Ogleden sonra 16.00 da canim ayrintiliya giricez biz
Ins canim :)hadı hayırlısı canım guzel haberlerle geleleım hepımız ıns
Kızlar benimde 2 gündür kasıklarım agrıyor karnım ağrıyor bu haftalarda normal sanırım ama
Ogleden sonra 16.00 da canim ayrintiliya giricez biz
galiba sen erkencısın :) doktorun hızlıtamam canım mutlaka yazarım:) ayrıntılıya en erken de ben mi giriyorum ne
Yok canim persembe giricez biz :)canım bugün mü ayrıntılıya giriyosun? bende en erken ben giriyorum sanmıştım :)
En ıyısını de yapmıssın gercektende bu haftada ogrenmek daha garantı olur zaten , hem ne alıp almayacagınıda bılırsın cok ıdeal bı zaman detaylı bence kendı gozunlede gorursun.
banada dr solemeseydı o haftada dıyorum yanı kı ınan sormadım bıle 11 haftalık ebegın cınsıyetı aklıma gelmedı zaten kı hıc sormadım ben drlara cınsıyetı bı kendı dr aa burda pıpı goruyorum bakın burada fln dıe gosterdı o haftaya , bayramda acıle gıttım kadın dogum dr oda kasılmam var sandım yıne sancılanınca, ordada doktor cınsıyetı ogrendınızmı soylım dedı esımde soyleyın tabı dıyınce kız didi :)
bunlar beni aşar madden ve manevi olarak :)Kızlar hastane odalarına bakın:
http://blog.milliyet.com.tr/en-guzel-dogum-odasi-suslemeleri/Galeri/?GaleriNo=26132&Page=1
bende bugünlerde öyleyim cnm gerildikçe geriliyo karnım ve benmde cildim çok kuru malesef çatlamayada meyilliKzlar ya karnım acayip geriliyor ve üzeri kuruyor o kadar şey sürüyorum kurak toprak gibi nemlenmiyor hiçGeçen akşam çatlıyorum zannettim ama çok şükürki çatlamadım tabi heran çatlayabilirim. Lierac bebeyağı nemlendrici kremler hatta zeytinyağı bile sürdüm banamsın demiyor nasıl bir cilttir anlamadım. Zaten dua ediyorum bebeğimin cildi bana çekmesin diye
Kızlar hastane odalarına bakın:
http://blog.milliyet.com.tr/en-guzel-dogum-odasi-suslemeleri/Galeri/?GaleriNo=26132&Page=1
ensağlıklısı doktoruna basvur canım.
agrın varsa dogru olmaz dr gıtme ımkanın varsa dr gıt sıdettlı agrı dıyorsun cunku
Aslında sakıncalı olabilir
Kuzenimin düğünü 6 saatlik mesafedeydi ben gitmedim, zaten 8 saat sürmüş..
Sen doktoruna sor bi istersen
tamam canım mutlaka yazarım:) ayrıntılıya en erken de ben mi giriyorum ne
Yarın randevum vardı bu ağrılar için gidecektim. Burada bi tane tek özel hastane var orası da dolu oluyor hep bugün gidemiyorum. Eşim de benimle gelebilse çok takmıcam kafama ama tek gitmek zorunda kaldım o yüzden korkuyorum biraz..[/QUOTE
senle gelebilecek kimse yokmu kayınvalıden annen veya akraban
aynen onlar oluyor içinde bir tane üst bir tane patikli alt eldiven ve şapka var.3-4 tane yeterli olur.zıbın diye satıulan sey çıtçıtlı body değil kızlar ondan almayın boşuna.canım senin dediğin şu beşli hastane çıkışı diye satılıyor onlar mı? Yani kullanışlı olan onlar mı, boş yere zıbın felan alıp doldurmayalım dolapları
İyi ki hazırlığa başlamamışsın :)
galiba sen erkencısın :) doktorun hızlı
Yok canim persembe giricez biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?