aaaa neden canım ya istemiyorsun. kızdırdı mı seni eşinben gelebilse hep isterim gelmesini .... neyse artık annemle gidicez benim de annem her randevuma geliyor :)
ne güzel ynı yerde olunca rahat olur tabii. cinsiyet öğrenme de nazarlığınız olmuş artık :)
hey allahım onlar da bir garipmiş sonuçta senin randevun canım diğer kadınlara ne... neyse bebişler iyi olsun da gerisi önemli değil.
iyi yapıyorsunuz canım ne güzel. ben de gelebilse her defasında isterim gelmesini çok güzel ve özel anlar çünkü. İnsan birlikte yaşamak istiyor.
Bende doldurdum.Başarılar dilerim.
bence bakabilirsin park yatak alırsan kurmazsın mobilyada alırsan belki bir aya anca gelir.hazır annen heves etmiş bak bence ama illaki almak için zorlama sırf alınsın diye içine sineni bulursan aldır.
Benim eşim doğuda görev yapıyor inş 6 ayimizda gelip görecek sadece ona ultrason görüntüleri atıyorum o şekilde goruyor@aplasi al benden de o kadar ... Stresten midir nedir akşam vakti bulantım coştu
Ama ben deEyrana gibi heyecanlıyım yarın randevum var. Hem bebişi görücem hem de gösterirse biz de cinsiyetini öğreneceğiz. Kızlar cinsiyet öğrenme günü ya da tüm randevulara eşinizle mi gidiyorsunuz? Eşimin işi baya yoğun şimdiye kadar sadece 12. Haftada geldi bi kere. Yarın da gelemiycek mesela
bende baya mandalina limon yedim özellikle ilk üç ay hala da yiyorum bizimde kızımız olacak inş. bu ekşi durumu değişiyor galiba :)Herkeslere iyi pazarlar
Kizlar bende acayip mandalina yedim ya kilo kilo yani eksi seviyorum ama oglum olcak benim de ...
bi kızda bende var oldu 38LİSTEMİZE GÖRE
ERKEK 50
KIZ 37
ERKEKLER ÖNDE ŞİMDİLİK AMA DAHA ÖĞRENMEYENLER DE VAR
Günaydıınnnnnn :)
Sabahları aç karnına bi kaşık pekmez için annişler kan olur
Doktor bana takviye olarak pekmez keçiboynuzu falan ye dedi. ne zararı olabilir ki.Ya o aklıma geldıde ben demır ve folık asıt ıcerıklı surup gıbı bısede kullanıyorum su kucuk sıselerde olan , pekmezde yesem sabahları ac karnına fazla gelırmı acabaa
Doktor bana takviye olarak pekmez keçiboynuzu falan ye dedi. ne zararı olabilir ki.
Ya sen o küçük şişeleri günde bi tane mi içiyorsun?
bunları doğum zamanı dağıtmak içinmi yapıyorsunuz ?Gunaydin kizlar,
Cuna gunu zor zahmet 3 renk kece aldirttim ve buldugum 2-3 kalipla keceden biseyler yapmaya calistim.
Ama sandigimdan daha cok vaktimi aldi ve bel agritici oldu su kadarcik sey bile, kendimi gelistirdikce kolaylascaktir herhalde.
Buldugum kalip biyuktu daha kucugunu bulursam yaka ignesi yapicam, her zaman tavsiyelerine ve kalip orneklerine acigimCekirgee , izindeyim ama ben senin gibi kendim ciZemem abartmissin sen olayi:)
kızlar merhaba bende 19 haftamı tamamlamak üzereyim. 16.haftada doktora gittiğimde bebeğin kilosunun geri olduğunu söylemişti.beslenmene dikkat et dedi ki ben zaten beslenmesine çok dikkat eden biriyimdir.şimdilik çok sorun değil ama ileleyen aylarda devam ederse müdahale edicez demişti.ayın 20 sinde özelde detaylı randevum var ama ben onu bekleyemeyeceğim.yarın tıp fakültesine gidip orda yaptıracağım detaylıyı.cinsiyetide öğrenemedik daha zaten.onuda merak ediyoruz.acaba 18+6 da detaylı ultrasona alırlarmı.yarın gidicem artık daha fazla dayanamıyorum hem bebeğin durumu hakkında bilgi alırım detaylıya giremesemde.
bunları doğum zamanı dağıtmak içinmi yapıyorsunuz ?
ben hepsine eşimle gttim ama coğu zaman doktor içeri almadı eşimi. malum herkes bayan ve rahatsız olan oluyor :)
benimde bi 3 boyutlu kaldı baya pahalı geldi bana prof bakıyormuş 150 muayne ücreti 170de ultrason ücretiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?