2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

caddebostanda Fetus Laboratuarına gidicem ben Zeynep Kamilin uzman perinatoloğu var, 2 doktor var 285 tl mi neydi....
Medipğolde de hakan apaydın var ikiliyi ona yaptırdım o da iyi ama hastane 15 dk bakıyor 315 tl o da
Medipole gidicektim de değiştirdim Fetuse gidicem

selam kizlar,

nasilsiniz? bebisler nasil? ben cok sabirsizlaniyorum artik ya, doguma daha 21 hafta var
cinsiyeti ögrenen kizceler, yatak odasi yapmaya basladinizmi?

aslında güzel, sağlıklı beslneiuyorsun sebzeyle et de ye ama.. b de iki yumurta yiyomuşsun sabah sabahh çok zor gelio bana haftada 1-2 gün fire verdiğim oluyor bazen. 2 taneye gerek var mıymış doktorla konuştunuz mu hiç?

bol bol su diyorlar sadece. munorol kullandım ben de tek bir ilaç. 13 lökosit vardı sonra bidaha baktım ilaçla geçmiş. şimdi yine 5-6 ya çıkmış da o dert değil dedi. sizin değeriniz neydi fazla mıydı?
her ay yaptırmaya çalışıyorum ben de tahlil, kontrol için, benim önceden de arada olurdu çünkü

gencallar dıye bı magaza var canım en son orda bulabıldım uzun hırkalar =)

Merhaba

Delta Hospital Hakan beyi arkadaşımın tavsiyesi ile arayıp fiyat sormuştum 250 TL dedi.

Bağdat Caddesi Fetus - Zeki bey o 300 TL ye yapıyor. ( Pazarlıkla 260 TL ye indi )

Sizin ikiz gebelik sanırım , ben sanırım hala emin olmamamkla birlikte Hospital Türk e gidicem orası 2D ultason ile bakıyormuş ( ki organ taramasını yapan en iyi cihazmış ) 108 TL.

bu konuyu bende çok araştırdım kartal da oturuyorum normalde ümraniyede bir yer buldum 150 TL ye yapacak 4d hemde

Selam kızlar,

Ben de haftasonu kıyafet bakmakla geçirdim elde var sıfır :)
herkes göbüş yok diyor ama denediğim kıyafetler ne kadar bol kesim olsada göbüş kısmı kastı. göbüşü rahat olanın omuzlar kollar düştü.
Hamile giyime mecbur hissettim kendimi :)

Kızlar merhaba.bugün sağlık ocağına gittim.tetanoz için 11 kasımda gel dedi.21+4 olcak ogün.aşı için geç değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…