2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bana takviye olarak pekmez keçiboynuzu falan ye dedi. ne zararı olabilir ki.
Ya sen o küçük şişeleri günde bi tane mi içiyorsun?

Ne bılım herseyın fazlasıda zarar ya ıbırnden bırını yapsam sadece dıye dusundum =)
günde bir tane içiyorum sabah aç karnına 20-30 dk sonrada kahvaltı yapıyorum.

"ferplex fol " ismi

Aynen :) göbek büyüdükçe pantolonlarımın hepsini kaldırdım zaten moralim bozulmasın diye :) üstlerden de dar olanları kaldırdım bol kıyafet ceket etek elbise olanları giyiyorum

BEN de oyle bu hafta bı ıkı bısı aldım artık hamılelık ıcın :)

normal mağagazalarda salaş bluzler var canım uzun ve salaş ben lcw ye baktım ama almadım üstüme öyle yerlerden salaş şeylerden alıcam. kışın gene kabanın altına ne olsa olur :)

bizde de doğal keçiboynuzu pekmezi var keçiboynuzunun hamilelikte bir sakıncası var mı blmediğimden içmiyordum, doktor keçiboynuzu mu önerdi? Kan için mi? Ben de içeyim o zaman...
Ya ben midemdeki ülserden dolayı ferro sanol ( demir hapı ) içemedim. kan değerlerim çok düşmüş o yüzden hem ilacımı değiştirdi hem de pekmez keçiboynuzu kuru üzüm falan ye dedi..

BEN de oyle bu hafta bı ıkı bısı aldım artık hamılelık ıcın :)

genelde hırkalar tavsıye ederım kızlar boyle bol onu uzun salaş hırkalar varya cok ıyı kamufle edıyor gobecıgı =) benım calıstıgım yer genelde erkek cogunluk oldugu ıcın tercıh edıyorum rahat da edıyorum güzelde duruyor

günaydin mart anneleri.. güzel bir hafta olsun insallah.. :)
dün bebegimin hareketlerini cok net hissettim hatta esim elini koydugunda o bile hissetti cok mutlu olduk allahim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu :)

Çooook güzel olmuş baykuş :) eline sağlık
Ben de haftasonu bakındım nerde ne var diye.bir yerde Keçe bulabildim.şaka gibi.
Kese düşünüyorum diye lavanta baktım kilosu Bayağı pahalıymış.
Sanırım keçeden vazgeçip sadece minik magnetli lavanta keseleri yapabilirim olmadı yaptırabilirm vaktim olmazsa.
E bir de kapı süsü yaptırıcam kısmetse keçeden

günaydin mart anneleri.. güzel bir hafta olsun insallah.. :)
dün bebegimin hareketlerini cok net hissettim hatta esim elini koydugunda o bile hissetti cok mutlu olduk allahim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu :)
Merhaba Nazarcım.
Ben de özellikle Cumartesi günü acayip çok hissettim meleğimi :) ara ara ben burdayım diyor işte
ama tam eşimin elini koyunca kıpırdamadı minnoş

Günaydın kızlar yeni bir hafta ben dün çok duygusalldım olur olmaz şeylere üzüldüm ağladım falan neden yokken arada size de oluyor mu böyle ruh halleri

Günaydın herkese

Ben masada yapıyorum, belim ağrımıyo. tavsiye ederim
Ben resim çizmeyi severidm oldum olası, evde aklıma gelince kendim çizip yaptım ama ufak şeylerdi
Şimdi internetten kalıp çıkardım onlarla deniyorum

Bende bulamıyorum ya da üşeniyorum uzağa gitmeye
İnternetten sipariş veriyorum bu yüzden malzemeleri

günaydın annişlerrr... hayırlı haftalar olsun bebişlerimiz karnımızda kıpırr kıpır oynasın inşallah :) ben bugün çook heyeccanlıyım işe geldim öğleden sonra izinliyim doktora gideceğim. Bugün randevusu olanlar hayırlı haberlerle dönelim inşallah.

evet canım benim de öyle ama ilk haftalardaki gibi değil gene de baya azaldı senin de azaldı değil mi? ben ilk haftalarda 15 -20 gün işe gelemedim 2 gün hastanede serum aldım. baya zordu. Çok şükür şimdi normal hayatıma yavaş yavaş da olsa devam edebiliyorum. inan ben de imrendim ama bir de şöyle düşünelim daha kötüsü olabilirdi. bir yerde okumuştum bulantısı olanın başka şikayeti olmaz diye :) Bence 20. haftaya geçer geçecek düzelicez tamamen. birbirimize destek olalım

H

Hayır kızdırmadı da ne bileyim Han'ı cinsiyetini benden öğrensin istiyorum.

evet o da eğlenceli ben de biraz uğraştırarak söylemeyi düşünüyorum :)

Selam kizlar :) benim hamilelik hikayem cok karisik ben sivasta doktora yapiyorum esim de malatyada evlendik 4 ay once evimizi kurmadik mecburi hizmetimiz adiyamanda olcagi icin orda kurcaz ve melegimiz acele etti hamile kaldim esimden uzak tek basima hamilelik geciriyorum haftasonlari gelmeye calisiyo ama gene de stresliyim tezimi de yazamiyorum iice tembellestim. Dogumu da kayinvalidemlerin orda yapicam ins adanada hastane cok ve evleri cok musait. Ara ara durumumu dusunup stres oluyorum

Günaydın kızlar yeni bir hafta ben dün çok duygusalldım olur olmaz şeylere üzüldüm ağladım falan neden yokken arada size de oluyor mu böyle ruh halleri
günaydın cnm bende de başladı o haller, tv deki bişeye bile üzülüp ağlayabiliyorum gerçek değil dizi,film bu diyorum ama hormonlardan heralde engel olamıyorum kndime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…