2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bişe sorcam duş alırken ayaktamı oturarakmı alıyosunuz. ben hep ayakta yıkanıyorum ama kasıklarıma elleyince sanki bebiş aşağıda gibi oluyo zararı olurmuki ?

okadar ınce dusunme canım , bebekler zaten suanda hıcbırımızın cok yukarıda degıl kı ben tekmelerı hısedıyorum ve kasıklarımda cok yukarıd degıl yanı herseyı kafaya takma stresyaparsın kendıne de bebısede dusunmemek gerek bence sureklı karnımıza elleyıp yoklamamak gerek herseyden bıse olmaz Allah a emanetler

kızlar benim içim hiç rahat etmedi ayrıntılıyı 1 hafta sonraya erteledim, kuzucuğumu özleyeceğim ama ne yapayım herkes geç girince kafam karıştı, 1 hafta daha sabredeyim bakalım

selam herkese. sabahtan beri başım çok ağrıyor kızlar, nasıl geçer, ne yapayım aranızda bi fikri olan var mı?

kızlar benim içim hiç rahat etmedi ayrıntılıyı 1 hafta sonraya erteledim, kuzucuğumu özleyeceğim ama ne yapayım herkes geç girince kafam karıştı, 1 hafta daha sabredeyim bakalım
doktorun ne dediki sana tarihi değiştirdin. benimki 16-24 ekim arasında yaptır demişti cuma günü gidicem bende. geç olsun güç olmasın mı diyosun yoksa :)

kızlar ya bişe sorcam duş alırken ayaktamı oturarakmı alıyosunuz. ben hep ayakta yıkanıyorum ama kasıklarıma elleyince sanki bebiş aşağıda gibi oluyo zararı olurmuki ?

canım hepimiz Allah a emanetiz, çok detay düşünüp hem kendini hem kuzunu strese sokma, bende bebişimi hala aşağılarda hissediyorum ama normaldir herhalde:)

selam herkese. sabahtan beri başım çok ağrıyor kızlar, nasıl geçer, ne yapayım aranızda bi fikri olan var mı?
Geçmiş olsun canım.ben de çok çektim başağrılarından.doktorum minoset verdi günde 4 e kadar içebilirsin hiç bir zararı yok dedi.ben çok sıkıştığımda 1 tane içtim ama işe yaradı çok şükür..

bol su ıc elıne al suan ve dolu dolu ıc ,ıste degıl ısen buz komplexsı yapabılırsın, sakaklarını ovarak dua et gozlerını kapatıp

çok teşekkürler kızlar deneyeceğim tavsiyelerinizi.

doktorun ne dediki sana tarihi değiştirdin. benimki 16-24 ekim arasında yaptır demişti cuma günü gidicem bende. geç olsun güç olmasın mı diyosun yoksa :)

tarih vermedi canım 20. hafta demişti sadece, bu hafta 20. haftam ama kimse gitmeyince içim rahat etmedi yani geç olsun güç olmasın belki haftaya daha net görür herşeyi:)

dün benim fenayd tansiyonum mu çıktı diye korktum ölçtürdüm 10/6 çıktı yükselmemiş... Akşam eve gidince uzandım, 10'da da uyumuşum sabah geçmişti çok şükür

tarih vermedi canım 20. hafta demişti sadece, bu hafta 20. haftam ama kimse gitmeyince içim rahat etmedi yani geç olsun güç olmasın belki haftaya daha net görür herşeyi:)
hmm senbilirsin tabi ama zaten o cihazlar baya gelişmiş yeterince net gösterir. ben değiştirmicem tarihi çünkü kasık ağrılarımı başka doktorada sormak istiyorum cuma günü gelsin diye bekliyorm

dün benim fenayd tansiyonum mu çıktı diye korktum ölçtürdüm 10/6 çıktı yükselmemiş... Akşam eve gidince uzandım, 10'da da uyumuşum sabah geçmişti çok şükür

sanırım tüm hamişlerde oluyo bu baş ağrısı, çok ağrırsa uyuyorum bende:) her defasında acaba tansiyonmu diyorum ölçüyorum hemen şükür ki tansiyon değil:)

hmm senbilirsin tabi ama zaten o cihazlar baya gelişmiş yeterince net gösterir. ben değiştirmicem tarihi çünkü kasık ağrılarımı başka doktorada sormak istiyorum cuma günü gelsin diye bekliyorm

anladım canım hayırlısı mutlaka gelince haberlerini yaz :)bende bir hafta daha sabredeym bakalım,içim rahat etmeyince kafamda bir sürü saçma soru olur kafamı da kemirir durur artık huyumu biliyorum

Benim alerjik rinitim var burnum tıkanıyo sıklıkla.o zamanlarda da baş ağrısı oluyo.tuzlu su yapıp burnumu yıkıyorum,açılınca rahatlıyo ve bir süre sonra başım da geçiyo.geçmesse mecburen minoset alıyorum..

Kızlar tecrübeli bir anne olarak hastane çıkışı setlerine para vermek yerine çıtçıtlı bady ve tulum setleri almanızı öneriririm 0-3 ay birde büyük almayın genelde büyükler hediye geliyor mevlütte ve göz aydınlığında.Siz mümkün olduğu kadar küçük ilk 3 aylıkta giyebileceği şeyleri alın , tulum , çorap , eldiven , şapka vs. ( Şapka takmakta önemli kulakları yatırırken kıvrılmasın diye hemde kış bebeği olacaklar üşümesinler. )

evet insana değişik geliyor valla 31 yaşımdayım bu yaşıma kadar 50 yi geçmedim yada geçemedim diyeyim :)) inşallah kilo sadece göbişimde olur basen ve bacaklara toplanırsa fena çünkü boyumda 1,60 :))

Slm kızlar. Benim gittiğim hastanede doğum paketi var içinde oda süsleme ikramlik butik kurabiye. Magnet.cikolata şerbet .Bunların yanında doğum ani ve sonrası fotoğraf çekimi kuaför anneye bebek eğitimi oda kapısı süsleme.bebek battaniyesi ve iki takım kıyafet ve aklıma gelmeyen bir sürü şey var ve fiyatı çok uygun 1500 civarlarinda. Ben oyüzden çok rahatım inşallah hazırlıkları Mevlüt için yapicam☺

çok iyiymiş canım ya, ne güzel sana iş kalmayacak:) zaten telaşlı olucaz belki yapıcaz belki yapamıyacağız hazır olması ne iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…