- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Tutku hamile giyim var nettende satış yapıyorlar ben bişeler aldım cok güzel ve şıkAl bendende okadar 4 tane hamile pantolon u aldım ama üst bulamadım hamile kıyafetleri satan yerler hem pahalı hemde güzel bişey yok tunik lerde şimdi olucak ama sonra olmaz herhalde 1. Hamileliği mde 20 kilo almıştım son aylar bişey bulamamıştim üstüme giyecek.bu sefer de 52 ile başladım suan 55.5 oldum galiba yine çok kilo alicam okadar da dikkat ediyorum ama yinede aldı başını gidiyor kilolar internet sitelerinde ki hamile kıyafetlerinden siparis ettim ama çok büyük geldiler eski bedenime göre söyledim halbuki umarım güzel bişeyler buluruz çalışınca kıyafet işi zor
rukset hm söylemedi canım. görememişti o. salı kontrolüm var, o zaman görür söyler umarım. bayram tatilinde radyoloji uzmanı akrabam baktı, kız olduğunu söyledi. ordan biliyorum yani :) bi değişiklik olmaz umarım :)
Dr iyi de cok böyle hizli konuşuyor?, boyle cok kisa kesiyor gibi geliyor bana. Apar topar muayene ediyor sanki. Sen ne düşünüyorsun?Him hatirladim canim tamambenindr pers randevum bakalim bi sefer soyleyecekmi rukset hanim:) banafa baska dr soyledi kiz olduğunu
oyyy maşallh çok güzel çıkmış
Cook gecmis olsun cnm dikkat et kendine yorma bu kadarArkadaşlar dun pazara gittim koştur koştur eve geldim.evim ikinci kat 3-4 kere falan inip çıktım eşyaları yukarı taşıdım hic dinlenmeden oğlumun okuluna gittim yine acele acele tabi.eve geldim biraz dinlendim çarşıda işim vardı oraya gittim.vee aniden gobek deligimin biraz solunda bir acıma hissettim.agri deil resmen acimaya başladı hafifçe dokununca bile acıyordu.cok korktum.acil devlet hastanesine gittim.doktor ultrasonla bakti rahmimin kapalı olduğunu ama bu tür kasilmalarin dusuge sebep olabilecegini söyledi ağrın coksa yatirayim dedi.bende cok olmadığıni söyledim bir igne verdi hemen yaptir dedi rahimi toparlayip dusugu engelliyormus birde magnezyum ilaci verdi toz seklinde suda eritiliyor.evde istirahat et dedi.bugun ağrım acım yok çok şükür. Sizde kendinize dikkat edin sakin benim gibi kosusturmayin.Allah bebislerimizi korusun.
hayırlı olsun prensesin canım :) ilk bebişin mi?Benim kizim olck ins :)
gözün aydın canım hrkes öğrendi artık cinsiyetleri ne güzelBenim kizim olck ins :)
hayırlı olsun cnmmBenim kizim olck ins :)
Evet ilk :) tesekkrlerhayırlı olsun prensesin canım :) ilk bebişin mi?
Dr iyi de cok böyle hizli konuşuyor?, boyle cok kisa kesiyor gibi geliyor bana. Apar topar muayene ediyor sanki. Sen ne düşünüyorsun?
Evet sagol :)gözün aydın canım hrkes öğrendi artık cinsiyetleri ne güzel
Tesekkur ederim :)hayırlı olsun cnmm
Çok sağol canımCook gecmis olsun cnm dikkat et kendine yorma bu kadar
Ben üçlü icin ücret öderken gorevliye sordum ayrintili nekadar diye pc den çıkıyor fiyat ama 50-60 civari dedi.bu arada 3 luyede 70 ödedim. Sizinki baya fazla değilmiiyi akşamlar hatunlar.15 ekimde ayrıntılı usg için randevu aldım.275 liracık normal fiyatları 350 imiş dr.um beni oraya yönlendirdiği için 275.
dr.um bursanın en iyisi dedi ama gidince görücez artık .
Cnm bende tam tersi aksine geç uzuyor..bu demek oluyorki bu tezde çürümüş durumda:)Kızlar size bir şey soracağım erkek bebek bekleyen anneler bacaklarınızda ki tüylerin hızlı uzayacağından yada çoğalacağından bahsediyor gerçekten siLerin ki öyle mi yoksa aksine yavaş uzayanlar da var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?