2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canm çoğu doluymuş. Ondan bundan duydum hep :)
Özele yaptırcam. Nerdesin tam?

Arkadaslar ben 19+2 deyim.bugün Dr plesantanın aşağıda olduğunu, istirahat etmem gerektiğini söyledi.kanama olabilir dedi.çok korkuyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı

Günaydin canlar. Nasilsiniz? Güzel güzel haberler okudum sevindim.Uzun zamandir girememistim. Ben de bir haber vereyim dedim. Vee kizçemiz geliyor.
Edepli kızım çok göstermedi topuklariyla sakladı ama doktorumuz erkek olsaydimı aradan görürdük.%98 kiz diyelim dedi. :)

Arkadaslar ben 19+2 deyim.bugün Dr plesantanın aşağıda olduğunu, istirahat etmem gerektiğini söyledi.kanama olabilir dedi.çok korkuyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı
Canim benim kuzenimde rahim agzindaydi.9 ay kanamasi vardi. Hep erken dogum tehdidi vardı.Ama üniversite hastanesinde iyi bir özel doktorla miss gibi oğlunu kucağına vaktinde aldı. Telaş etme güzelce dinlen. Geçmiş olsun...

Aynen ben de gazı beyi dusundum bir ara. Hayirlisi artik

bende eksi yiyorum hemde fazlasıyla dun 2 kilo mandalina yedim eksi olanlardan ama oglusm olacak insallah :)

korkutmak istemem hayatim ama benim plesantada asagidaydi 12.haftadan beri hep kanamali gecti hep dinlenerek
birazcik yorulunca hemen agri baslior

Günaydın anneler, güzel bir pazar günü geçirelim inşallah

Bu arada ben de çok ekşi yiyemiyorum, ekşiyse meyveyi bitiremiyorum :) ama buyuk ihtimal kız demiştii doktor

Günaydın güzel anneler dün hiç giremedim misafirlerim vardı yemeğe cok yoruldum.bugunde nobetim var ise geldim yorucu bi haftasonu oldu yani tek tesellim yarin prensesimi görecek olmam Herkes cinsiyet yazmış hayırlısiyla kucagimiza alalim insallah ama cogu kiz bebis galiba dikkatimk çekti saglikli olsunlar inşallah

Kızlar bu arada benim bir anket çalışmam vardı, dolduran arkadaşlara tekrar teşekkürlerDoldurmamış ve doldurmak isteyen olursa diye linki tekrar paylaşayım dedim; http://goo.gl/4lcEgp
Herkese iyi pazarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…