Cumayı iple çekiyorum ona göre cinsiyet ve hazırlırlıklar başlayacak nasipse :)
Ama inşallah sağ salim çıkar sonuçlarımız
Aminn inş hayırlısıyla, ay hem cınsıyetı ogreneceksın ılk oda heyecanlı uzun uzun renklı ve heryernı goreceksın bebegının oda onemlı = bakalım bana ne zamana gun verecekelr ya , yarın olsun bı an onceeee=)
Günaydın herkese..
benim bebeğim 3 aylıkken mecburen kayınvalideye bırakıp okula gelicem.ama hemen yaz tatiline giricez.ordan kurtarıcaz kısmetse.Allah yardımcımız olsun.
Işimi bırakmak istemiyorum.burdaki en prestijli okullardan biri
Bir de biz de ev ödüyoruz ve şimdi araba da alıyoruz.borçlar çoğalacak.
Ama bebeğim kısmetyle,bereketiyle geliyor öyle düşünüyorum :)
=)) valla bende kıme ınanacagımı bılmıyorum , bılıyorsun banada erkek denıldı dr hatta bak pıpısıde burda fln demıstı ama 2 hafta sonra kesınlestırelım demıstı ozaman , baska dr da kesın kız dedı :) yarın kendı doktoruma gıdıcem gosterecekmı merak ıcındeyım..
sana kız dedıgınde doktor gosterdımı sana ve hangı pozısyondaydı
nerden anlamış yüzünden çok ilginç olmuş yani
hani kızlar annesinin güzelliğini aldığından annelerin yüzünde bozulma olurmuş derler ya öyle bişey var mı acaba birde bu geldi aklıma?
Günaydın Gülsün, şükür halimize
Seni sormalı
Ben daha çıkmadım hiç çıkarsam ilk alacakların arasında biberon
Emzik hediye geldi
Gıdalarla karşılasak daha iyi aslında magnezyum eksikliğini
iyiyim canım sen nasılsın.gunaydın canım nasılsın=)
benım suratım sabahları sısıyor eskısı gıbı degılım ayaklarım veya ellerım sısmıyor ama suratım sısmıs bı kac tanıdıgım oyle dedı bende hıssedıyorum. ayrıca sac ve tırnaklarım cok cabuk uzuyor saclarım kezban gıbı oldu.. :)
Kız ve erkek için bunları beğendim
Sonuç belli olunca birini benzetmeye çalışırım inşallah :)
Eki Görüntüle 1269828 Eki Görüntüle 1269829
çok guzel bunlarKız ve erkek için bunları beğendim
Sonuç belli olunca birini benzetmeye çalışırım inşallah :)
Eki Görüntüle 1269828 Eki Görüntüle 1269829
şişlik yok bende hatta cildim sanki daha da parlaklaştı, saçları tırnakları hiç sorma benimkilerde hızlı uzuyor :)onun haricinde sebze yiyemiyorum benvarsa yoksa et ne olacak halim bilmem
Cok guzeller canim cok begendim. Bende haftaya eminonune gidecem bi aksilik cikmazsa malzemeleri alip biseyler deniycem
Canim tabi 1 yil da. Ikinci 6 ay gunde 1.5 saat ya ondan oyle dedim :)Çalışan arkadaslar bebısler dogduktan dogum ıznı bıttıkten sonra calısacakmısınız ?Rabbım ızın verırde hersey yolunda ise inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?