2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kilolu hamileyim ama 4 kilo aldım yine de.en baştan beri hiç bulantım felan olmadı masallah 2 saatte bir Karnım boşaliyor sanki.birde sürekli masa başı oturuyorum.aksam eve gidicem yürüyüşe çıkim diyorum sadece uyumak geliyor içimden

KISIN hava cabuk kararacak evde vakıt gecırememeye baslayıcaz

ben 4 kilo aldım sadece göbek var ama oda 9 aylık gibi :)

ben doğum izninde evde sıkılırsam yaparım diyorum. üşenirsem hazır alıcam :)

Ben uğraşmayı seviyorum
Şimdi bile ufak ufak yaptım ama cinsiyet belli değil diye devam etmedim
Belli olursa her akşam 3-5 yapar bitiririm diye düşünüyorum :)

Bak işte ben hep bu moddayim Kızartma kebap yaş pasta .hadi bir brokoli salatası yiyeyim demek gelmiyo icimden

aynen canım şu anda da acıkmaya başladım canım herşeyi çekiyor. :) zorla ama havuc brokoli filan bunlarıda yemeye calısıyorum.. yesıllık salata bu aksam balık yapmayı dusunuyorum

kızlar ya bişe sorcam duş alırken ayaktamı oturarakmı alıyosunuz. ben hep ayakta yıkanıyorum ama kasıklarıma elleyince sanki bebiş aşağıda gibi oluyo zararı olurmuki ?

waay süpermiş, acayip işime yarycak, sağ ol valla

Ben uğraşmayı seviyorum
Şimdi bile ufak ufak yaptım ama cinsiyet belli değil diye devam etmedim
Belli olursa her akşam 3-5 yapar bitiririm diye düşünüyorum :)

yapıcağın magnet modelinden ben de isterim mutlaka, malum kendim üretemiyorum:) ama senin erkekse araba falan yaparsın uymaz o bana:)

Bneimde hepsi göbekte toplandı
Eski kıyafetlerim vs oluyo yoksa

eskı kıayfetlerım benımde oluyor sanırım bı cogumuzun oluyor eskılerde bı sure sona olmaz ama =) sadece pantolonlar dugmelı vs fln ya sureklı oturunca o rahatsız edıyor okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…