2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın dün doktorum renkli doppler istedi bu hastanede 316 tl dıolar devlette yaptıran varmı bunu yoksa paşa paşa bayılcakmıyz bu parayı 22-23.hafta arasında yapılıyormuş anadolu yakasında nerede yaptırabilir şimdiden tşk

Günaydın herkese
iyi akşamlar hatunlar.15 ekimde ayrıntılı usg için randevu aldım.275 liracık normal fiyatları 350 imiş dr.um beni oraya yönlendirdiği için 275.
dr.um bursanın en iyisi dedi ama gidince görücez artık .
Ben de perinatolağa gidecektim.teli yokmuş,yerine gittim randevu alma için.ilgi ve alakayı hiç beğenmedim.paranla rezil olmak gibi bişi.
Şimdi mecburen kendi hastanemde yaptırıcam.inşallah iyi ellerde Güzelce bakarlar yavruma.200 lira vericem ben de.

Günaydın güzel anneler,pazar pazar nobetteyim,24.haftam bi gelseydi de kurtulsaydim su nobetlerden.evde olanlar dinlenin iyice keyfini cikarin calismamanin....

Canım 24. Hafta gelince ne olacak ki memur musun sende? Ebesin heralde
Hemreyim canım,bayan memurlar nobetli kurumlarda calisiyorlarsa 24.haftadan sonra nobetten çıkıyorlar, normal memurlar gibi haftaici beş gün çalışıyoruz

Hemreyim canım,bayan memurlar nobetli kurumlarda calisiyorlarsa 24.haftadan sonra nobetten çıkıyorlar, normal memurlar gibi haftaici beş gün çalışıyoruz
Aaa bilmiyordum bunu teşekkür ederim canım uyaralim o zaman benim 4haftam kaldi

doktor raporuyla dilerseniz 24.haftaan önce de nobete gelmeyebiliyorsunuz değilmi. değerlendirilebilir..

Gunaydin ve hayirli pazarlar herkese, insallah guzel haberler aldigimiz guzel bir gun yasariz. Cinsiyetini ogrenen annisler var, sizin adiniza cok sevindim bende insallah persembe gunu kuzucugumu gorurum ve cinsiyetini ogrenebilirim

doktor raporuyla dilerseniz 24.hafta önce de nobete gelmeyebiliyorsunuz değilmi. değerlendirilebilir..
Tabiki değerlendirilebilinir,ama benim çok şükür gebeligim rahat geçiyor gerek duymadım Dr raporuyla nobetten cikmaya.ama riskli gebeler cikabilir

Kızlar aşı beni mahvetti ya cuma saat 2 gibi yaptirmistim o gun hic agrim olmadi ama iki gecedir ne uyuyorum ne kolumu kaldirabiliyorum bu ne zaman gecer bugun birde halim filan kalmadi halsizlik var uzerimde sisme morarma da olmadi ama cok agriyo ya

Benimde çok ağrım olmuştu.Bir hafta sürdü ağrısı ilk üç gün geceleri uyuyamadım.Sonra geçiyor kendiliğinden.Sizinde hemen geçer inşallah

Benimde çok ağrım olmuştu.Bir hafta sürdü ağrısı ilk üç gün geceleri uyuyamadım.Sonra geçiyor kendiliğinden.Sizinde hemen geçer inşallah
Oyyy ciddi mi bi hafta mi yandim ben desenize bi sonrakinde de boyle olcak heralde simdiden korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…