kızlar ya bişe sorcam duş alırken ayaktamı oturarakmı alıyosunuz. ben hep ayakta yıkanıyorum ama kasıklarıma elleyince sanki bebiş aşağıda gibi oluyo zararı olurmuki ?
doktorun ne dediki sana tarihi değiştirdin. benimki 16-24 ekim arasında yaptır demişti cuma günü gidicem bende. geç olsun güç olmasın mı diyosun yoksa :)kızlar benim içim hiç rahat etmediayrıntılıyı 1 hafta sonraya erteledim, kuzucuğumu özleyeceğim ama ne yapayım herkes geç girince kafam karıştı, 1 hafta daha sabredeyim bakalım
kızlar ya bişe sorcam duş alırken ayaktamı oturarakmı alıyosunuz. ben hep ayakta yıkanıyorum ama kasıklarıma elleyince sanki bebiş aşağıda gibi oluyo zararı olurmuki ?
selam herkese. sabahtan beri başım çok ağrıyor kızlar, nasıl geçer, ne yapayım aranızda bi fikri olan var mı?
Geçmiş olsun canım.ben de çok çektim başağrılarından.doktorum minoset verdi günde 4 e kadar içebilirsin hiç bir zararı yok dedi.ben çok sıkıştığımda 1 tane içtim ama işe yaradı çok şükür..selam herkese. sabahtan beri başım çok ağrıyor kızlar, nasıl geçer, ne yapayım aranızda bi fikri olan var mı?
bol su ıc elıne al suan ve dolu dolu ıc ,ıste degıl ısen buz komplexsı yapabılırsın, sakaklarını ovarak dua et gozlerını kapatıp
Geçmiş olsun canım.ben de çok çektim başağrılarından.doktorum minoset verdi günde 4 e kadar içebilirsin hiç bir zararı yok dedi.ben çok sıkıştığımda 1 tane içtim ama işe yaradı çok şükür..
doktorun ne dediki sana tarihi değiştirdin. benimki 16-24 ekim arasında yaptır demişti cuma günü gidicem bende. geç olsun güç olmasın mı diyosun yoksa :)
selam herkese. sabahtan beri başım çok ağrıyor kızlar, nasıl geçer, ne yapayım aranızda bi fikri olan var mı?
hmm senbilirsin tabi ama zaten o cihazlar baya gelişmiş yeterince net gösterir. ben değiştirmicem tarihi çünkü kasık ağrılarımı başka doktorada sormak istiyorum cuma günü gelsin diye bekliyormtarih vermedi canım 20. hafta demişti sadece, bu hafta 20. haftam ama kimse gitmeyince içim rahat etmedi yani geç olsun güç olmasın belki haftaya daha net görür herşeyi:)
dün benim fenayd tansiyonum mu çıktı diye korktum ölçtürdüm 10/6 çıktı yükselmemiş... Akşam eve gidince uzandım, 10'da da uyumuşum sabah geçmişti çok şükür
hmm senbilirsin tabi ama zaten o cihazlar baya gelişmiş yeterince net gösterir. ben değiştirmicem tarihi çünkü kasık ağrılarımı başka doktorada sormak istiyorum cuma günü gelsin diye bekliyorm
Aaa aynı durumdayız canım :)) 45 le hamile kalmıştım 42 ye kadar düştüm şimdi o kiloları geri aldım 46 kiloyum :) Bende öyle karnım çıkmadı falan diyordum şimdi karnım büyüdükçe hergün söyleniyorum kiloya alışkın olmayan biri için çok zor göbişli olmak
Slm kızlar. Benim gittiğim hastanede doğum paketi var içinde oda süsleme ikramlik butik kurabiye. Magnet.cikolata şerbet .Bunların yanında doğum ani ve sonrası fotoğraf çekimi kuaför anneye bebek eğitimi oda kapısı süsleme.bebek battaniyesi ve iki takım kıyafet ve aklıma gelmeyen bir sürü şey var ve fiyatı çok uygun 1500 civarlarinda. Ben oyüzden çok rahatım inşallah hazırlıkları Mevlüt için yapicam☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?