2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

H

Hayır kızdırmadı da ne bileyim Han'ı cinsiyetini benden öğrensin istiyorum.

bence bakabilirsin park yatak alırsan kurmazsın mobilyada alırsan belki bir aya anca gelir.hazır annen heves etmiş bak bence ama illaki almak için zorlama sırf alınsın diye içine sineni bulursan aldır.

Mobilya almayi dusunuyorum zeten bakalim bi fikir edinecez persembe cinsiyeti ogrenebilirsek ufak bi alisveris yapicaz ve hafta sonuda besik icin dolasicaz hazirmi alsak yoksa yaptirsak mi diye. Bakincada cok zaman varmis gibi geliyo doguma, besigide alip kurarsam herhalde zaman hic gecmez

Benim eşim doğuda görev yapıyor inş 6 ayimizda gelip görecek sadece ona ultrason görüntüleri atıyorum o şekilde goruyor

Selam kızlar benide sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için 20. hafta içinde gel dediler haftaya bi uğrayayım ...

Herkeslere iyi pazarlar
Kizlar bende acayip mandalina yedim ya kilo kilo yani eksi seviyorum ama oglum olcak benim de ...
bende baya mandalina limon yedim özellikle ilk üç ay hala da yiyorum bizimde kızımız olacak inş. bu ekşi durumu değişiyor galiba :)
LİSTEMİZE GÖRE
ERKEK 50
KIZ 37
ERKEKLER ÖNDE ŞİMDİLİK AMA DAHA ÖĞRENMEYENLER DE VAR
bi kızda bende var oldu 38

Günaydıınnnnnn :)
Sabahları aç karnına bi kaşık pekmez için annişler kan olur

Gunaydin kizlar,
Cuna gunu zor zahmet 3 renk kece aldirttim ve buldugum 2-3 kalipla keceden biseyler yapmaya calistim.
Ama sandigimdan daha cok vaktimi aldi ve bel agritici oldu su kadarcik sey bile, kendimi gelistirdikce kolaylascaktir herhalde.
Buldugum kalip biyuktu daha kucugunu bulursam yaka ignesi yapicam, her zaman tavsiyelerine ve kalip orneklerine acigim Cekirgee , izindeyim ama ben senin gibi kendim ciZemem abartmissin sen olayi:)

Eklentiler

• image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 73
bende baya mandalina limon yedim özellikle ilk üç ay hala da yiyorum bizimde kızımız olacak inş. bu ekşi durumu değişiyor galiba :)

bende poset poset mandalına yedım ve her an yanımda tasırım cantama mutlaka atarım bıkac tane eve gelınce devam benımde kızçem olacakmış =) inş persembe gunu kendı doktorumlada netlestırecegız ıyıce=))

bi kızda bende var oldu 38 [/QUOTE]

oh maşallaha kızçelerimiz çogalıyorrr=)

Günaydıınnnnnn :)
Sabahları aç karnına bi kaşık pekmez için annişler kan olur

Ya o aklıma geldıde ben demır ve folık asıt ıcerıklı surup gıbı bısede kullanıyorum su kucuk sıselerde olan , pekmezde yesem sabahları ac karnına fazla gelırmı acabaa

Ya o aklıma geldıde ben demır ve folık asıt ıcerıklı surup gıbı bısede kullanıyorum su kucuk sıselerde olan , pekmezde yesem sabahları ac karnına fazla gelırmı acabaa
Doktor bana takviye olarak pekmez keçiboynuzu falan ye dedi. ne zararı olabilir ki.
Ya sen o küçük şişeleri günde bi tane mi içiyorsun?

Doktor bana takviye olarak pekmez keçiboynuzu falan ye dedi. ne zararı olabilir ki.
Ya sen o küçük şişeleri günde bi tane mi içiyorsun?

bizde de doğal keçiboynuzu pekmezi var keçiboynuzunun hamilelikte bir sakıncası var mı blmediğimden içmiyordum, doktor keçiboynuzu mu önerdi? Kan için mi? Ben de içeyim o zaman...

bunları doğum zamanı dağıtmak içinmi yapıyorsunuz ?

detaylıyı yaparlar ama kalbi detaylı incelemek için 22. hafta gibi birdaha çağırırlar sanırım....

normal bir ultraon kontrolüne git istersen şimdi iyi bir doktora

ben hepsine eşimle gttim ama coğu zaman doktor içeri almadı eşimi. malum herkes bayan ve rahatsız olan oluyor :)

benim eşim de hepsinde vardı, bikaç gün önce doktor kontrolüne birlikte gittiğimiz için ikili teste gelemedi aynı hafta içinde izin alamaz diye, meğer en eğlencelisi de ikili testmiş, bidaha hiç ikili test kadar harektli olmadı velet. şimdi detaylıya mutalaka gelsin istiyorum o yüzden iş çıkışı saatlerine randevu ayarlamaya uğraşıyorum

benimde bi 3 boyutlu kaldı baya pahalı geldi bana prof bakıyormuş 150 muayne ücreti 170de ultrason ücretiymiş.

genelde o fiyatlarda canım, çok ucuza bulan arkadaşlar da var ama benim gitme ihtimalim olan iki yerden de biri 285 diğeri 315tl

Merhaba Mart anneleri. Hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla inşallah kucağımıza alırız. Bende Mart annesi adayıyım. 16 haftalık olduk ve bebeğimiz erkek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…