2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun cnm ben 1saatlik yolu bile gözümde büyütürken sen,eşin,kayınvalide hepiniz başka şehirlerde çok zormuş durumun ama bu zor günlerde geçer üzme kendini bebişle sen sağlıklı olda gerisi hallolur

Günaydın Mart Anneleri ve minicik kuzularııııı....... iyi bir hafta geçiririz umarım.... doktora giden arkadaşlarım umarım güzel haberlerle gelirsiniz

günaydin mart anneleri.. güzel bir hafta olsun insallah.. :)
dün bebegimin hareketlerini cok net hissettim hatta esim elini koydugunda o bile hissetti cok mutlu olduk allahim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu :)

aynen canım benim de cmt hareketsizdi, pazar maşallah coştu eşim enelde anlamıyor ama bi kuvvetli hareket yaptığında bir kere hissetti o da dün. Hatta tayt giymiştim bel lastiği aşağıdaydı öle hareketli olunca o mu rahatsız etti diye korkup değiştirdim.

bu arada taytın belini kaasıklarınızda mı tutuyorsunuz yoksa göbeğinizin üzerine mi çekiyorsunuz???

Ben de daha renk alıcam 3 renk çok az kaldı. Kese nasıl yapılıyor kendin mi dikeceksin yoksa hazır alıp mı koyuluyor? Kapı süsleri de yapıyorlar ama ben o kadarına girişemem güzel bişey alırım herhalde dışardan. hatta keçe yerine tüllü falan bişey tercih ederim onda herhalde

kelebeğe bayıldımm özellikle:) bunu sen mi yaptın, etrafındaki beyaz doku ne? bi de iç kısmındaki boşlukları kesip çıkarmak zor olabilir

kelebeğe bayıldımm özellikle:) bunu sen mi yaptın, etrafındaki beyaz doku ne? bi de iç kısmındaki boşlukları kesip çıkarmak zor olabilir

Evet ben yaptım
Pembe olan ince keçe, bunu maket bıçağı ile kolay oydum
O yüzden beyaz kalın keçeye yapıştırdım

Günaydın kızlar yeni bir hafta ben dün çok duygusalldım olur olmaz şeylere üzüldüm ağladım falan neden yokken arada size de oluyor mu böyle ruh halleri
Günaydın bende dün kızımla faaliyet yaptım oyunlar oynadım. Sonrada ben doğumda ölürse m kızım ne olacak diye eşime sarilip Ağlama ya başladım oluyor böyle haller iste

Günaydın herkese.Prof Karatay yine tv de.şeker yüklemesinden bahsediyor

amann sevmiyorum o kadını...

şeker yüklemesine de doktorum 2 yıl önce 50'lik yapılıodu sonra 75' e çıakrıldı dedi eğer ilk aşamada sıkıntı çıakrsa bidaha yapılmasına gerek kalmasın tek seferdee hallolsun diye...

bizim şu an yaptırcaklarımız 75lik mi 100mglık mı şimdi?

50 mg'lık yaptırsam olur mu diye sorcam ben yaptırcağım yere

bu arada sağlık ocağı şeker yüklemesi yapıyor mu?
Özel hastanede pahalı mı?

günaydınnn kızlarrr... uzun bi aradan sonra tekrar geldimmm sayfa her zamanki gibi akıp gitmiş okuyamadım.. herkes iyidir inşallah...

herkese merhaba :) uzun bir tatilden sonra iş başı yapınca yeni girebildim. herkes alışverişe başlamış ne güzeeel benim de elim gitmiyor değil ama tutuyorum kendimi önceden bir kayıp yaşayınca frenliyorum. Görümcem bir tane zıbın almış şu an bebeğimin tek eşyası o ve yatağımın başucunda onla uyuyorum onla kalkıyorum onu seviyorum :) bu arada kaç kilo aldınız kızlar ben tatile bir giitim 2kg almışım çok moralim bozuldu 10 günde 2 kg çok sağlıksız geldi bana. hamileliğim boyunca sadece bu 2kg yu aldım. bu haftalarda hızlı büyüme olduğu için normal de olabilir mi sizce?

aman canım bırak da 2 kg da al, hamilesin artık tabi ki kilo alıcaksın. Hızlı almaktan yakınıyorsun ama öncesinde almadığın için kurtarmışsın durumu Şimdiden sonra daha kontrollü yersin:)

cok güzeldi yaa :) bundan sonra daha slk hissederiz heralde.. ben göbegimin altinda tutuyorum canim hatta hamile pantolonu giyince bile kumas yerini katliyorum yoksa rahatsiz ediyor lastigi göbegimin, hatta midemin üzerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…