2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen istesende nöbet tutturamaz kurumun sana,mesailerimiz de 7.5 saat biliyorsun degilmi?
Kurumdan kuruma değişiyor heralde o 7,5 saat çalışma olayı daha öncede bahsi olmuştu araştırdım ama bizim kurumda böyle bir uygulama yok hiçbir hamile bayanda böyle bir şeyden faydalanmamış.Gece çalışmayla ilgili raporum var zaten haftasonlrı ayda bir nöbete geliyorum sadece gündüz mesai saatlerinde o da

Ben üçlü icin ücret öderken gorevliye sordum ayrintili nekadar diye pc den çıkıyor fiyat ama 50-60 civari dedi.bu arada 3 luyede 70 ödedim. Sizinki baya fazla değilmi
Benim ark.da 60 yaptırmıştı ama 4 boyutlu degildi.vallahi bilmiyorum neye göre alıyorlar

Slm anneler ve kuzucukları.biz bugün evdeyiz kızımla babamız yok.bende evi biraz temizledim kışlıkları çıkardım kullanmadıgımız kıyafetleri ayırdım.kızımdan kalan bebiş kıyafetlerinide ayırdım erkege olabilecekleri seçtim.baya iş hallettim .

kızlarrr nasıl geçiyor pazar günü ben bi kek yapayım dedim acayip yoruldum yaaa kasıklarıma ağrılar girdi 1 ay snra hiçbişe yapamıcam gibi geliyor

bende cuma gunu yaptrdm gecesinde basladi agrisi sanki kolum kaskati kiyafet bile giyip cikaramiyorum ( uzun surmez inss

Kızlar sağlklı ve mutlu günler.bir şey soracağım.beni doktorum hep 10 günde bir çağırıyordu bu sefer 3 hafta sonra gel dedi.ikiz hamileyim.ikizler riskli gruba giriyo sık takip gerekir diye okudum.üç hafta uzun değilmi.siz ne sıklıkka gidiyorsunuz.

ben her hafta gittim doktora sadece geçen ay 1 ay sonra gel dedi ondada kasık ağrım oldu haftasına yine doktordaydım .bende sevinmiştim 1 ay sonra gidicem diye ama yine her hafta doktordayım

Aynen ben de gazı beyi dusundum bir ara. Hayirlisi artik

Ben de hamile kalmadan once ruksrt hnma gidiyodum ama hem cok hizli konusmazi hem de cabuk yollamak istiyo gibi olmasindan dolayi biraktim. Simdi gazi beye gittim ilk defa. Cok memnun kaldim.

Benim de bir kizim olucakmis :)

Ben ayda bir gidoyrm artk gerek de yok bnce sik gitmye

[

Selam kızlar bebislerimizin cinsiyeti belli oldu dr önce birine kiz demişti. Ama son gittigimizde ikiside erkek
olduğunu öğrendik.

Slm kızlar bizde bugün kahvalti mızı arkadaşlarımızla dışarıda yaptık keyfimiz de yerindeydi iyi geldi uzun aradan sonra

[

Selam kızlar bebislerimizin cinsiyeti belli oldu dr önce birine kiz demişti. Ama son gittigimizde ikiside erkek
olduğunu öğrendik.
Hayırlı olsun canım,benim de iki oğlum olucak inşallah.Hürrem sultan gibi olucaz maşallah:) sen ne sıklıkla kontrole gidiyorsun?

Hangi kurumdasin ki sen?kanunda hamilelerde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diyor,idare hicbir zaman sen hamilesin erken çık demez,sen iyice bir araştır.gerekirse kanun maddesini de eklediğiniz bir dilekçe ile kuruma yazılı basvur,bakalım ne diyecekler

Emniyetteyim idarecilere kanun maddesini söyleyeyim olmazsa olsa bile öyle birşey onların işlerine gelmediği için uyarmazlar tabi doğru söylüyorsun

Kızlar 7.5 saat var evet ama ben özel sektördeyim mesela tutupta böyle durum dersem direk diş bilerler o nedenle sessiz kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…