra kendime.dahada pazara mazara gitmen eşim alsin gelsin eksikleri.Ya niye o kadar yoruyosun kendinidikkat et Allah korusun
Kolay gelsiinn çok yorma kendini :)Akşama misafirim gelck yoruldum yaaaa
Arkadaşlar dun pazara gittim koştur koştur eve geldim.evim ikinci kat 3-4 kere falan inip çıktım eşyaları yukarı taşıdım hic dinlenmeden oğlumun okuluna gittim yine acele acele tabi.eve geldim biraz dinlendim çarşıda işim vardı oraya gittim.vee aniden gobek deligimin biraz solunda bir acıma hissettim.agri deil resmen acimaya başladı hafifçe dokununca bile acıyordu.cok korktum.acil devlet hastanesine gittim.doktor ultrasonla bakti rahmimin kapalı olduğunu ama bu tür kasilmalarin dusuge sebep olabilecegini söyledi ağrın coksa yatirayim dedi.bende cok olmadığıni söyledim bir igne verdi hemen yaptir dedi rahimi toparlayip dusugu engelliyormus birde magnezyum ilaci verdi toz seklinde suda eritiliyor.evde istirahat et dedi.bugun ağrım acım yok çok şükür. Sizde kendinize dikkat edin sakin benim gibi kosusturmayin.Allah bebislerimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?