- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Ben sorcaktim tam da merak ettigm bi konucanım senin dediğin şu beşli hastane çıkışı diye satılıyor onlar mı? Yani kullanışlı olan onlar mı, boş yere zıbın felan alıp doldurmayalım dolapları
İyi geçiyo çok şükür ( Tiroid sorunum dışında, 3 haftada bir de tiroid kontolüne gidiyorum )
Bulantım kokulara karşı oldu zaman zaman özellikle toplu taşımada ama otobüsten indim hava aldım, çıkarmadım böylece :)
Kilo almamıştım 16.haftadan sonra almaya başladım
3 kilo almıştım +1 de eklenmiş olabilir son günlerde
Cumayı iple çekiyorum :)
Herkese huzurlu, sağlıklı doğumlar diliyorum
inş troıd de cok fazla sorun cıkarmaz sama Allah caresız dert vermesın yeterkı , kılo alman normal olmus yıne , hayırlısıyla cumada guzel guzel haberler alır paylasırsın bızımlede..
Ne güzel işte aradan çıkmış olur bende 20. haftamda devlete gidecegım orada perinatolojı polikliniğinde yapıyorlarmş ama önce gebe polikliniginden randevu alın doktor yönlendirir dediler inş halledebilirm
Ben sorcaktim tam da merak ettigm bi konu
canım bugün mü ayrıntılıya giriyosun? bende en erken ben giriyorum sanmıştım :)
Amin inşallah, hep beraber güzel haberlerle döneriz
Bilmiyorum yine de kilolu halime alışamadım :) hamilelikte çok doğal olsa da
Az mı aldım çok mu aldım vs. insan arada düşünmüyor değil
Sizler kaç kilo aldınız ?
Bende eve gelir gelmez onla uğraşamam sanırım. sonrasında anca gelenlere sağsalim bi kucağımıza alsak :)Evet ama ben üşenirim bence
Doğumdan önce yapıp dolaba atarsam belki olur
Ama doğumdna sonra gelip evde kurabiye hazırlayabileceğimi sanmıyorum
Keçe ile süslemeleri şimdi de yapsam sorun olmaz nasılsa
Bende gittiğimde bu tür bilgiler
Aslında 19.haftadan itibaren herkes gidebilir bende randevu aldmıştım ama doktorum 21.hafta nın iyi bir zaman olduğunu söyledi. Bebek gelişimini 19.haftada tamamlayamamış olabiliyormuş iç organlarını yani göremiyorlarmış bazı doktorlar ve ultrason tarihini erteleyebiliyorlarmış, bende o yüzden randevuyu erteledim 21.haftada gidicem ..
Bende eve gelir gelmez onla uğraşamam sanırım. sonrasında anca gelenlere sağsalim bi kucağımıza alsak :)
inşallah canım, güzel haberlerle döneriz inşallah:) aradan çıkmasına seviniyorumda herkesler geç girince biraz ondan kafam karıştı
ben 1 kilo aldm bebeğin durumuda gayet iyi çokta kılo almak istemıyorum hep zayıf kalmak varken :)
KIZLAR ceviz bademe devam mı ?
son fotoya bayıldım özellikle... organizasyon şirketiyle ben de anlaşamam da ufak tefek tüyolar alabiliriz. mesela pembe beyaz haribolar koymuşlar bir fanusa, ya da tül fiyonk alıp yatak süslenebilir... bi uzun masa örtüsü dikebilir elinden gelen varsa...
eminönünde çubuklu sarmal şekerler çok ucuz onlardan alıp fiyonk bağlamayı düşünüyorum mesela sapına... üzerine de bi etiket güzel oalbilir öğrenmek lazım etiket nasıl bastırılıyor diye
ben de hergün bi konuya takıyoum bugün de bunlara taktım. neyse bebeğe bişey mi oldu takıntılarıma tercih ederim bu aralar o evhalı halim biraz azaldı sanki çok şükür
ben eskısı gıbı yemıyorum canım ıstemıyor hicBenim değişiyo kansızlık var diye kuru üzümde yediğim oluyo mesela
Rutin devam ettiğim bi kuruyemiş yok ama ara ara değişip tüketmeye çalışıyorum
ben eskısı gıbı yemıyorum canım ıstemıyor hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?