bilmiyorum ki genelde 150 +50 lira oluyor ama hayırlısı bakalım.genelde o fiyatlarda canım, çok ucuza bulan arkadaşlar da var ama benim gitme ihtimalim olan iki yerden de biri 285 diğeri 315tl
Yok ilk defa duydum,nasıl yapılıyor kiBiyoritminize göre cinsiyete baktınız mı hiçhemsirenizim hayırlı olsun canım önceden bir tahmin yaptılar mı
bende duna raya ara buldum sonunda ocok rahat ettım sıcacıkta tutuyor guzelde begendım baya =) karnımda hıc bellı degıl =)[/QUOTE
bende duna raya ara buldum sonunda ocok rahat ettım sıcacıkta tutuyor guzelde begendım baya =) karnımda hıc bellı degıl =)
HANGİ mağazadan aldın canım
selam arkadaşlar, ayrıntılı ultrason için perinatoloji uzmanı gerekiyormuş. Özellikle ikiz gebeliklerde önemliymiş. Ataşehir'de Petek Arıoğlu diye uzman dr varmış. Bilgisi olan var mı? Arıyorum telefonuna cevap verilmiyor. Ücreti ne kadardır? Bir de Delta Hospital'da varmış perinatoloji uzmanı Hakan Gürbüz fiyatı ne kadar ve tavsiye eder misiniz? çok bunaldım bir türlü uygun fiyata randevu verecek bir yer bulamıyorum Zeynep Kamil'den de randevu alamıyorum.
günaydın mart anneleri bi video yolluyorum bakalım herkesin gözleri dolacak mı:)
http://www.izlesene.com/video/yeni-dogmus-bebegin-annesinden-ayrilmak-istememesi/7214520
Bende yazayım o zaman gün boyu yediklerimi
kahvaltı 6.30 yapıyorum 2 tane rafadan yumurta 1 bardak süt 3 lokma da bal :)
ara öğün 3 adet ceviz 6 adet fındık 6 adet badem
öğlen mecbur kahvaltılık yiyoruz ama mutlaka meyve de yiyorum
ara öğün yoğurt
artık sonumu hiç düşünemiyorum :)))
Merhaba.Bende de aynı şekilde idrar yolu iltihabı çıktı bir kutu augmentin bitirdim geçmedi yine test yaptırdım ama sonucu dr a göstermedim bile.Çünkü yine antibiyotik verecek ve senin gibi zararlı old okudum.Bende bir belirti vermedi ama hissettim.Hatta şu aralar mantardan da şüpheleniyorum inanılmaz tatlı bir kaşıntı mevcut.Doğal bir çözüm yolu bulursan hbr ver lütfen. Dr a neden olacağını sordum vücut kendi yapıyor,engelleme durumun yok dedi.
Beni kimse gecemez 7 kilo aldim simdiden :)En kotu durumda olan benim sanırım,yemek yediğim an biraz sonra acaba ne yesem diye düşünüyorum,simdilik 5 kilo aldım ama bakalım,doğuma kadar yuvarlak bişey olurum heralde
gencallar dıye bı magaza var canım en son orda bulabıldım uzun hırkalar =)
selam arkadaşlar, ayrıntılı ultrason için perinatoloji uzmanı gerekiyormuş. Özellikle ikiz gebeliklerde önemliymiş. Ataşehir'de Petek Arıoğlu diye uzman dr varmış. Bilgisi olan var mı? Arıyorum telefonuna cevap verilmiyor. Ücreti ne kadardır? Bir de Delta Hospital'da varmış perinatoloji uzmanı Hakan Gürbüz fiyatı ne kadar ve tavsiye eder misiniz? çok bunaldım bir türlü uygun fiyata randevu verecek bir yer bulamıyorum Zeynep Kamil'den de randevu alamıyorum.
kızlar merhaba baydır yazamıyordum iş yoğunluğundan doktor kontrolüm vardı perşemde günü oğluşum olacak
amin canım hepimiz inşallahSağlıkla al kucağına inşallah...
bu konuyu bende çok araştırdım kartal da oturuyorum normalde ümraniyede bir yer buldum 150 TL ye yapacak 4d hemdeMerhaba
Delta Hospital Hakan beyi arkadaşımın tavsiyesi ile arayıp fiyat sormuştum 250 TL dedi.
Bağdat Caddesi Fetus - Zeki bey o 300 TL ye yapıyor. ( Pazarlıkla 260 TL ye indi )
Sizin ikiz gebelik sanırım , ben sanırım hala emin olmamamkla birlikte Hospital Türk e gidicem orası 2D ultason ile bakıyormuş ( ki organ taramasını yapan en iyi cihazmış ) 108 TL.
kızlar merhaba baydır yazamıyordum iş yoğunluğundan doktor kontrolüm vardı perşemde günü oğluşum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?