Doktor bana takviye olarak pekmez keçiboynuzu falan ye dedi. ne zararı olabilir ki.
Ya sen o küçük şişeleri günde bi tane mi içiyorsun?
Aynen :) göbek büyüdükçe pantolonlarımın hepsini kaldırdım zaten moralim bozulmasın diye :) üstlerden de dar olanları kaldırdım bol kıyafet ceket etek elbise olanları giyiyorum
Al bendende okadar 4 tane hamile pantolon u aldım ama üst bulamadım hamile kıyafetleri satan yerler hem pahalı hemde güzel bişey yok tunik lerde şimdi olucak ama sonra olmaz herhalde 1. Hamileliği mde 20 kilo almıştım son aylar bişey bulamamıştim üstüme giyecek.bu sefer de 52 ile başladım suan 55.5 oldum galiba yine çok kilo alicam okadar da dikkat ediyorum ama yinede aldı başını gidiyor kilolar internet sitelerinde ki hamile kıyafetlerinden siparis ettim ama çok büyük geldiler eski bedenime göre söyledim halbuki umarım güzel bişeyler buluruz çalışınca kıyafet işi zor
Rahat ve esnek pantolonlarım oluyor suan, onlarda da yemekten sonra çaktırmadan düğmeyi açtığım oluyor :) Ustlerim genelde bol ama yine de hamile olduğumu bilen farkediyor.
Ya ben midemdeki ülserden dolayı ferro sanol ( demir hapı ) içemedim. kan değerlerim çok düşmüş o yüzden hem ilacımı değiştirdi hem de pekmez keçiboynuzu kuru üzüm falan ye dedi..bizde de doğal keçiboynuzu pekmezi var keçiboynuzunun hamilelikte bir sakıncası var mı blmediğimden içmiyordum, doktor keçiboynuzu mu önerdi? Kan için mi? Ben de içeyim o zaman...
BEN de oyle bu hafta bı ıkı bısı aldım artık hamılelık ıcın :)
Çooook güzel olmuş baykuş :) eline sağlıkGunaydin kizlar,
Cuna gunu zor zahmet 3 renk kece aldirttim ve buldugum 2-3 kalipla keceden biseyler yapmaya calistim.
Ama sandigimdan daha cok vaktimi aldi ve bel agritici oldu su kadarcik sey bile, kendimi gelistirdikce kolaylascaktir herhalde.
Buldugum kalip biyuktu daha kucugunu bulursam yaka ignesi yapicam, her zaman tavsiyelerine ve kalip orneklerine acigimCekirgee , izindeyim ama ben senin gibi kendim ciZemem abartmissin sen olayi:)
Merhaba Nazarcım.günaydin mart anneleri.. güzel bir hafta olsun insallah.. :)
dün bebegimin hareketlerini cok net hissettim hatta esim elini koydugunda o bile hissetticok mutlu olduk allahim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu :)
genelde hırkalar tavsıye ederım kızlar boyle bol onu uzun salaş hırkalar varya cok ıyı kamufle edıyor gobecıgı =) benım calıstıgım yer genelde erkek cogunluk oldugu ıcın tercıh edıyorum rahat da edıyorum güzelde duruyor
Eki Görüntüle 1267901 Eki Görüntüle 1267902 Eki Görüntüle 1267903
Gunaydin kizlar,
Cuna gunu zor zahmet 3 renk kece aldirttim ve buldugum 2-3 kalipla keceden biseyler yapmaya calistim.
Ama sandigimdan daha cok vaktimi aldi ve bel agritici oldu su kadarcik sey bile, kendimi gelistirdikce kolaylascaktir herhalde.
Buldugum kalip biyuktu daha kucugunu bulursam yaka ignesi yapicam, her zaman tavsiyelerine ve kalip orneklerine acigimCekirgee , izindeyim ama ben senin gibi kendim ciZemem abartmissin sen olayi:)
Çooook güzel olmuş baykuş :) eline sağlık
Ben de haftasonu bakındım nerde ne var diye.bir yerde Keçe bulabildim.şaka gibi.
Kese düşünüyorum diye lavanta baktım kilosu Bayağı pahalıymış.
Sanırım keçeden vazgeçip sadece minik magnetli lavanta keseleri yapabilirim olmadı yaptırabilirm vaktim olmazsa.
E bir de kapı süsü yaptırıcam kısmetse keçeden
Bulanti kusma bende de devam ediyor canim malesef. Ne zaman bitecek cok merak ediyorum. Hic bulantisi olmayanlara da imreniyorum. Cok sanslisin ki annen yaninda ne güzel :) insan cok merak ediyor di mi; buyudu mu diye ya da hareketlerini izlemek cok keyifli
H
Hayır kızdırmadı da ne bileyim Han'ı cinsiyetini benden öğrensin istiyorum.
günaydın cnm bende de başladı o haller, tv deki bişeye bile üzülüp ağlayabiliyorum gerçek değil dizi,film bu diyorum ama hormonlardan heralde engel olamıyorum kndime:)Günaydın kızlar yeni bir hafta ben dün çok duygusalldım olur olmaz şeylere üzüldüm ağladım falan neden yokken arada size de oluyor mu böyle ruh halleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?