bunlar beni aşar madden ve manevi olarak :)
aynen onlar oluyor içinde bir tane üst bir tane patikli alt eldiven ve şapka var.3-4 tane yeterli olur.zıbın diye satıulan sey çıtçıtlı body değil kızlar ondan almayın boşuna.
zıbın atlet kilot gerekli değil.o minicik önlükler de işe yaramıyor ama pakette satılan onlu agız mendilleri var onlar cok cok kullanılıyor onları ağzını silmeye emerken taşmaya kusmaya sonraki zamanlarda sırtına koymaya cok işe yarıyorlar cok kullandık biz.birde kilotlu corap pek almayın ne kadar olsa bebeği sıkıyor onun yerine havanın soğukluğundan endişe ediyorsanız tayt ya da kadife alt tulum alın.kadife kalın battaniyeler ilk bebeklik için cok kullanışlı değiller ciltleri cok hassas olduğu için kızartıyor hemen.dışarı çıkarken sarabilirsiniz anca.ben torba tulum almıştım oğlumda içi epey kalın dışı kadifeydi dışarıda onu giydi bir aylıkken.eskilerin dediği gibi ne kadar sıcağa alışırsa o kadar ister başta üşüyorlar ama abartmaya gerek yok.ömür boyu üşüyen bireyler olmasına biz sebep oluyoruz.benim 3 yaşındaki oğlum benden ince giyiniyor mesela.eşim onu öyle alıştırdı(3 aydan itibaren ben işe dönünce eşim baktı)tamam canım sağolasın:) boşuna almayalım
evet fikir almak olabilir, ama hastane icin benim kendi düsüncem gerek yok diye düsünüyorum.. ama mevlutte ben de süslemeler yaparım tabiiki bu kadar abartı olmasada ama yıne soyluyorum kendı fıkrım hastane ıcın sadece cıkolata ıkram olarak dusunuyorum genelde mısafırlerımızı evde agırlayacagımız ıcınson fotoya bayıldım özellikle... organizasyon şirketiyle ben de anlaşamam da ufak tefek tüyolar alabiliriz. mesela pembe beyaz haribolar koymuşlar bir fanusa, ya da tül fiyonk alıp yatak süslenebilir... bi uzun masa örtüsü dikebilir elinden gelen varsa...
eminönünde çubuklu sarmal şekerler çok ucuz onlardan alıp fiyonk bağlamayı düşünüyorum mesela sapına... üzerine de bi etiket güzel oalbilir öğrenmek lazım etiket nasıl bastırılıyor diye
ben de hergün bi konuya takıyoum bugün de bunlara taktım. neyse bebeğe bişey mi oldu takıntılarıma tercih ederim bu aralar o evhalı halim biraz azaldı sanki çok şükür
son fotoya bayıldım özellikle... organizasyon şirketiyle ben de anlaşamam da ufak tefek tüyolar alabiliriz. mesela pembe beyaz haribolar koymuşlar bir fanusa, ya da tül fiyonk alıp yatak süslenebilir... bi uzun masa örtüsü dikebilir elinden gelen varsa...
eminönünde çubuklu sarmal şekerler çok ucuz onlardan alıp fiyonk bağlamayı düşünüyorum mesela sapına... üzerine de bi etiket güzel oalbilir öğrenmek lazım etiket nasıl bastırılıyor diye
ben de hergün bi konuya takıyoum bugün de bunlara taktım. neyse bebeğe bişey mi oldu takıntılarıma tercih ederim bu aralar o evhalı halim biraz azaldı sanki çok şükür
zıbın atlet kilot gerekli değil.o minicik önlükler de işe yaramıyor ama pakette satılan onlu agız mendilleri var onlar cok cok kullanılıyor onları ağzını silmeye emerken taşmaya kusmaya sonraki zamanlarda sırtına koymaya cok işe yarıyorlar cok kullandık biz.birde kilotlu corap pek almayın ne kadar olsa bebeği sıkıyor onun yerine havanın soğukluğundan endişe ediyorsanız tayt ya da kadife alt tulum alın.kadife kalın battaniyeler ilk bebeklik için cok kullanışlı değiller ciltleri cok hassas olduğu için kızartıyor hemen.dışarı çıkarken sarabilirsiniz anca.ben torba tulum almıştım oğlumda içi epey kalın dışı kadifeydi dışarıda onu giydi bir aylıkken.eskilerin dediği gibi ne kadar sıcağa alışırsa o kadar ister başta üşüyorlar ama abartmaya gerek yok.ömür boyu üşüyen bireyler olmasına biz sebep oluyoruz.benim 3 yaşındaki oğlum benden ince giyiniyor mesela.eşim onu öyle alıştırdı(3 aydan itibaren ben işe dönünce eşim baktı)
canım yarın gireceğim ben:) bizim doktor 20. hafta diye tutturdu da
Kızlar benimde 2 gündür kasıklarım agrıyor karnım ağrıyor bu haftalarda normal sanırım ama
23-31 ekim arası bigün gircem ben de, 25'inde gidecektim de cmt sürpriz mesai çıktı o aralar gidicem bakalım
Bende 21.haftada gideceğim ..
Ben hastane için bişey düşünmüyorum
Annemler bişey ikram eder
Nasip olursa 1 günde çıkarız zaten inşallah
Ama evdeki bebek odasını süslemek için sabırsızlanıyorum :)
Cuma detaylıdan sonra kapı süsü malzemelerini alırım inşallah
Bi de mevlütü için magnet yapmayı düşünüyorum keçeden kısmetse
Kızlar hastane odalarına bakın:
http://blog.milliyet.com.tr/en-guzel-dogum-odasi-suslemeleri/Galeri/?GaleriNo=26132&Page=1
Yani son zamanlar ne durumda oluruz bilmem ama
Kalp kurabiyeleri delip fiyonk bağlayabiliriz
Havuç toplara renkli kürdan veya normal kürdana kurdela ekleyebiliriz
İlle de ikramlığı kendi hazırlamak isteyen olursa
senın hamılelıgın nasıl gecıyor buarada , sanırım sende bulantı sorunu yasamadın , aderme durumu kılo durumun fln nasıl
evde yapmak daha kolay hastaneye tasıması zor.. ev ıcın hersey yapılabılır
ben de kullananan, hastaneye gittiğim günler baştan aşağı herşeyimi yıkıyorum hiçbiryere değmeden, zaten peçeteyle tuttuğum kapılardan bahsetmeyeyim:)
canım yarın gireceğim ben:) bizim doktor 20. hafta diye tutturdu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?