2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inş troıd de cok fazla sorun cıkarmaz sama Allah caresız dert vermesın yeterkı , kılo alman normal olmus yıne , hayırlısıyla cumada guzel guzel haberler alır paylasırsın bızımlede..

inş troıd de cok fazla sorun cıkarmaz sama Allah caresız dert vermesın yeterkı , kılo alman normal olmus yıne , hayırlısıyla cumada guzel guzel haberler alır paylasırsın bızımlede..

Amin inşallah, hep beraber güzel haberlerle döneriz

Bilmiyorum yine de kilolu halime alışamadım :) hamilelikte çok doğal olsa da
Az mı aldım çok mu aldım vs. insan arada düşünmüyor değil
Sizler kaç kilo aldınız ?

Ne güzel işte aradan çıkmış olur bende 20. haftamda devlete gidecegım orada perinatolojı polikliniğinde yapıyorlarmş ama önce gebe polikliniginden randevu alın doktor yönlendirir dediler inş halledebilirm

inşallah canım, güzel haberlerle döneriz inşallah:) aradan çıkmasına seviniyorumda herkesler geç girince biraz ondan kafam karıştı

Bende gittiğimde bu tür bilgiler
canım bugün mü ayrıntılıya giriyosun? bende en erken ben giriyorum sanmıştım :)

Aslında 19.haftadan itibaren herkes gidebilir bende randevu aldmıştım ama doktorum 21.hafta nın iyi bir zaman olduğunu söyledi. Bebek gelişimini 19.haftada tamamlayamamış olabiliyormuş iç organlarını yani göremiyorlarmış bazı doktorlar ve ultrason tarihini erteleyebiliyorlarmış, bende o yüzden randevuyu erteledim 21.haftada gidicem ..

ben 1 kilo aldm bebeğin durumuda gayet iyi çokta kılo almak istemıyorum hep zayıf kalmak varken :)

Evet ama ben üşenirim bence
Doğumdan önce yapıp dolaba atarsam belki olur
Ama doğumdna sonra gelip evde kurabiye hazırlayabileceğimi sanmıyorum

Keçe ile süslemeleri şimdi de yapsam sorun olmaz nasılsa
Bende eve gelir gelmez onla uğraşamam sanırım. sonrasında anca gelenlere sağsalim bi kucağımıza alsak :)

inşallah doğru bir zamandır hayırlısı bakalım:)

inşallah canım, güzel haberlerle döneriz inşallah:) aradan çıkmasına seviniyorumda herkesler geç girince biraz ondan kafam karıştı

Canım benim özeldeki doktorumn 22-23. haftada yapılcak demişti ama ssk da 20. hafta dediler nettede farklı şeyler yazıyor sorun olcagnı sanmıyorum ben günümü kaçırmamak için 20. haftamda gidicem he devlette halledemessem bi iki hafta içinde özelde yaptırmaya zamanım kalsın diye

Aynı bende 3 kilo aldım :) normal herhalde ..

zazzle.com diye bi site var orda arama kismina baby sticker yazdgnda bi dunya sticker ornegi cikiyor birini secip customize it yaptgnda kisisellestreblyrsn
sadece tek skntisi ingilizce ve kayit yapamyr olman ekran goruntusunu kopyalayablrsn. Cogu insan etiketini boyle hallediyo

ben toplamda 2 kılo aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…