2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin sağ ol
Allah isteyen herkese nasip etsin
Bizde herşeyi kendimiz yaptık düğün takılarıyla peşinat verdik, gerisi kredi
3 yıl bitmek üzere bizimde, nasibiyle gelir inşallah bebeklerimiz

Çalışma konusu hep soru işareti şu aralar

Çok güzellermiş
Vakit olsa da çıksak baksak neler buluruz aslında :)

canm ben alıcam evde bulunsun ilk doğumda süt gelmezse mama vericem çocuk aç kalıp sarılık olmasın diye.biberon ve emziği yanımda götürcem hastaneye yani

hmm tedbirli olmak laızm tabi, hiç aklıma gelmedi öyle, ben de alırım bari alelade bir biberon, bakarız kullanıyorsa iyisini o zaman alırız...
sezaryanla doğumda hemen süt geliyor mu acaba? doğumdan ne kadar önce süt geliyor

Kızlar günaydın doktordan yeni çıktım. Paşam geliyormuş kızlar doktorum yanilmisim dedi.bu kordon değil torbalari ve pipisi gözüküyor dedi.4 boyutlu ultrasonda baktı. 4 lu test için kan verdim.ikili testinde sorun yok, bunda da çıkacağını ummuyorum insallah dedi
.buarada 4 lu test guvenilirligi % 94 e çıkarıyormus. Buarada cin takvimi, Rus takvimi, biyoritm; free beta hcg 36 , erken mide bulantısı yaşamama, killarda artış ve yoğun baş ağrıları hepsi vardı bende.doktorum kız deyince şaşırmıştim. Bu kadar olasılık biraraya gelir mi diye

hakkımızda hayırlısı diyelim yasayıp cozucez soru ısaretlerını artık=)
krampla uyanmıssın kasık krambımı? ayaklarını sıcak tut

hakkımızda hayırlısı diyelim yasayıp cozucez soru ısaretlerını artık=)
krampla uyanmıssın kasık krambımı? ayaklarını sıcak tut

Öyle
Yok dizden aşağı kısma girdi kramp
Şimdi baktım 24.haftadan sonra çok sıkalaşırmış, magnezyum yönünden zengin besinler yemek veya ilaç takviyesi istemek lazımmış

hayırlı olsun cnmm oğlanlar artıyo gittikçe :)

hayırlı olsun canım

Kızlar anlamadım neden iş yapamıyorsunuz evde?
Çalıştığınızdan dolayı mı ?

hayırlı olsun canım maşallah bu aralar amma cok cinsiyet değişikliği duydum.

Öyle
Yok dizden aşağı kısma girdi kramp
Şimdi baktım 24.haftadan sonra çok sıkalaşırmış, magnezyum yönünden zengin besinler yemek veya ilaç takviyesi istemek lazımmış

baldırlarına kramp gırmıs senın , magnezyum eksıklıgınden oluyor aynen , ben hamılelıkten once bardaga atılıp ıcılen magnezyumlarda kullandım hep sureklı krap gırerdı cunku sabaha karsı 5 te fıx uyandırırdı o kramp benı

Kızlar anlamadım neden iş yapamıyorsunuz evde?
Çalıştığınızdan dolayı mı ?

Ben işe daha gecen hafta basladım , ben hıc yapmıyor degılım ama eskısı gıbıde yapmıyorum, sureklı kanama yasadıgımdan bu aya gelene kadar sıkıntılardan yapmıyorum ben eskısı gıbı , yaptırmıyorlar daha dogrusu=)

hayırlı olsun oğlusun =) Erkekler cogalıyor kız denılenlerın cogu erkek cıkıyor =)

Doktora sorayım o zaman, ona göre bişey versin bana da
24 ten sonra sıklaşır diyo daha ben 21 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…