2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tutku hamile giyim var nettende satış yapıyorlar ben bişeler aldım cok güzel ve şık

Him hatirladim canim tamam benindr pers randevum bakalim bi sefer soyleyecekmi rukset hanim:) banafa baska dr soyledi kiz olduğunu

Him hatirladim canim tamam benindr pers randevum bakalim bi sefer soyleyecekmi rukset hanim:) banafa baska dr soyledi kiz olduğunu
Dr iyi de cok böyle hizli konuşuyor?, boyle cok kisa kesiyor gibi geliyor bana. Apar topar muayene ediyor sanki. Sen ne düşünüyorsun?

Eki Görüntüle 1266267

Bebeğim annesine tepki verdi gülümsedi .. :)
oyyy maşallh çok güzel çıkmış

Kızlar benimde eski kıyafetlerim oluyo hala göbeğim çıktı ama eskiden kiloluydum eski kıyafetlerime dönüş yaptım sadece hamile pantolonu giyiyorum oda sırf bebeğim rahat etsin diye halbuki şimdiden dört kilo aldım fakat çok şişkinliğim var gibi gazım çok oluyo sanki

Cook gecmis olsun cnm dikkat et kendine yorma bu kadar

iyi akşamlar hatunlar.15 ekimde ayrıntılı usg için randevu aldım.275 liracık normal fiyatları 350 imiş dr.um beni oraya yönlendirdiği için 275.
dr.um bursanın en iyisi dedi ama gidince görücez artık .

Dr iyi de cok böyle hizli konuşuyor?, boyle cok kisa kesiyor gibi geliyor bana. Apar topar muayene ediyor sanki. Sen ne düşünüyorsun?

Aslinda bazen oyle evet ama sanirim gunun yogunlugundan cunku nobetci oldugu aksam gittim 2 kere fln kimse yok ya uzun uzun muayene etti konuştuk fln daha yavasti :) ya ayıp olmasa ben bi ara gazi beye gecmeyi düşündüm ama rukset hanimida cok sevdim:)

iyi akşamlar hatunlar.15 ekimde ayrıntılı usg için randevu aldım.275 liracık normal fiyatları 350 imiş dr.um beni oraya yönlendirdiği için 275.
dr.um bursanın en iyisi dedi ama gidince görücez artık .
Ben üçlü icin ücret öderken gorevliye sordum ayrintili nekadar diye pc den çıkıyor fiyat ama 50-60 civari dedi.bu arada 3 luyede 70 ödedim. Sizinki baya fazla değilmi

Cnm bende tam tersi aksine geç uzuyor..bu demek oluyorki bu tezde çürümüş durumda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…