- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
hamur diyince aklıma geldi bir hamur kızartması olsada yesek :)Ben fena yiyorum midemi bozdum
Hamurlu, kızartma vs. de yiyorum
Ondan oldu sanırım sonunda..
Bak işte ben hep bu moddayim Kızartma kebap yaş pasta .hadi bir brokoli salatası yiyeyim demek gelmiyo icimdenhamur diyince aklıma geldi bir hamur kızartması olsada yesek :)
Bende kilolu hamileyim ama 4 kilo aldım yine de.en baştan beri hiç bulantım felan olmadı masallah 2 saatte bir Karnım boşaliyor sanki.birde sürekli masa başı oturuyorum.aksam eve gidicem yürüyüşe çıkim diyorum sadece uyumak geliyor içimden
devam tabiki ama abartmamakta fayda varKIZLAR ceviz bademe devam mı ?
ben artık bıktım onumde su an duruo ıste ben ona bakıorum oda bana :)devam tabiki ama abartmamakta fayda var
ben 4 kilo aldım sadece göbek var ama oda 9 aylık gibi :)Amin inşallah, hep beraber güzel haberlerle döneriz
Bilmiyorum yine de kilolu halime alışamadım :) hamilelikte çok doğal olsa da
Az mı aldım çok mu aldım vs. insan arada düşünmüyor değil
Sizler kaç kilo aldınız ?
neden bırakıyosunki asıl şimdiden sonra bebek bizden beslenmeye başlıcakben artık bıktım onumde su an duruo ıste ben ona bakıorum oda bana :)
ben 4 kilo aldım sadece göbek var ama oda 9 aylık gibi :)
ben doğum izninde evde sıkılırsam yaparım diyorum. üşenirsem hazır alıcam :)Keçe magnet düşünüyorum o da 40 ından sonraki mevlütte nasipse
Ama erkenden hazırlarım, çocuk olunca yapamam :)
ben doğum izninde evde sıkılırsam yaparım diyorum. üşenirsem hazır alıcam :)
Bak işte ben hep bu moddayim Kızartma kebap yaş pasta .hadi bir brokoli salatası yiyeyim demek gelmiyo icimden
kış gecelerinde anca boyle vakıt gecer :)Ben uğraşmayı seviyorum
Şimdi bile ufak ufak yaptım ama cinsiyet belli değil diye devam etmedim
Belli olursa her akşam 3-5 yapar bitiririm diye düşünüyorum :)
Kaç kilosun peki
Kilolular az alırmış zayıflar çok, hamilelikte genelde
zazzle.com diye bi site var orda arama kismina baby sticker yazdgnda bi dunya sticker ornegi cikiyor birini secip customize it yaptgnda kisisellestreblyrsn
sadece tek skntisi ingilizce ve kayit yapamyr olman ekran goruntusunu kopyalayablrsn. Cogu insan etiketini boyle hallediyo
Bak işte ben hep bu moddayim Kızartma kebap yaş pasta .hadi bir brokoli salatası yiyeyim demek gelmiyo icimden
Ben uğraşmayı seviyorum
Şimdi bile ufak ufak yaptım ama cinsiyet belli değil diye devam etmedim
Belli olursa her akşam 3-5 yapar bitiririm diye düşünüyorum :)
kızlar ya bişe sorcam duş alırken ayaktamı oturarakmı alıyosunuz. ben hep ayakta yıkanıyorum ama kasıklarıma elleyince sanki bebiş aşağıda gibi oluyo zararı olurmuki ?
Bneimde hepsi göbekte toplandı
Eski kıyafetlerim vs oluyo yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?