2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi pazarlar kızlar, pazar akşam olunca moralim bozulmaya başlıyo pazartesi sendromuna girmeye başladım yarın iş var poff

Ya Ama ben bugün çok heyecanlıyım çünkü yarın doktora gideceğim inşallah yarın kesin öğrenirim.

[QUesurarya, post: 37277034, member: 627433"]Hayırlı olsun canım,benim de iki oğlum olucak inşallah.Hürrem sultan gibi olucaz maşallah:) sen ne sıklıkla kontrole gidiyorsun?[/QUOTE]
Tsk edrim cnm seninkilerde hayirli olsun ayda 1 gidiyorumkontrole

İyi akşamlar kızlar. Bugün bebişe mobilya bakalım diye çıktık eşimle fakat karın ve kasık ağrısında yürüyemedim bile. Şimdide felaket başım ağrıyor umarım bebiş iyidir en ufak bir ağrıda endişelenmeden edemiyorum maalesef

Herkese iyi aksamlar, bana yardinci olur musunuz sizin fikrinizi almak istiyorum. Sehir disindan annem geldi birdaha ancak doguma gelecek ve gitmeden once besigi almak istiyo sizce besik icin cok mu erken. Bizde ilk torunun besigini ve diger esyalarini anneanne alir, annemde bakalim diyo ama ben kararsizim sadece model mi baksak acaba

Kizlar yemekten sonra karnim gerildi epey sonra kaşınma basladi lierac surdum surer surmez kirmizi çatlaklar olustu.. Simdiden catladim sonra ne olcak kimbilir moralim bozuldu

Sanki biraz erken gibi isterseniz yine beraber bakin modellere hem fiyatlari ogrenin eger annende kabul ederse parasni gonderir yada verir sonrasnda alirsn.

Sanki biraz erken gibi isterseniz yine beraber bakin modellere hem fiyatlari ogrenin eger annende kabul ederse parasni gonderir yada verir sonrasnda alirsn.

Benim ark.da 60 yaptırmıştı ama 4 boyutlu degildi.vallahi bilmiyorum neye göre alıyorlar
Hımm benim doktor birdahaki ay renkli ultrasona gireceksiniz dedi hatta bende bu hastanede varmı dedim var dedi.hastanede çalışan tanıdığım gelmeden bir gun önce haber ver randevu alayım senin için dedi randevu aliniyormus renkli ultrason icin ama 4 boyutlumu degilmi bilmiyorum farklı farklı mi oluyor acaba

aplasi al benden de o kadar ... Stresten midir nedir akşam vakti bulantım coştu

Ama ben de Eyrana gibi heyecanlıyım yarın randevum var. Hem bebişi görücem hem de gösterirse biz de cinsiyetini öğreneceğiz. Kızlar cinsiyet öğrenme günü ya da tüm randevulara eşinizle mi gidiyorsunuz? Eşimin işi baya yoğun şimdiye kadar sadece 12. Haftada geldi bi kere. Yarın da gelemiycek mesela

ALIN canım ilk gebeliğimde annem sadece beşiği değil bebefonu,oto koltuğunu,ana kucağını almıştı hatta küvetini battaniyelerini

Canım benim eşim ilkinde çoğunda yanımdaydı.şimdi ikincide daha hiç gelmedi yarında gelmesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…