- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Cok güzell :)Eki Görüntüle 1269330
Bu tarz bişey düşünüyorum ben magnet olarak
Hem basit hem şık
Pembe-mavi uğur böceği ile de süslenebilir
Selam güzel anneler,bugün çok ciddi bi tansiyon düşüklüğü yaşadım.dünyam karardı,allah tan hastanedeydim.benim daha öncede tansiyonum düşerdi ama bu seferki bambaskaydi,en kötüsü de o an yanımda kimse yoktu,kendime geldikten sonra bi de ağlama krizi tuttu beni,ilk gebelugimde değil ama çok duygusal oldum,sabahtan beride evde yatiyorum,sersemligim geçmedi daha,bol bol su iciyorum,bu haftalarda olurmuş düşük tansiyon aman dikkat edin,ben yaşadım allah kimseye yasatmasin
bunları yapıp satanlar varmıdır acaba? zaten işyerinde yoğunum bide evde bunları yapmakla uraşamam gibi geliyor. zevkli olur ama benim için çok zor
ne güzel Allah tan daha ne istenebilirki 1 oğlumuz vardı 1 de kızımız olacak nasipse.Rızkları bol nasipli sağlıklı bebekler olsunlar inşallah.Annem saydığım komşum geçen demiştiki bebeğin karnındayken dünyaya gelmeden dünyalığını bol bol dile.Sonra bebek dermişki anne benim için bişey istemedinmi.bende bol bol istiyorum Allah tan bebeğim için herşeyin en güzelini en hayırlısını.
oğlum şuan çok sorun çıkaracak gibi değil o benden çok istiyor kardeşinin olmasını başından beride benim kız kardeşim olacak diyordu öylede oldu içine doğdu herhalde abilerin kız kardeşi olur diyordu.kendisi çok düşkün bana resmen sevgili gibiyiz babasından göremediğim ilgiyi ondan görüyorum desem yeridir.aşk yaşıyoruz oğlumla.kızımızda gelince nasıl olur bilmiyorum oğlumu şimdiden bebek gelince nasıl olacağını anlatıp alıştırmaya çalışıyorum.inşallah çok sorun yaşamayız.prensesimide heyecanla bekliyorum.şu 5 ay bian önce bitsede kavuşsak.bugün ilk alışverişimi yaptım.3 tane 5li set aldım.
canım ben eskişehirde yaşıyorum.özel bir hastaneye gidiyorum sürekli 16.haftamda bebeğin sırtı dönüktü ama kız gibi dedi doktorum.dün tıp fakültesi hastanesine gittim detaylı için randevu almaya.detaylı randevusundan önce muayene olmak gerekiyormuş bebeğin durumuna göre veriyolar detaylı randevusunu onuda aldık çok şükür haftaya perşembe.orda muayene olurken öğrendim.ultrasoncu arkadaşlar sağolsunlar beni bide korkuttular.bebeğin suyu az diye.şüphelenince iyice incelediler.önce kız gibi demişlerdi.sonra kesin kız dediler.3kişi geldi yarım saat ultrasonla baktılar karnıma ultrasonla bastırarak mahvettiler beni. neyseki bişey çıkmadı.kız olduğunda emin olduk çok şükür hazırlıklara başlıyorum artık.Hayırlı olsun canım.kesin mi konuştu doktor cinsiyet konusunda
tanesi en az 1 tl vardır dimi. mevlüt içinde yaptırsam en az 100tane yaptırmak lazım . evde maliyeti ne kadar olurki ?olmazmı yapıyorlar hemde neler neler ama cok pahalıya yapıyorlar
tanesi en az 1 tl vardır dimi. mevlüt içinde yaptırsam en az 100tane yaptırmak lazım . evde maliyeti ne kadar olurki ?
bunları yapıp satanlar varmıdır acaba? zaten işyerinde yoğunum bide evde bunları yapmakla uraşamam gibi geliyor. zevkli olur ama benim için çok zor
Eki Görüntüle 1269330
Bu tarz bişey düşünüyorum ben magnet olarak
Hem basit hem şık
Pembe-mavi uğur böceği ile de süslenebilir
tanesi en az 1 tl vardır dimi. mevlüt içinde yaptırsam en az 100tane yaptırmak lazım . evde maliyeti ne kadar olurki ?
teşekkür ederim.internetten aldım bugün haftaya gelir herhalde.hepimizin bebekleri inşallah sağlıkla gelir yeni cicilerini giyerler.güle güle giysin canım bebeğin
hayır canım daha pahalı
ben hıc bır lıralık bır sey gormedım
3 lira filan ortalama seyler ınternetten baktıgım kadarıyla 100 tanede fazla olmazmı
Bizim küçük bey karnımda dik pozisyonda duruyor nedir , hep rahim ağzına yakın hissediyorum iki gündür pıt pıtlarını... bi tuhaf
Birde aranızda kabızlık çeken var mı ?kan hapı kullanıyorum sadece yaklaşık bir aydır ama ayıptır söylemsi çok bekliyorum wc de kayısı yiyorum sıcak su ile , form çay içiyorum çalıştırsın diye banamasın demiyor , birde bir iştahım açıldıki sormayın... hominigırtlak yiyorum..
ilk bebekte heran hergün çok daha heyecanlı geçiyor ama ikinci bebekte bian önce bitsin hamilelik bebeğimi kucağıma alayım istiyorum.amin, Allah bebislerimize herseyin en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallah.
evet aynen bende su 5 ay bir an once bitsede kavussak diyorum :)
Insallah guzel gunlerde giydirirsin bebisin cicilerini.
gayet şirinn... magnetin önüne tül de takılabilir nikah şekeri tarzı.... ama tül takınca amele olur mu bilmiyorum
bi de dantel koymasak basit kalır mı?
çıktısını alıyorum denycem boş olduğumda bakalım sen de denersen paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?