- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
evime döner dönmez sağlıklı beslenmeme geri döndüm çok şükür :) kayınvalidemler çok sağlıksız besleniyorlar yemekler bol tuzlu yeniyor, gece sofralar açılıyor, hamur işi zaten çok yapılıyor, yemeklerde margarin ve ayçiçeği kullanılıyor mümkün olduğunca reddetmeye çalıştım ama bazı noktalarda yapacak bir şeyim olmadı ve yedim onun vicdan azabı var sanıyorum o yüzden panikledim. yoksa tabi kilo alacaz :)aman canım bırak da 2 kg da al, hamilesin artık tabi ki kilo alıcaksın. Hızlı almaktan yakınıyorsun ama öncesinde almadığın için kurtarmışsın durumuŞimdiden sonra daha kontrollü yersin:)
herkese merhaba :) uzun bir tatilden sonra iş başı yapınca yeni girebildim. herkes alışverişe başlamış ne güzeeel benim de elim gitmiyor değil ama tutuyorum kendimi önceden bir kayıp yaşayınca frenliyorum. Görümcem bir tane zıbın almış şu an bebeğimin tek eşyası o ve yatağımın başucunda onla uyuyorum onla kalkıyorum onu seviyorum :) bu arada kaç kilo aldınız kızlar ben tatile bir giitim 2kg almışım çok moralim bozuldu 10 günde 2 kg çok sağlıksız geldi bana. hamileliğim boyunca sadece bu 2kg yu aldım. bu haftalarda hızlı büyüme olduğu için normal de olabilir mi sizce?
bende 1 ayda 2 kilo aldım ama çokta meğilliyim sanki kilo almaya doymak bilmiyorum sankiherkese merhaba :) uzun bir tatilden sonra iş başı yapınca yeni girebildim. herkes alışverişe başlamış ne güzeeel benim de elim gitmiyor değil ama tutuyorum kendimi önceden bir kayıp yaşayınca frenliyorum. Görümcem bir tane zıbın almış şu an bebeğimin tek eşyası o ve yatağımın başucunda onla uyuyorum onla kalkıyorum onu seviyorum :) bu arada kaç kilo aldınız kızlar ben tatile bir giitim 2kg almışım çok moralim bozuldu 10 günde 2 kg çok sağlıksız geldi bana. hamileliğim boyunca sadece bu 2kg yu aldım. bu haftalarda hızlı büyüme olduğu için normal de olabilir mi sizce?
cok güzeldi yaa :) bundan sonra daha slk hissederiz heralde.. ben göbegimin altinda tutuyorum canim hatta hamile pantolonu giyince bile kumas yerini katliyorum yoksa rahatsiz ediyor lastigi göbegimin, hatta midemin üzerinde..
Selam kizlar :) benim hamilelik hikayem cok karisikben sivasta doktora yapiyorum esim de malatyada evlendik 4 ay once evimizi kurmadik mecburi hizmetimiz adiyamanda olcagi icin orda kurcaz ve melegimiz acele etti hamile kaldim esimden uzak tek basima hamilelik geciriyorum haftasonlari gelmeye calisiyo ama gene de stresliyim tezimi de yazamiyorum iice tembellestim. Dogumu da kayinvalidemlerin orda yapicam ins adanada hastane cok ve evleri cok musait. Ara ara durumumu dusunup stres oluyorum
bende 1 ayda 2 kilo aldım ama çokta meğilliyim sanki kilo almaya doymak bilmiyorum sanki
aynen yaaa geceleride deliksiz uyku uyuyamayınca iş yeri hiiç çekilmiyo hiç çalışasım yokişler cok yoğun evde olup uyumak vardı
16.haftadan sonra almaya başladım bende
En son 3 kilo almıştım 4 olmuştur sanırım ama kilonun hepsi göbeğimde
iyi o zaman ya biraz rahatladım :) ama deryadeniz42 aynen ben de senin gibi doymak bilmiyorum bu ara :) ilk 3 ay bulantılardan iştahsızdım ama şimdi doymak bilmiyorum ve gece resmen midem kazınıyor :) gece ne olursa olsun yemiyorum ama sonuçta o yediklerim bana yol su elektrik (kilo) olarak geri dönecek biliyorum :) :) :)bende 1 ayda 2 kilo aldım ama çokta meğilliyim sanki kilo almaya doymak bilmiyorum sanki
hoşgeldin, cinsiyeti bellimi cnmMerhabalar kızlarbu konu acaba var mıdır dedim bulunca çok sevindim aranıza yeni katıldım bende mart annesi olcam Allah kısmet ederse
hoşgeldinMerhabalar kızlarbu konu acaba var mıdır dedim bulunca çok sevindim aranıza yeni katıldım bende mart annesi olcam Allah kısmet ederse
Ayy kuzum dayanamam yaaaa çok güzel bir video canim paylaşımın için teşekkürler. Videoyu izleyince kuzucugumu kucağıma almak istedim biran önce. Nasıl da bize muhtaçlar yaaagünaydın mart anneleri bi video yolluyorum bakalım herkesin gözleri dolacak mı:)
http://www.izlesene.com/video/yeni-dogmus-bebegin-annesinden-ayrilmak-istememesi/7214520
aynen bende bebeğimi kucağıma almak istedim ama daha çok varAyy kuzum dayanamam yaaaa çok güzel bir video canim paylaşımın için teşekkürler. Videoyu izleyince kuzucugumu kucağıma almak istedim biran önce. Nasıl da bize muhtaçlar yaaa
Bende yazayım o zaman gün boyu yediklerimisize ofise yanımda getirdiklerimin fotosunu yolalrdım da yarısını tükettim bile:) Ben de tüketim halindeyim gün boyu
Kahvaltı için bi kapta: domates, salatalık, peynir, yumurta
Ara öğünler için: 4 mandalina, 1 muz, bir dilim kek
bazen 3 ceviz
burda da çekmecemde kutu süt var bazen içiyorum
e öğlen de yemeğe çıkıyorum tabi:) Yarın tavuk varmış onu yeem evden karnıbaha yemeği yoğurt getircem....
bir kaç tane gördüm ama şık değillerdi bunlar gibi.. bulursam bir tane almayı düsünüyorum uzun olanlarından sağoll canım
canım gece süt içebilirsin yada meyve yiyebilirsiniyi o zaman ya biraz rahatladım :) ama deryadeniz42 aynen ben de senin gibi doymak bilmiyorum bu ara :) ilk 3 ay bulantılardan iştahsızdım ama şimdi doymak bilmiyorum ve gece resmen midem kazınıyor :) gece ne olursa olsun yemiyorum ama sonuçta o yediklerim bana yol su elektrik (kilo) olarak geri dönecek biliyorum :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?