2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En kotu durumda olan benim sanırım,yemek yediğim an biraz sonra acaba ne yesem diye düşünüyorum,simdilik 5 kilo aldım ama bakalım,doğuma kadar yuvarlak bişey olurum heralde

Ben hiç kısmıyorum eskisi gibi besleniyorum ara öğün vs de yapmıyorum cnaım çektikçe abur cubur atıştırırdım oldum olası hala öyleyi

Merhaba.Bende de aynı şekilde idrar yolu iltihabı çıktı bir kutu augmentin bitirdim geçmedi yine test yaptırdım ama sonucu dr a göstermedim bile.Çünkü yine antibiyotik verecek ve senin gibi zararlı old okudum.Bende bir belirti vermedi ama hissettim.Hatta şu aralar mantardan da şüpheleniyorum inanılmaz tatlı bir kaşıntı mevcut.Doğal bir çözüm yolu bulursan hbr ver lütfen. Dr a neden olacağını sordum vücut kendi yapıyor,engelleme durumun yok dedi.

Biz geldik Dr dan,Dr teyzemiz söylemedi emin olmadan ama bi pipi gördük biz,büyük ihtimalle bi oğlum daha olacak,hadi isim önerisinde bulunun bana,ilk oğlumun adi yağız....
tebrik ederim canım allah bahtını açık etsin... bizim doktor cinsiyeti çok mu erken söylemiş yaa benim 15. haftada belli oldu ve %99 dedi hatta pozisyonu uygun değildi salladı bastırdı pozisyonunu değiştirdi ve söyledi :) acaba ne ile alakalı cinsiyet öğrenme zamanı.... yağız ismine uygun yamaç olabilir ilk aklıma o geldi :)

Canim saglik ocagi yapiyo seker yuklemesini, igne icin gittiginde onada gun veriyorlar

Merhaba kızlar , evi toparlama ,yemek derken ancak yazabildim herkes iyi mi ?

selam arkadaşlar, ayrıntılı ultrason için perinatoloji uzmanı gerekiyormuş. Özellikle ikiz gebeliklerde önemliymiş. Ataşehir'de Petek Arıoğlu diye uzman dr varmış. Bilgisi olan var mı? Arıyorum telefonuna cevap verilmiyor. Ücreti ne kadardır? Bir de Delta Hospital'da varmış perinatoloji uzmanı Hakan Gürbüz fiyatı ne kadar ve tavsiye eder misiniz? çok bunaldım bir türlü uygun fiyata randevu verecek bir yer bulamıyorum Zeynep Kamil'den de randevu alamıyorum.

Kaç haftalıksın bilmiyorum vaktin varsa süleymaniye doğumevinde ücretsiz yaptırabilirsin
Benim vaktim yok özele gideceğim

Kaç haftalıksın bilmiyorum vaktin varsa süleymaniye doğumevinde ücretsiz yaptırabilirsin
Benim vaktim yok özele gideceğim
Benim de vaktim yok haftaya yaptırmam gerekiyor. Hamileliğimin 19+3 haftasındayım. Artık bir iki yere daha bakıp paraya kıyacağız sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…