evet insana değişik geliyor valla 31 yaşımdayım bu yaşıma kadar 50 yi geçmedim yada geçemedim diyeyim :)) inşallah kilo sadece göbişimde olur basen ve bacaklara toplanırsa fena çünkü boyumda 1,60 :))
Arkadaşlar 18+1 im ama haraket hissetmedim ben daha bebeğimden, normal mi sizce hiç bi hareketlenme kıpırtı yok henüz
hangi şehirdesin cnm? benmkide kapı süsleme ve lohusa şerbeti veriyoruz dedi ama seninki daha iiyimişSlm kızlar. Benim gittiğim hastanede doğum paketi var içinde oda süsleme ikramlik butik kurabiye. Magnet.cikolata şerbet .Bunların yanında doğum ani ve sonrası fotoğraf çekimi kuaför anneye bebek eğitimi oda kapısı süsleme.bebek battaniyesi ve iki takım kıyafet ve aklıma gelmeyen bir sürü şey var ve fiyatı çok uygun 1500 civarlarinda. Ben oyüzden çok rahatım inşallah hazırlıkları Mevlüt için yapicam☺
Slm kızlar. Benim gittiğim hastanede doğum paketi var içinde oda süsleme ikramlik butik kurabiye. Magnet.cikolata şerbet .Bunların yanında doğum ani ve sonrası fotoğraf çekimi kuaför anneye bebek eğitimi oda kapısı süsleme.bebek battaniyesi ve iki takım kıyafet ve aklıma gelmeyen bir sürü şey var ve fiyatı çok uygun 1500 civarlarinda. Ben oyüzden çok rahatım inşallah hazırlıkları Mevlüt için yapicam☺
çok erken degil mi neden uyuyamıyorsun acabaGece uyuyamiyorum sabahta kslkamiyorum saga donsem olmuo sola donsem olmuo surekli sirt ustu yatsam belim agriyor
yapıcağın magnet modelinden ben de isterim mutlaka, malum kendim üretemiyorum:) ama senin erkekse araba falan yaparsın uymaz o bana:)
magnezyum eksıklıgınden oluyormus galıba yıne burdamı okudum muz yıyın dıyolardıgece bende uyuyamıyorum bide kollarım cok uyuşuyor
yeni işin nasıl canım hayırlı olsun tekrar bak bebiş kısmeti ile geldi :)KIZLAR TEŞEKKÜR EDERİM HAFTAYA PERŞEMBE GİRİCEM BENDE DETAYLIYA İPLE ÇEKİYORUM
ne güzel Allah tan daha ne istenebilirki 1 oğlumuz vardı 1 de kızımız olacak nasipse.Rızkları bol nasipli sağlıklı bebekler olsunlar inşallah.Annem saydığım komşum geçen demiştiki bebeğin karnındayken dünyaya gelmeden dünyalığını bol bol dile.Sonra bebek dermişki anne benim için bişey istemedinmi.bende bol bol istiyorum Allah tan bebeğim için herşeyin en güzelini en hayırlısını.aynı durumdayız bende kızım olacağı için çok mutluyum. inşallah oğullarımızda bize hiç zorluk yaşatmaz. sizide tebrik ediyorum.
Bu aksam bn de balik yapcam cok cnm istedi :)
İnternetten bakıyorum fikir amaçlı bende
Aslında puset gidiyo en çok hoşuma
Kızsa pembe erkekse mavi olabilir dimi ?
güle güle giysin canım bebeğinne güzel Allah tan daha ne istenebilirki 1 oğlumuz vardı 1 de kızımız olacak nasipse.Rızkları bol nasipli sağlıklı bebekler olsunlar inşallah.Annem saydığım komşum geçen demiştiki bebeğin karnındayken dünyaya gelmeden dünyalığını bol bol dile.Sonra bebek dermişki anne benim için bişey istemedinmi.bende bol bol istiyorum Allah tan bebeğim için herşeyin en güzelini en hayırlısını.
oğlum şuan çok sorun çıkaracak gibi değil o benden çok istiyor kardeşinin olmasını başından beride benim kız kardeşim olacak diyordu öylede oldu içine doğdu herhalde abilerin kız kardeşi olur diyordu.kendisi çok düşkün bana resmen sevgili gibiyiz babasından göremediğim ilgiyi ondan görüyorum desem yeridir.aşk yaşıyoruz oğlumla.kızımızda gelince nasıl olur bilmiyorum oğlumu şimdiden bebek gelince nasıl olacağını anlatıp alıştırmaya çalışıyorum.inşallah çok sorun yaşamayız.prensesimide heyecanla bekliyorum.şu 5 ay bian önce bitsede kavuşsak.bugün ilk alışverişimi yaptım.3 tane 5li set aldım.
geçmiş olsunSelam güzel anneler,bugün çok ciddi bi tansiyon düşüklüğü yaşadım.dünyam karardı,allah tan hastanedeydim.benim daha öncede tansiyonum düşerdi ama bu seferki bambaskaydi,en kötüsü de o an yanımda kimse yoktu,kendime geldikten sonra bi de ağlama krizi tuttu beni,ilk gebelugimde değil ama çok duygusal oldum,sabahtan beride evde yatiyorum,sersemligim geçmedi daha,bol bol su iciyorum,bu haftalarda olurmuş düşük tansiyon aman dikkat edin,ben yaşadım allah kimseye yasatmasin
bunlar cok güzel bide bunları notluk şeklinde yapıyorlar masaya koymak için . klips yapıştırıyorlarEki Görüntüle 1269330
Bu tarz bişey düşünüyorum ben magnet olarak
Hem basit hem şık
Pembe-mavi uğur böceği ile de süslenebilir
Selam güzel anneler,bugün çok ciddi bi tansiyon düşüklüğü yaşadım.dünyam karardı,allah tan hastanedeydim.benim daha öncede tansiyonum düşerdi ama bu seferki bambaskaydi,en kötüsü de o an yanımda kimse yoktu,kendime geldikten sonra bi de ağlama krizi tuttu beni,ilk gebelugimde değil ama çok duygusal oldum,sabahtan beride evde yatiyorum,sersemligim geçmedi daha,bol bol su iciyorum,bu haftalarda olurmuş düşük tansiyon aman dikkat edin,ben yaşadım allah kimseye yasatmasin
bunlar cok güzel bide bunları notluk şeklinde yapıyorlar masaya koymak için . klips yapıştırıyorlar
bunları yapıp satanlar varmıdır acaba? zaten işyerinde yoğunum bide evde bunları yapmakla uraşamam gibi geliyor. zevkli olur ama benim için çok zorArzuya göre çubuklu, lavantalı, magnet veya notluk şeklinde yapılabilir bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?