2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman canım bırak da 2 kg da al, hamilesin artık tabi ki kilo alıcaksın. Hızlı almaktan yakınıyorsun ama öncesinde almadığın için kurtarmışsın durumu Şimdiden sonra daha kontrollü yersin:)
evime döner dönmez sağlıklı beslenmeme geri döndüm çok şükür :) kayınvalidemler çok sağlıksız besleniyorlar yemekler bol tuzlu yeniyor, gece sofralar açılıyor, hamur işi zaten çok yapılıyor, yemeklerde margarin ve ayçiçeği kullanılıyor mümkün olduğunca reddetmeye çalıştım ama bazı noktalarda yapacak bir şeyim olmadı ve yedim onun vicdan azabı var sanıyorum o yüzden panikledim. yoksa tabi kilo alacaz :)

16.haftadan sonra almaya başladım bende
En son 3 kilo almıştım 4 olmuştur sanırım ama kilonun hepsi göbeğimde

bende 1 ayda 2 kilo aldım ama çokta meğilliyim sanki kilo almaya doymak bilmiyorum sanki

cok güzeldi yaa :) bundan sonra daha slk hissederiz heralde.. ben göbegimin altinda tutuyorum canim hatta hamile pantolonu giyince bile kumas yerini katliyorum yoksa rahatsiz ediyor lastigi göbegimin, hatta midemin üzerinde..

hamile pantolonu o kadar sıkmıyor o yüzden göbeğimin üzerine çekiyorum ama taytın beli çok sıkıydı aşağıda ttumamma rağmen ayakları orda diye tedirgin oldum. hareketleri hep kasıklarıma yakın aşağı bölgede hissediyorum ben çünkü...

Bu hareketlenme olayı eğlence katı bu hamilelik sürecine, daha duygusuzdum bebeğe karşı bi duygu yüklemesi oldu sanki bu aralar, biraz bilincine vardım bişelerin:)

Stres olacak bişey yok bence. Hamileliğinin tadını çıkar. Zira dogumdan sonra seni zorlu bir süreç bekliyor. Bu arada adiyaman da küçük, sessiz, sakin bir şehirdir. Bende adiyaman dayım. Bebisin hayırlı olsun

bende 1 ayda 2 kilo aldım ama çokta meğilliyim sanki kilo almaya doymak bilmiyorum sanki

size ofise yanımda getirdiklerimin fotosunu yolalrdım da yarısını tükettim bile:) Ben de tüketim halindeyim gün boyu

Kahvaltı için bi kapta: domates, salatalık, peynir, yumurta
Ara öğünler için: 4 mandalina, 1 muz, bir dilim kek
bazen 3 ceviz
burda da çekmecemde kutu süt var bazen içiyorum

e öğlen de yemeğe çıkıyorum tabi:) Yarın tavuk varmış onu yeem evden karnıbaha yemeği yoğurt getircem....

16.haftadan sonra almaya başladım bende
En son 3 kilo almıştım 4 olmuştur sanırım ama kilonun hepsi göbeğimde

iyi o zaman ya biraz rahatladım :) ama deryadeniz42 aynen ben de senin gibi doymak bilmiyorum bu ara :) ilk 3 ay bulantılardan iştahsızdım ama şimdi doymak bilmiyorum ve gece resmen midem kazınıyor :) gece ne olursa olsun yemiyorum ama sonuçta o yediklerim bana yol su elektrik (kilo) olarak geri dönecek biliyorum :) :) :)

Aranızda Özel Üsküdar Hospital Türk hastanesini ve Opr. Dr. Baran Ünsal 'ı duyan-bilen var mı bayanlar?

Bende yazayım o zaman gün boyu yediklerimi
kahvaltı 6.30 yapıyorum 2 tane rafadan yumurta 1 bardak süt 3 lokma da bal :)
ara öğün 3 adet ceviz 6 adet fındık 6 adet badem
öğlen mecbur kahvaltılık yiyoruz ama mutlaka meyve de yiyorum
ara öğün yoğurt
artık sonumu hiç düşünemiyorum :)))

bir kaç tane gördüm ama şık değillerdi bunlar gibi.. bulursam bir tane almayı düsünüyorum uzun olanlarından sağoll canım

bende duna raya ara buldum sonunda ocok rahat ettım sıcacıkta tutuyor guzelde begendım baya =) karnımda hıc bellı degıl =)

canım gece süt içebilirsin yada meyve yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…