Allah yardımcın olsun cnm ben 1saatlik yolu bile gözümde büyütürken sen,eşin,kayınvalide hepiniz başka şehirlerde çok zormuş durumun ama bu zor günlerde geçer üzme kendini bebişle sen sağlıklı olda gerisi hallolurSelam kizlar :) benim hamilelik hikayem cok karisikben sivasta doktora yapiyorum esim de malatyada evlendik 4 ay once evimizi kurmadik mecburi hizmetimiz adiyamanda olcagi icin orda kurcaz ve melegimiz acele etti hamile kaldim esimden uzak tek basima hamilelik geciriyorum haftasonlari gelmeye calisiyo ama gene de stresliyim tezimi de yazamiyorum iice tembellestim. Dogumu da kayinvalidemlerin orda yapicam ins adanada hastane cok ve evleri cok musait. Ara ara durumumu dusunup stres oluyorum
günaydin mart anneleri.. güzel bir hafta olsun insallah.. :)
dün bebegimin hareketlerini cok net hissettim hatta esim elini koydugunda o bile hissetticok mutlu olduk allahim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu :)
Çooook güzel olmuş baykuş :) eline sağlık
Ben de haftasonu bakındım nerde ne var diye.bir yerde Keçe bulabildim.şaka gibi.
Kese düşünüyorum diye lavanta baktım kilosu Bayağı pahalıymış.
Sanırım keçeden vazgeçip sadece minik magnetli lavanta keseleri yapabilirim olmadı yaptırabilirm vaktim olmazsa.
E bir de kapı süsü yaptırıcam kısmetse keçeden
Günaydın herkese
Ben masada yapıyorum, belim ağrımıyo. tavsiye ederim
Ben resim çizmeyi severidm oldum olası, evde aklıma gelince kendim çizip yaptım ama ufak şeylerdi
Şimdi internetten kalıp çıkardım onlarla deniyorum
Eki Görüntüle 1267932 Eki Görüntüle 1267935
Bende bulamıyorum ya da üşeniyorum uzağa gitmeye
İnternetten sipariş veriyorum bu yüzden malzemeleri
Eki Görüntüle 1267932
Hayırlı olsun canimKızlar günaydın yeni işimden selamlar
kelebeğe bayıldımm özellikle:) bunu sen mi yaptın, etrafındaki beyaz doku ne? bi de iç kısmındaki boşlukları kesip çıkarmak zor olabilir
günaydın canım bende 1 hafta yoktum ama halada yazılanları fırsat bulup okuyamadımherkese günaydın kızlar:) bir hafta yoktum ne çok şey yazılmış oku oku anca bitirdim
Günaydın bende dün kızımla faaliyet yaptım oyunlar oynadım. Sonrada ben doğumda ölürse m kızım ne olacak diye eşime sarilip Ağlama ya başladım oluyor böyle haller isteGünaydın kızlar yeni bir hafta ben dün çok duygusalldım olur olmaz şeylere üzüldüm ağladım falan neden yokken arada size de oluyor mu böyle ruh halleri
günaydın canım bende 1 hafta yoktum ama halada yazılanları fırsat bulup okuyamadım
Günaydın herkese.Prof Karatay yine tv de.şeker yüklemesinden bahsediyor
herkese merhaba :) uzun bir tatilden sonra iş başı yapınca yeni girebildim. herkes alışverişe başlamış ne güzeeel benim de elim gitmiyor değil ama tutuyorum kendimi önceden bir kayıp yaşayınca frenliyorum. Görümcem bir tane zıbın almış şu an bebeğimin tek eşyası o ve yatağımın başucunda onla uyuyorum onla kalkıyorum onu seviyorum :) bu arada kaç kilo aldınız kızlar ben tatile bir giitim 2kg almışım çok moralim bozuldu 10 günde 2 kg çok sağlıksız geldi bana. hamileliğim boyunca sadece bu 2kg yu aldım. bu haftalarda hızlı büyüme olduğu için normal de olabilir mi sizce?
cok güzeldi yaa :) bundan sonra daha slk hissederiz heralde.. ben göbegimin altinda tutuyorum canim hatta hamile pantolonu giyince bile kumas yerini katliyorum yoksa rahatsiz ediyor lastigi göbegimin, hatta midemin üzerinde..aynen canım benim de cmt hareketsizdi, pazar maşallah coştu eşim enelde anlamıyor ama bi kuvvetli hareket yaptığında bir kere hissetti o da dün. Hatta tayt giymiştim bel lastiği aşağıdaydı öle hareketli olunca o mu rahatsız etti diye korkup değiştirdim.
bu arada taytın belini kaasıklarınızda mı tutuyorsunuz yoksa göbeğinizin üzerine mi çekiyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?