2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende gebelik boyunca ilk defa istifra ettim galiba mideyi usuttum hersey midemi bulandiriyor hic halim yok

Kızlar benimde 2 gündür kasıklarım agrıyor karnım ağrıyor bu haftalarda normal sanırım ama

kasık agrım var hep benım , ama bende kasılmalarda tamamen gecmemıstı pers bakıcaz ne durumda kasılmalar hala progestan kullanıyorum :S karnımda arada agrıyor ama rahım genısledıgı ıcın dıye bılıyorum bu olanlar

İyi ki hazırlığa başlamamışsın :)

Bende Haftaya salı giricem , önce gireceklerin detaylarını çok merak ediyorum

bende bugünlerde öyleyim cnm gerildikçe geriliyo karnım ve benmde cildim çok kuru malesef çatlamayada meyilli

ensağlıklısı doktoruna basvur canım.

agrın varsa dogru olmaz dr gıtme ımkanın varsa dr gıt sıdettlı agrı dıyorsun cunku
Aslında sakıncalı olabilir
Kuzenimin düğünü 6 saatlik mesafedeydi ben gitmedim, zaten 8 saat sürmüş..
Sen doktoruna sor bi istersen

Yarın randevum vardı bu ağrılar için gidecektim. Burada bi tane tek özel hastane var orası da dolu oluyor hep bugün gidemiyorum. Eşim de benimle gelebilse çok takmıcam kafama ama tek gitmek zorunda kaldım o yüzden korkuyorum biraz..

günaydın arkadaslar uzun zamandır giremiyorum ama takıp ediyorum benimde yarın 3 boyutlu ultrasyonum var ikiz oldugu için ne 2li ne de 3 lu tarama testı yaptırdım

canım senin dediğin şu beşli hastane çıkışı diye satılıyor onlar mı? Yani kullanışlı olan onlar mı, boş yere zıbın felan alıp doldurmayalım dolapları
aynen onlar oluyor içinde bir tane üst bir tane patikli alt eldiven ve şapka var.3-4 tane yeterli olur.zıbın diye satıulan sey çıtçıtlı body değil kızlar ondan almayın boşuna.

İyi ki hazırlığa başlamamışsın :)

Yok bende garantıcıyım aslında gozumle gormedım ya ben tam olarak o haftada gosterdıgı seye bılmıyorum ya cok kucuk dıye aa kesındır gozuyle bakmadım bu dr da kız dedıgınde ben gormedıgım ıcın bıse almadım pembe hedıyeler geldı ama =) yınede goumle gormeden hangı cınsse gercekten almam bısı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…