- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Çok ilginç ama belki bir anlıktır geçer sonra bir umutKizlar yemekten sonra karnim gerildi epey sonra kaşınma basladi lierac surdum surer surmez kirmizi çatlaklar olustu.. Simdiden catladim sonra ne olcak kimbilir moralim bozuldu
Benİmki de ilk öğrendiğimiz zamanlar gelmemişti sonra hep geldi.Kızlar cinsiyet öğrenme günü ya da tüm randevulara eşinizle mi gidiyorsunuz? Eşimin işi baya yoğun şimdiye kadar sadece 12. Haftada geldi bi kere. Yarın da gelemiycek mesela
Model bakın bence,sonra o sana Parasını göndersin alacağın zaman.Herkese iyi aksamlar, bana yardinci olur musunuz sizin fikrinizi almak istiyorum. Sehir disindan annem geldi birdaha ancak doguma gelecek ve gitmeden once besigi almak istiyo sizce besik icin cok mu erken. Bizde ilk torunun besigini ve diger esyalarini anneanne alir, annemde bakalim diyo ama ben kararsizim sadece model mi baksak acaba
Canım bizimkiler çok hevesliydi 12 haftlıkken almışlrdı bende kırmak istemedim heveslerini fkat kayserideler hiç görmedim henüzHerkese iyi aksamlar, bana yardinci olur musunuz sizin fikrinizi almak istiyorum. Sehir disindan annem geldi birdaha ancak doguma gelecek ve gitmeden once besigi almak istiyo sizce besik icin cok mu erken. Bizde ilk torunun besigini ve diger esyalarini anneanne alir, annemde bakalim diyo ama ben kararsizim sadece model mi baksak acaba
benim eşim her kontrolde yanımda geliyo ama çalıştığımız hastane olduğu için rahatız o yüzden birazda fakt cinsiyetini öğrenirkn yoktu malesf çünkü sabah birlikte gittik göstermdi öğleden sonrada doktor hasta yok gel bakıyım diyince kocam yetişemedi tek öğrendim malesef@aplasi al benden de o kadar ... Stresten midir nedir akşam vakti bulantım coştu
Ama ben de @Eyrana gibi heyecanlıyım yarın randevum var. Hem bebişi görücem hem de gösterirse biz de cinsiyetini öğreneceğiz. Kızlar cinsiyet öğrenme günü ya da tüm randevulara eşinizle mi gidiyorsunuz? Eşimin işi baya yoğun şimdiye kadar sadece 12. Haftada geldi bi kere. Yarın da gelemiycek mesela
Al gitsin ne olcak Allah kkorusun bişe olursada bidaha bebek olmayacağı anlamına gelmiyor. benm eşimde heves etmeyeyim bişe olur diye almıyo. ona kalsa doğumdan sonra alcak sanki doğumdan sonra bişe olmazmş gibiHerkese iyi aksamlar, bana yardinci olur musunuz sizin fikrinizi almak istiyorum. Sehir disindan annem geldi birdaha ancak doguma gelecek ve gitmeden once besigi almak istiyo sizce besik icin cok mu erken. Bizde ilk torunun besigini ve diger esyalarini anneanne alir, annemde bakalim diyo ama ben kararsizim sadece model mi baksak acaba
ben hepsine eşimle gttim ama coğu zaman doktor içeri almadı eşimi. malum herkes bayan ve rahatsız olan oluyor :)@aplasi al benden de o kadar ... Stresten midir nedir akşam vakti bulantım coştu
Ama ben de @Eyrana gibi heyecanlıyım yarın randevum var. Hem bebişi görücem hem de gösterirse biz de cinsiyetini öğreneceğiz. Kızlar cinsiyet öğrenme günü ya da tüm randevulara eşinizle mi gidiyorsunuz? Eşimin işi baya yoğun şimdiye kadar sadece 12. Haftada geldi bi kere. Yarın da gelemiycek mesela
benmde kasık ağrım bitmiyo azcık ayakta duramıyorum . doktor bişe yok dedi ama insan korkuyo genede. şimdiden böyleyiz ilerde napıcazİyi akşamlar kızlar. Bugün bebişe mobilya bakalım diye çıktık eşimle fakat karın ve kasık ağrısında yürüyemedim bile. Şimdide felaket başım ağrıyorumarım bebiş iyidir en ufak bir ağrıda endişelenmeden edemiyorum maalesef
Ben hep esimle gidiyrm haftasonlri gidiyrz zaten beraber gideblmk icin :)@aplasi al benden de o kadar ... Stresten midir nedir akşam vakti bulantım coştu
HayIrli olsun canim kızın. Gec kaldim sanirim dr degistirmek icin. Umarim pişman olmam. Zaten Gazi bey baya popülerBen de hamile kalmadan once ruksrt hnma gidiyodum ama hem cok hizli konusmazi hem de cabuk yollamak istiyo gibi olmasindan dolayi biraktim. Simdi gazi beye gittim ilk defa. Cok memnun kaldim.
Benim de bir kizim olucakmis :)
Yok canim ya nerdee. Biz de sizin gibi sadece ikili zamanı beraber gittik. Yarin randevum var mesela. Ama tek gidecegim. Eşim cok yogun. Ama kismetse ayrintilida beraber gidecegiz inş@aplasi al benden de o kadar ... Stresten midir nedir akşam vakti bulantım coştu
Canım benim eşim ilkinde çoğunda yanımdaydı.şimdi ikincide daha hiç gelmedi yarında gelmesini istemiyorum
benim eşim her kontrolde yanımda geliyo ama çalıştığımız hastane olduğu için rahatız o yüzden birazda fakt cinsiyetini öğrenirkn yoktu malesf çünkü sabah birlikte gittik göstermdi öğleden sonrada doktor hasta yok gel bakıyım diyince kocam yetişemedi tek öğrendim malesef
ben hepsine eşimle gttim ama coğu zaman doktor içeri almadı eşimi. malum herkes bayan ve rahatsız olan oluyor :)
Ben hep esimle gidiyrm haftasonlri gidiyrz zaten beraber gideblmk icin :)
Yok
Yok canim ya nerdee. Biz de sizin gibi sadece ikili zamanı beraber gittik. Yarin randevum var mesela. Ama tek gidecegim. Eşim cok yogun. Ama kismetse ayrintilida beraber gidecegiz inş
Sanki biraz erken gibi isterseniz yine beraber bakin modellere hem fiyatlari ogrenin eger annende kabul ederse parasni gonderir yada verir sonrasnda alirsn.
ALIN canım ilk gebeliğimde annem sadece beşiği değil bebefonu,oto koltuğunu,ana kucağını almıştı hatta küvetini battaniyelerini
Al gitsin ne olcak Allah kkorusun bişe olursada bidaha bebek olmayacağı anlamına gelmiyor. benm eşimde heves etmeyeyim bişe olur diye almıyo. ona kalsa doğumdan sonra alcak sanki doğumdan sonra bişe olmazmş gibi
Bulanti kusma bende de devam ediyor canim malesef. Ne zaman bitecek cok merak ediyorum. Hic bulantisi olmayanlara da imreniyorum. Cok sanslisin ki annen yaninda ne güzel :) insan cok merak ediyor di mi; buyudu mu diye ya da hareketlerini izlemek cok keyifline yapalım canım sağlık olsun artık. ben gelince akşam kelime kelime anlatıyorum sürekli eşime :) bazen de video çekiyorum ultrason ekranını :) Ben de yarın öğleden sonra gideceğim inşallah gelebilirse annem gelecek benimle. ayyy heyecanlıyım . bir ay oldu gitmeyeli iyice büyümüştür inşallah bebiklerimiz. ben bulantı ve kusmalardan dolayı endişe etmeye başladım baya meraktayım. Cinsiyet öğrenecekler olarak da inşallah şansımız yaver gider.
bence bakabilirsin park yatak alırsan kurmazsın mobilyada alırsan belki bir aya anca gelir.hazır annen heves etmiş bak bence ama illaki almak için zorlama sırf alınsın diye içine sineni bulursan aldır.Herkese iyi aksamlar, bana yardinci olur musunuz sizin fikrinizi almak istiyorum. Sehir disindan annem geldi birdaha ancak doguma gelecek ve gitmeden once besigi almak istiyo sizce besik icin cok mu erken. Bizde ilk torunun besigini ve diger esyalarini anneanne alir, annemde bakalim diyo ama ben kararsizim sadece model mi baksak acaba
vallahi o fiyata 4 boyutlu renkli ise çok iyi hiç okadar ucuz duymadım burdada en aşagı 180 diyen oldu galiba istanbuldanHımm benim doktor birdahaki ay renkli ultrasona gireceksiniz dedi hatta bende bu hastanede varmı dedim var dedi.hastanede çalışan tanıdığım gelmeden bir gun önce haber ver randevu alayım senin için dedi randevu aliniyormus renkli ultrason icin ama 4 boyutlumu degilmi bilmiyorum farklı farklı mi oluyor acaba
bende bu heves etme olayını anlamıyorum erken alınca niye kötü birşey olcak diye düşünülüyorki.bizim bir arkadaş doğumda kaybetti bebegini allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.ben yavaştan alıyorum ilerde ağırlaşınca çok dolaşılmıyor kiAl gitsin ne olcak Allah kkorusun bişe olursada bidaha bebek olmayacağı anlamına gelmiyor. benm eşimde heves etmeyeyim bişe olur diye almıyo. ona kalsa doğumdan sonra alcak sanki doğumdan sonra bişe olmazmş gibi
biz her randevuya cümbür cemaat gidiyoruz kızım benden meraklı gözleri ekranda bebeği izliyor.sadece eşim cinsiyet öğrendiğimiz randevuya gelememişti şehir dışında olduğundanBenim eşim gelemiyor is sebebiyle ama bu randevuma gelecek insallah. Inşallah bebeğimiz kendini gösterir tam olarak.belki kızımızi da gotururuz kardeşini görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?