- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
korkmaya basladım sımdı :) bana da kız demıslerdıhayırlı olsun oğlusun =) Erkekler cogalıyor kız denılenlerın cogu erkek cıkıyor =)
Yetmezse veya emmezse diye şimdiye kadar iki biberon iki emzik oldu benım :)
hmm tedbirli olmak laızm tabi, hiç aklıma gelmedi öyle, ben de alırım bari alelade bir biberon, bakarız kullanıyorsa iyisini o zaman alırız...
sezaryanla doğumda hemen süt geliyor mu acaba? doğumdan ne kadar önce süt geliyor
hmm tedbirli olmak laızm tabi, hiç aklıma gelmedi öyle, ben de alırım bari alelade bir biberon, bakarız kullanıyorsa iyisini o zaman alırız...
sezaryanla doğumda hemen süt geliyor mu acaba? doğumdan ne kadar önce süt geliyor
korkmaya basladım sımdı :) bana da kız demıslerdı
aynı şey benimde aklıma geldi valla kızım kızım diye sevip duruyorum birde erkek çıkarmışbayram tatilinde zaten bikaç kişi kızın olacağına emin misin diyip durdular, kilo almadığımdan mıdır nedir pek benzetemiyolar kız annesine
Zaten er ya da geç laızm olur
Biberona meyve sıkıp suyunu içirebiliriz belli bi ayı geçtikten sonra vs.
KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ?
evet biri hediye zaten birinide ben almıstım minik cam
Öyle
Yok dizden aşağı kısma girdi kramp
Şimdi baktım 24.haftadan sonra çok sıkalaşırmış, magnezyum yönünden zengin besinler yemek veya ilaç takviyesi istemek lazımmış
Magnorm adında bir efervesan tablet vermişti bana bir doktor magnezyum olarak da bikaç gün kullandım sonra daha erken diye bıraktım
Bİ AKRABAMIZ daha biz söylemeden kız mı olcak dedi evet dedim nerden anladın suratından dedi
Teşekkürler hayırlı ve saglikli olur insallah hepimizin yavrulari.hayırlı olsun canım
Darisi basima ins gozun aydin saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canimKızlar günaydın doktordan yeni çıktım. Paşam geliyormuş kızlar doktorum yanilmisim dedi.bu kordon değil torbalari ve pipisi gözüküyor dedi.4 boyutlu ultrasonda baktı. 4 lu test için kan verdim.ikili testinde sorun yok, bunda da çıkacağını ummuyorum insallah dedi
.buarada 4 lu test guvenilirligi % 94 e çıkarıyormus. Buarada cin takvimi, Rus takvimi, biyoritm; free beta hcg 36 , erken mide bulantısı yaşamama, killarda artış ve yoğun baş ağrıları hepsi vardı bende.doktorum kız deyince şaşırmıştim. Bu kadar olasılık biraraya gelir mi diye
Doktora sorayım o zaman, ona göre bişey versin bana da
24 ten sonra sıklaşır diyo daha ben 21 deyim
mart anneleri günaaydıınnn.
korkmaya basladım sımdı :) bana da kız demıslerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?