- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Evet canm çoğu doluymuş. Ondan bundan duydum hep :)Ben de anadolu yakasındayım günlerdir devlet hastanelerinin hangisinde ayrıntılı ultrason yapıldığına dair bilgi almaya çalışıyorum. O ona bağlıyor bu buna.. Sonunda ulaştığım yerlerde de ocak ayına kadar doluyuz deniliyor. Eğer bulursanız bana da haber verin :) sanırım ben biraz geç kaldım gün almak için olmazsa özelde yaptırcam ama çok yüksek ücretler istiyorlar. Bakalım neler olur...
Amiiin inşallah :)Hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah.Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar
Canim benim kuzenimde rahim agzindaydi.9 ay kanamasi vardi. Hep erken dogum tehdidi vardı.Ama üniversite hastanesinde iyi bir özel doktorla miss gibi oğlunu kucağına vaktinde aldı. Telaş etme güzelce dinlen. Geçmiş olsun...Arkadaslar ben 19+2 deyim.bugün Dr plesantanın aşağıda olduğunu, istirahat etmem gerektiğini söyledi.kanama olabilir dedi.çok korkuyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı
Aynen ben de gazı beyi dusundum bir ara. Hayirlisi artikAslinda bazen oyle evet ama sanirim gunun yogunlugundan cunku nobetci oldugu aksam gittim 2 kere fln kimse yok ya uzun uzun muayene etti konuştuk fln daha yavasti :) ya ayıp olmasa ben bi ara gazi beye gecmeyi düşündüm ama rukset hanimida cok sevdim:)
bende eksi yiyorum hemde fazlasıyla dun 2 kilo mandalina yedim eksi olanlardan ama oglusm olacak insallah :)Merhabalar . Bugün 4lu testim vardı. Ve..... bir kızımız olacak:) evden cikmadan eşimle içimizden geçenleri söyledik birbirimize ikimizin de içinden kız geçiyordu ama erkek diye tahmin ediyorduk. Eşim ben çok ekşi yediğim için kızı garantilemek istiyorsun diye dalga geçiyordu ve eksinin gücü :)
korkutmak istemem hayatim ama benim plesantada asagidaydi 12.haftadan beri hep kanamali gecti hep dinlenerekArkadaslar ben 19+2 deyim.bugün Dr plesantanın aşağıda olduğunu, istirahat etmem gerektiğini söyledi.kanama olabilir dedi.çok korkuyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı
Aynen bende kilo kilo mandalina yiyorum turşu yiyorum.Ama oğlum olacak kısmetsebende eksi yiyorum hemde fazlasıyla dun 2 kilo mandalina yedim eksi olanlardan ama oglusm olacak insallah :)
Doldurulmustur :) kolay gelsin canimKızlar bu arada benim bir anket çalışmam vardı, dolduran arkadaşlara tekrar teşekkürlerDoldurmamış ve doldurmak isteyen olursa diye linki tekrar paylaşayım dedim; http://goo.gl/4lcEgp
Herkese iyi pazarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?