2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cumayı iple çekiyorum ona göre cinsiyet ve hazırlırlıklar başlayacak nasipse :)
Ama inşallah sağ salim çıkar sonuçlarımız

Aminn inş hayırlısıyla, ay hem cınsıyetı ogreneceksın ılk oda heyecanlı uzun uzun renklı ve heryernı goreceksın bebegının oda onemlı = bakalım bana ne zamana gun verecekelr ya , yarın olsun bı an onceeee=)

Günaydın herkese..
benim bebeğim 3 aylıkken mecburen kayınvalideye bırakıp okula gelicem.ama hemen yaz tatiline giricez.ordan kurtarıcaz kısmetse.Allah yardımcımız olsun.
Işimi bırakmak istemiyorum.burdaki en prestijli okullardan biri
Bir de biz de ev ödüyoruz ve şimdi araba da alıyoruz.borçlar çoğalacak.
Ama bebeğim kısmetyle,bereketiyle geliyor öyle düşünüyorum :)

Bioritimi arastirdim netten ama hic bisi anlamadim anlayan var mi?
Aramizda arkadaslar

Heyecan dorukta :)

Selam bitter pek görünmüyorsun
Amin cümlemizin

Herkese gunaydin. Cinsiyet ogrenenler var sizin adiniza cok sevindim, bende yarin kontrole gidecem insallah ogrenebilirim cunku sonrasinda alisverise gidecem. Kuzuma artik biseyler almak istiyorum. Hafta sonuda begendigim besikleri gezip bakacagim ona gore netlestirecem alirken kolaylik olsun

arkadasım bunu almız bana ates ölçer emzik = ) cokcıcı ama kullanıslımı ben bılmem=)

Eklentiler

• emzık.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 74

yok cnm ben devlette muayne oluyorum en son 20 gün once gıttım kafasını gobegını kılosunu falan olctuler, resmini bile vermediler kadın ıkı dkk baktı cıkarttı once gorunmuyor dedı sonra kız gıbı gorunuyor dedı sonra kız kız dedı. ama pek guvenemedım ayrıntılıya gırcem 24 ekımde ınsallah gosterır

nerden anlamış yüzünden çok ilginç olmuş yani

hani kızlar annesinin güzelliğini aldığından annelerin yüzünde bozulma olurmuş derler ya öyle bişey var mı acaba birde bu geldi aklıma?

benım suratım sabahları sısıyor eskısı gıbı degılım ayaklarım veya ellerım sısmıyor ama suratım sısmıs bı kac tanıdıgım oyle dedı bende hıssedıyorum. ayrıca sac ve tırnaklarım cok cabuk uzuyor saclarım kezban gıbı oldu.. :)

sol kalçamda ağrı oluyor yürürken falan acıyor genelde böyle bişeyi olan var mı?

şişlik yok bende hatta cildim sanki daha da parlaklaştı, saçları tırnakları hiç sorma benimkilerde hızlı uzuyor :)onun haricinde sebze yiyemiyorum ben varsa yoksa et ne olacak halim bilmem

şişlik yok bende hatta cildim sanki daha da parlaklaştı, saçları tırnakları hiç sorma benimkilerde hızlı uzuyor :)onun haricinde sebze yiyemiyorum ben varsa yoksa et ne olacak halim bilmem

aksam kereviz alıp pişircem ben severim sebzeyi yeşilliği eşim seviyor et ve tavuklu yemeklerı olursa ben de yıyorum kofteye hayır dıyemem ama

Cok guzeller canim cok begendim. Bende haftaya eminonune gidecem bi aksilik cikmazsa malzemeleri alip biseyler deniycem

Bende biracık malzeme var ama cinsiyet netleşirse Cumadan sonra kalanı sipariş edeceğim
Vaktim pek olmuyo bi de Eminönünde de nerede ne kadar bilmiyorum
İnternetten alıyordum hep

İnce keçe 2 kalın keçe 4 tü sanırım ama kargoda ödüyorum tabi
Eminönü daha mı uygun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…