2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba.bugün sağlık ocağına gittim.tetanoz için 11 kasımda gel dedi.21+4 olcak ogün.aşı için geç değil mi?

Bana doktor daha bir şey demedi, önceki hamileliğimde de doktorum istememişti yaptırmamıştım.

kizlar birsey sorcam ben süt icemiyorum o yüzden yogurdu fazla tüketmeye calisiyorum ama sizce sade yogurtmu yemeliyim yoksa bu meyveli yogurtlarda olurmu? sade yogurdu meyveliler gibi kasiklayamiyorum anca yemegin yaninda olursa..

kizlar birsey sorcam ben süt icemiyorum o yüzden yogurdu fazla tüketmeye calisiyorum ama sizce sade yogurtmu yemeliyim yoksa bu meyveli yogurtlarda olurmu? sade yogurdu meyveliler gibi kasiklayamiyorum anca yemegin yaninda olursa..

meyvelıyı kendın yap evde bence kes meyvelerı yada pure halıne getır meyvelerı kat yogurda ye ama hazır alma derım ben

Bende ekim 16 da ayrintili usg ye giricem hakkinda hic birsey bilmiyorum benim ikili test sinirda oldugu icin dr yonlendirdi sanirim o durumda olmayanlarda girebiliyor dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar buna cok ihtiyacimiz var birde bu ayrintili usg ye bakabilecegim bi link atabilir misiniz arkadaslar

Bugün okul çıkışı rastgele sağlık ocağına gittim tansiyonum 9/5 çıktı. Hemşire gebelikte bu kadar düşük olması normal dedi. Eşime söyledim panikledi çok düşük hemen Dr gidelim diye tutturdu ben hiç anlamıyorum netten baktım bu civarda normal miyim :)

Benim hep 10/5 tansiyonum düşük tansiyonlu gebelik pek bi sever drlar , endişelenme...

hamilelikte düşük oluyor genelde, özellikle de bizim şu anki haftalarda ve ilk zamanlar.... aman yüksek çıkmasınd a ben düşük çıkınca seviniyorum bile

ama olsun yine de eşinin endişelenmesi güzel çok da iyiyim diye efelenme:)

canim normal sanirim benimde cumartesi 8/5 cikti cok kötü oluyorum öyle düsünce.. haftaya doktoruma sormayi düsünüyordum bende ne yapabilirim diye bakalim ne diyecek..

Canım ayrıntılı da doktor organlarına bakıyor, cinsiyeti kesinleşiyor. Ben herşeyini net görmüştüm, burun deliklerine kadar. Medipolde yaptırmıştım. İnşallah hepimizinki güzel çıkar. Aramadım, işyerinde de açılmıyor zaten ama belki ayrıntılı ultrason videosu olabilir internette, çünkü bana doktor cd şeklindede vermişti, açıp izleyebiliyorduk.

kızlar çoğunlukla istanbulda yaşıyorsunuz heralde. orada muayene ücretleri ve ayrıntılı usg ücretleri ne kadar da pahalı öyle sizden duyunca çok şaşırdım. ben aksarayda yaşıyorum özel bi kadın doğum hastanesinde muayene oluyorum muayene ücreti 35tl ultrason cihazı da 4d ayrıntılı usg yi de kendi doktorum ekstra bi ücret almadan yapıyor ve ayrıntılı usg muayene süresi 35dk falan sürüyor. sizden 150-350tl arası fiyatları duyunca çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…