al benden de o kadarherkese iyi pazarlar kızlar, pazar akşam olunca moralim bozulmaya başlıyo pazartesi sendromuna girmeye başladım yarın iş var poff
gösterirse öğrenirsin cnm giderken dua et göstersin allah gönlüne göre versin bu aradaYa Ama ben bugün çok heyecanlıyım çünkü yarın doktora gideceğim inşallah yarın kesin öğrenirim.
Evet evet ben Varım çok dua ettim yarın öğreneyim diye inşallah öğrenirimAma önce sağlıklı olduğunu duymak istiyorum tabi kiLİSTEMİZE GÖRE
ERKEK 50
KIZ 37
ERKEKLER ÖNDE ŞİMDİLİK AMA DAHA ÖĞRENMEYENLER DE VAR
Çok Sağol canım Allah inşallah gönlüme göre verir.gösterirse öğrenirsin cnm giderken dua et göstersin allah gönlüne göre versin bu arada
Herkese iyi aksamlar, bana yardinci olur musunuz sizin fikrinizi almak istiyorum. Sehir disindan annem geldi birdaha ancak doguma gelecek ve gitmeden once besigi almak istiyo sizce besik icin cok mu erken. Bizde ilk torunun besigini ve diger esyalarini anneanne alir, annemde bakalim diyo ama ben kararsizim sadece model mi baksak acaba
Herkese iyi aksamlar, bana yardinci olur musunuz sizin fikrinizi almak istiyorum. Sehir disindan annem geldi birdaha ancak doguma gelecek ve gitmeden once besigi almak istiyo sizce besik icin cok mu erken. Bizde ilk torunun besigini ve diger esyalarini anneanne alir, annemde bakalim diyo ama ben kararsizim sadece model mi baksak acaba
Hımm benim doktor birdahaki ay renkli ultrasona gireceksiniz dedi hatta bende bu hastanede varmı dedim var dedi.hastanede çalışan tanıdığım gelmeden bir gun önce haber ver randevu alayım senin için dedi randevu aliniyormus renkli ultrason icin ama 4 boyutlumu degilmi bilmiyorum farklı farklı mi oluyor acabaBenim ark.da 60 yaptırmıştı ama 4 boyutlu degildi.vallahi bilmiyorum neye göre alıyorlar
ALIN canım ilk gebeliğimde annem sadece beşiği değil bebefonu,oto koltuğunu,ana kucağını almıştı hatta küvetini battaniyeleriniHerkese iyi aksamlar, bana yardinci olur musunuz sizin fikrinizi almak istiyorum. Sehir disindan annem geldi birdaha ancak doguma gelecek ve gitmeden once besigi almak istiyo sizce besik icin cok mu erken. Bizde ilk torunun besigini ve diger esyalarini anneanne alir, annemde bakalim diyo ama ben kararsizim sadece model mi baksak acaba
Benimki de çarşamba kesinleşicek Allah korusun yavrularimiziLİSTEMİZE GÖRE
ERKEK 50
KIZ 37
ERKEKLER ÖNDE ŞİMDİLİK AMA DAHA ÖĞRENMEYENLER DE VAR
Canım benim eşim ilkinde çoğunda yanımdaydı.şimdi ikincide daha hiç gelmedi yarında gelmesini istemiyorumaplasi al benden de o kadar ... Stresten midir nedir akşam vakti bulantım coştu
Ama ben deEyrana gibi heyecanlıyım yarın randevum var. Hem bebişi görücem hem de gösterirse biz de cinsiyetini öğreneceğiz. Kızlar cinsiyet öğrenme günü ya da tüm randevulara eşinizle mi gidiyorsunuz? Eşimin işi baya yoğun şimdiye kadar sadece 12. Haftada geldi bi kere. Yarın da gelemiycek mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?