2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum konusunda da normalden korkuyorum, sezeryan düşünüyorum ama normal daha sağlıklı diyorlar

sezaryanla doğumda süt geç geliyormuş diye duydum

korkmaya basladım sımdı :) bana da kız demıslerdı

aynı şey benimde aklıma geldi valla kızım kızım diye sevip duruyorum birde erkek çıkarmış bayram tatilinde zaten bikaç kişi kızın olacağına emin misin diyip durdular, kilo almadığımdan mıdır nedir pek benzetemiyolar kız annesine

Bİ AKRABAMIZ daha biz söylemeden kız mı olcak dedi evet dedim nerden anladın suratından dedi

Öyle
Yok dizden aşağı kısma girdi kramp
Şimdi baktım 24.haftadan sonra çok sıkalaşırmış, magnezyum yönünden zengin besinler yemek veya ilaç takviyesi istemek lazımmış

Magnorm adında bir efervesan tablet vermişti bana bir doktor magnezyum olarak da bikaç gün kullandım sonra daha erken diye bıraktım

Bİ AKRABAMIZ daha biz söylemeden kız mı olcak dedi evet dedim nerden anladın suratından dedi

nerden anlamış yüzünden çok ilginç olmuş yani

hani kızlar annesinin güzelliğini aldığından annelerin yüzünde bozulma olurmuş derler ya öyle bişey var mı acaba birde bu geldi aklıma?

Darisi basima ins gozun aydin saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim

Günaydın anneler,bizim ki cinsiyet göstermeme konusunda ısrarcı,artik detaylı ya umudum....

Cumayı iple çekiyorum ona göre cinsiyet ve hazırlırlıklar başlayacak nasipse :)
Ama inşallah sağ salim çıkar sonuçlarımız

korkmaya basladım sımdı :) bana da kız demıslerdı

=)) valla bende kıme ınanacagımı bılmıyorum , bılıyorsun banada erkek denıldı dr hatta bak pıpısıde burda fln demıstı ama 2 hafta sonra kesınlestırelım demıstı ozaman , baska dr da kesın kız dedı :) yarın kendı doktoruma gıdıcem gosterecekmı merak ıcındeyım..

sana kız dedıgınde doktor gosterdımı sana ve hangı pozısyondaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…