canım etle hiç aram yok önceden çok severdim ama hamilelikten sonra canım hiş istemiyor.yumurtayı da doktora sormadım ama bi zararı olacağını sanmıyorum ben bi beldede çalışıyorum yumurtayı buradan alıyorum çok ufaklar zaten market yumurtasının 1 tanesine dek geliyor 2 tanesi :)aslında güzel, sağlıklı beslneiuyorsun sebzeyle et de ye ama.. b de iki yumurta yiyomuşsun sabah sabahh çok zor gelio bana haftada 1-2 gün fire verdiğim oluyor bazen. 2 taneye gerek var mıymış doktorla konuştunuz mu hiç?
19-23 hafta arasında yapılıyoayrıntılı ultrason için kaçıncı haftada gidiyosunuz kızlar
rica ederim canım beni de bilgilendir bariÇok teşekkür ederim çok saol , arayıp görüşücem....
ayrıntılı her doktorda olmuyor o cihazlar dahaa detaylı gösterdiğinden . kendi doktorumun cihazı o kadar detaylı değlbir de sizler ayrıntılı usg için başka hastanelere gidiyorsunuz kendi doktorunuzun usg cihazı iyi olmadığı için mi başka yerlere gidiyorsunuz yoksa başka bir sebebi mi var bilmediğim için soruyorum
22. Haftada gideceğim ben.ayrıntılı ultrason için kaçıncı haftada gidiyosunuz kızlar
anladım canım teşekkür ederimayrıntılı her doktorda olmuyor o cihazlar dahaa detaylı gösterdiğinden . kendi doktorumun cihazı o kadar detaylı değl
19-23 hafta arasında yapılıyo
22. Haftada gideceğim ben.
rica ederim canım beni de bilgilendir bari
yedıtepe unıversıte hastanesınde ayrıntılı usg gıren varmı arkadaslar cd verıyormı dıye merak edıyorumda ?
Canım ayrıntılı da doktor organlarına bakıyor, cinsiyeti kesinleşiyor. Ben herşeyini net görmüştüm, burun deliklerine kadar. Medipolde yaptırmıştım. İnşallah hepimizinki güzel çıkar. Aramadım, işyerinde de açılmıyor zaten ama belki ayrıntılı ultrason videosu olabilir internette, çünkü bana doktor cd şeklindede vermişti, açıp izleyebiliyorduk.
canım etle hiç aram yok önceden çok severdim ama hamilelikten sonra canım hiş istemiyor.yumurtayı da doktora sormadım ama bi zararı olacağını sanmıyorum ben bi beldede çalışıyorum yumurtayı buradan alıyorum çok ufaklar zaten market yumurtasının 1 tanesine dek geliyor 2 tanesi :)
evet Hakan beydi, bana kısa gelmedi ama ne kadar sürdü tam bilemiyorum. Baya detaylı bakmıştı, hep anlattı gördüklerini, bebeğin iyi olduğunu falan. ultrasonu da çok sevmiştim, 4d gibisi yok :)Koşuyolu Medipol mü? Hakan Bey iyi ama çok kısa bakıyor sanırım di mi, 15 dk sürüyormuş?
evet Hakan beydi, bana kısa gelmedi ama ne kadar sürdü tam bilemiyorum. Baya detaylı bakmıştı, hep anlattı gördüklerini, bebeğin iyi olduğunu falan. ultrasonu da çok sevmiştim, 4d gibisi yok :)
Hayırlı olsun canım sağlıklı olsun inş.Biz geldik Dr dan,Dr teyzemiz söylemedi emin olmadan ama bi pipi gördük biz,büyük ihtimalle bi oğlum daha olacak,hadi isim önerisinde bulunun bana,ilk oğlumun adi yağız....
Mrb kızlar şimdi doktordan geldim çarşamba günü için sağlık ocağından aramislardi tetanos aşısı icin doktoruma sordum çok gereksiz yaptırma dedi herkesin kolu agriyomus zaten benimde işime geldi yaptırmayacagim. tam bi hafta sonra ayın 20sinde de ayrıntılı ultrasonum var ve ayni gün şeker yüklemesi de yapılacak. Ayrıntılı 150 tl. Aslinda bende sürekli gittiğim hastaneye gitmeyecegim ayrintili için çünkü orada 250 ben 150 ye yaptiracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?