2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar yemekten sonra karnim gerildi epey sonra kaşınma basladi lierac surdum surer surmez kirmizi çatlaklar olustu.. Simdiden catladim sonra ne olcak kimbilir moralim bozuldu
Çok ilginç ama belki bir anlıktır geçer sonra bir umut

Kızlar cinsiyet öğrenme günü ya da tüm randevulara eşinizle mi gidiyorsunuz? Eşimin işi baya yoğun şimdiye kadar sadece 12. Haftada geldi bi kere. Yarın da gelemiycek mesela
Benİmki de ilk öğrendiğimiz zamanlar gelmemişti sonra hep geldi.
Hastane eve ve işe yakın ondan kolay oluyor.

Model bakın bence,sonra o sana Parasını göndersin alacağın zaman.

Canım bizimkiler çok hevesliydi 12 haftlıkken almışlrdı bende kırmak istemedim heveslerini fkat kayserideler hiç görmedim henüz
benim eşim her kontrolde yanımda geliyo ama çalıştığımız hastane olduğu için rahatız o yüzden birazda fakt cinsiyetini öğrenirkn yoktu malesf çünkü sabah birlikte gittik göstermdi öğleden sonrada doktor hasta yok gel bakıyım diyince kocam yetişemedi tek öğrendim malesef

Al gitsin ne olcak Allah kkorusun bişe olursada bidaha bebek olmayacağı anlamına gelmiyor. benm eşimde heves etmeyeyim bişe olur diye almıyo. ona kalsa doğumdan sonra alcak sanki doğumdan sonra bişe olmazmş gibi

ben hepsine eşimle gttim ama coğu zaman doktor içeri almadı eşimi. malum herkes bayan ve rahatsız olan oluyor :)

benmde kasık ağrım bitmiyo azcık ayakta duramıyorum . doktor bişe yok dedi ama insan korkuyo genede. şimdiden böyleyiz ilerde napıcaz

Ben hep esimle gidiyrm haftasonlri gidiyrz zaten beraber gideblmk icin :)

Ha
Ben de hamile kalmadan once ruksrt hnma gidiyodum ama hem cok hizli konusmazi hem de cabuk yollamak istiyo gibi olmasindan dolayi biraktim. Simdi gazi beye gittim ilk defa. Cok memnun kaldim.

Benim de bir kizim olucakmis :)
HayIrli olsun canim kızın. Gec kaldim sanirim dr degistirmek icin. Umarim pişman olmam. Zaten Gazi bey baya popüler

Yok
Yok canim ya nerdee. Biz de sizin gibi sadece ikili zamanı beraber gittik. Yarin randevum var mesela. Ama tek gidecegim. Eşim cok yogun. Ama kismetse ayrintilida beraber gidecegiz inş

Canım benim eşim ilkinde çoğunda yanımdaydı.şimdi ikincide daha hiç gelmedi yarında gelmesini istemiyorum

aaaa neden canım ya istemiyorsun. kızdırdı mı seni eşin ben gelebilse hep isterim gelmesini .... neyse artık annemle gidicez benim de annem her randevuma geliyor :)

ne güzel ynı yerde olunca rahat olur tabii. cinsiyet öğrenme de nazarlığınız olmuş artık :)

ben hepsine eşimle gttim ama coğu zaman doktor içeri almadı eşimi. malum herkes bayan ve rahatsız olan oluyor :)

hey allahım onlar da bir garipmiş sonuçta senin randevun canım diğer kadınlara ne... neyse bebişler iyi olsun da gerisi önemli değil.

Ben hep esimle gidiyrm haftasonlri gidiyrz zaten beraber gideblmk icin :)

iyi yapıyorsunuz canım ne güzel. ben de gelebilse her defasında isterim gelmesini çok güzel ve özel anlar çünkü. İnsan birlikte yaşamak istiyor.

Benim eşim gelemiyor is sebebiyle ama bu randevuma gelecek insallah. Inşallah bebeğimiz kendini gösterir tam olarak.belki kızımızi da gotururuz kardeşini görür

benimde bi 3 boyutlu kaldı baya pahalı geldi bana prof bakıyormuş 150 muayne ücreti 170de ultrason ücretiymiş.

Yok

Yok canim ya nerdee. Biz de sizin gibi sadece ikili zamanı beraber gittik. Yarin randevum var mesela. Ama tek gidecegim. Eşim cok yogun. Ama kismetse ayrintilida beraber gidecegiz inş

ne yapalım canım sağlık olsun artık. ben gelince akşam kelime kelime anlatıyorum sürekli eşime :) bazen de video çekiyorum ultrason ekranını :) Ben de yarın öğleden sonra gideceğim inşallah gelebilirse annem gelecek benimle. ayyy heyecanlıyım . bir ay oldu gitmeyeli iyice büyümüştür inşallah bebiklerimiz. ben bulantı ve kusmalardan dolayı endişe etmeye başladım baya meraktayım. Cinsiyet öğrenecekler olarak da inşallah şansımız yaver gider.

Sanki biraz erken gibi isterseniz yine beraber bakin modellere hem fiyatlari ogrenin eger annende kabul ederse parasni gonderir yada verir sonrasnda alirsn.

Esimde ayni dusunuyo model begenin 7. Ay gibi aliriz annem parayi gonderir diyo bakalim

ALIN canım ilk gebeliğimde annem sadece beşiği değil bebefonu,oto koltuğunu,ana kucağını almıştı hatta küvetini battaniyelerini

Ayni canim annemde hepsini almak istiyo ama bebek arabasini ve ana kucagini ben almak istiyorum onlarada cok yuk olmak istemiyorum

Al gitsin ne olcak Allah kkorusun bişe olursada bidaha bebek olmayacağı anlamına gelmiyor. benm eşimde heves etmeyeyim bişe olur diye almıyo. ona kalsa doğumdan sonra alcak sanki doğumdan sonra bişe olmazmş gibi

Bende almayi cok istiyorumda icten ice o korkularida yasiyorum.
Persembe gunu kontrole gidecem bebegimin saglik haberini alip birde cinsiyetini ogrensem

kızlar merhaba bende 19 haftamı tamamlamak üzereyim. 16.haftada doktora gittiğimde bebeğin kilosunun geri olduğunu söylemişti.beslenmene dikkat et dedi ki ben zaten beslenmesine çok dikkat eden biriyimdir.şimdilik çok sorun değil ama ileleyen aylarda devam ederse müdahale edicez demişti.ayın 20 sinde özelde detaylı randevum var ama ben onu bekleyemeyeceğim.yarın tıp fakültesine gidip orda yaptıracağım detaylıyı.cinsiyetide öğrenemedik daha zaten.onuda merak ediyoruz.acaba 18+6 da detaylı ultrasona alırlarmı.yarın gidicem artık daha fazla dayanamıyorum hem bebeğin durumu hakkında bilgi alırım detaylıya giremesemde.

kızlar bu alışveriş konusu muamma vallahi. ben daha hiç bişey almadım ama yarın cinsiyetini öğrenirsem bir tulum almak istiyorum. Anlaşma yaptım bebişle bak gösterirsen sana cici alıcam dedim :) :) kötü düşünmemeye çalışalımAllah iyi yazılar yazsın yavrularımıza. bence artık durumumuz el verdikçe abartmadan içimizden geldiğince alalım hazırlıklarımızı yapalım ki güzel bir enerji verelim onlara da... ben artık uyuyayım. sabah mesai var. iyi geceler annişler rüyanızda bebişleri görün :)

Bulanti kusma bende de devam ediyor canim malesef. Ne zaman bitecek cok merak ediyorum. Hic bulantisi olmayanlara da imreniyorum. Cok sanslisin ki annen yaninda ne güzel :) insan cok merak ediyor di mi; buyudu mu diye ya da hareketlerini izlemek cok keyifli

bence bakabilirsin park yatak alırsan kurmazsın mobilyada alırsan belki bir aya anca gelir.hazır annen heves etmiş bak bence ama illaki almak için zorlama sırf alınsın diye içine sineni bulursan aldır.

vallahi o fiyata 4 boyutlu renkli ise çok iyi hiç okadar ucuz duymadım burdada en aşagı 180 diyen oldu galiba istanbuldan

bende bu heves etme olayını anlamıyorum erken alınca niye kötü birşey olcak diye düşünülüyorki.bizim bir arkadaş doğumda kaybetti bebegini allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.ben yavaştan alıyorum ilerde ağırlaşınca çok dolaşılmıyor ki

Benim eşim gelemiyor is sebebiyle ama bu randevuma gelecek insallah. Inşallah bebeğimiz kendini gösterir tam olarak.belki kızımızi da gotururuz kardeşini görür
biz her randevuya cümbür cemaat gidiyoruz kızım benden meraklı gözleri ekranda bebeği izliyor.sadece eşim cinsiyet öğrendiğimiz randevuya gelememişti şehir dışında olduğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…