2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb kızlar dünkü tetenos krizini aştım yarın gideceğim sağlıkocağına.detaylıda haftaya pazartesi benim, girenlerin yorumunu çok merak ediyorum
@glsnn hayırlı olsun canım işin
hemsirenizim geçmiş olsun dikkat et kendine

canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin...

amin, Allah bebislerimize herseyin en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallah.
evet aynen bende su 5 ay bir an once bitsede kavussak diyorum :)
Insallah guzel gunlerde giydirirsin bebisin cicilerini.

Hayırlı olsun canım.kesin mi konuştu doktor cinsiyet konusunda
canım ben eskişehirde yaşıyorum.özel bir hastaneye gidiyorum sürekli 16.haftamda bebeğin sırtı dönüktü ama kız gibi dedi doktorum.dün tıp fakültesi hastanesine gittim detaylı için randevu almaya.detaylı randevusundan önce muayene olmak gerekiyormuş bebeğin durumuna göre veriyolar detaylı randevusunu onuda aldık çok şükür haftaya perşembe.orda muayene olurken öğrendim.ultrasoncu arkadaşlar sağolsunlar beni bide korkuttular.bebeğin suyu az diye.şüphelenince iyice incelediler.önce kız gibi demişlerdi.sonra kesin kız dediler.3kişi geldi yarım saat ultrasonla baktılar karnıma ultrasonla bastırarak mahvettiler beni. neyseki bişey çıkmadı.kız olduğunda emin olduk çok şükür hazırlıklara başlıyorum artık.

bunları yapıp satanlar varmıdır acaba? zaten işyerinde yoğunum bide evde bunları yapmakla uraşamam gibi geliyor. zevkli olur ama benim için çok zor

Vardır
Ben kendim yapmak istiyorum zaten ara ara ilgilendiğim şeylerdi

Sen hazır bebek şekeri alabilirsin o halde
Ya da hazır kesilmiş keçeler satan siteler görmüştüm, onları alıp kendin birleştirebilirsin ( kalp, ahşap bebek vs. çeşitli aksesuarların hazırı mevcut artık her yerde )

Eki Görüntüle 1269330

Bu tarz bişey düşünüyorum ben magnet olarak
Hem basit hem şık
Pembe-mavi uğur böceği ile de süslenebilir

gayet şirinn... magnetin önüne tül de takılabilir nikah şekeri tarzı.... ama tül takınca amele olur mu bilmiyorum
bi de dantel koymasak basit kalır mı?
çıktısını alıyorum denycem boş olduğumda bakalım sen de denersen paylaş

Bizim küçük bey karnımda dik pozisyonda duruyor nedir , hep rahim ağzına yakın hissediyorum iki gündür pıt pıtlarını... bi tuhaf

Birde aranızda kabızlık çeken var mı ? kan hapı kullanıyorum sadece yaklaşık bir aydır ama ayıptır söylemsi çok bekliyorum wc de kayısı yiyorum sıcak su ile , form çay içiyorum çalıştırsın diye banamasın demiyor , birde bir iştahım açıldıki sormayın... hominigırtlak yiyorum..

Demir hapı kabızlık yapar
Bol su, ayran ve kayısı kurusu iyi gelebilir demişti bana doktorum

amin, Allah bebislerimize herseyin en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallah.
evet aynen bende su 5 ay bir an once bitsede kavussak diyorum :)
Insallah guzel gunlerde giydirirsin bebisin cicilerini.
ilk bebekte heran hergün çok daha heyecanlı geçiyor ama ikinci bebekte bian önce bitsin hamilelik bebeğimi kucağıma alayım istiyorum.
sizin bebişte hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah yeni cicilerini giysin.

Lavanta için eklemek istedim tülü bende ama böyle daha sade ve şık sanırım
Tül biraz nikah şekeri işi gibi geliyor bana

Ama şöyle ki, puseti komple beyaz tülle sarıp üstünü fiyonk şeklinde bağlamak daha iyi olabilir

eskişehirde yaşayan arkadaşlar varsa ogü tıp fakültesinde detaylı ultrason ücretsiz olarak yapılıyor.ben dün gittim muayene oldum.muayene olmak için baya bekledim ama sonuçta haftaya perşembe için detaylı randevusu verdiler.özelde 180 tl demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…