2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En ıyısı ayrıntılı dıye dusunuyorum bende kesın emın olmak ıcın, sen ne hıssedıyorsun pekı belırtılerın fln nasıl

gözün aydın cnm seninde gönlüne göre oldu

canım 37 ye kadar çalışıp iznini aktarsana o zaman tatille birleştirirsin en fazla seminerde gidersin

bende dip köşe değil ama makineye çekip toz alıyorum sonrada belden aşağısı tutmuyor vallahi ne hale getirdi bu bebiş beni
Canım bende bir bulaşık ve yemekte nefes nefese kalıyorum çarpıntım oluyor sende de bu tip bir sorun var mı ?

Tam olarak bende bilmiyorum ama pazarda gormustum olculerini ve kalinligini bilmiyorum ama parca 1-2 liraydi. Yarin pazarda bakayim haftayada eminonunde bakarim soylerim sana

Selam arkadaşlar. Karnıma iki gündür vazelin sürmüştüm iyi gelmişti lakin bugun netten baktım hamileleikte kullanılmaması gerekiyormuş umarım bebişime bişey olmaz

Ne güzel benim eşim asla yapmaz

Canım bende bir bulaşık ve yemekte nefes nefese kalıyorum çarpıntım oluyor sende de bu tip bir sorun var mı ?
Yok cnm ben yaparken sıkıntım yokta iş bitince uzanıyorum sonra belim ve popomun ağrısından yattığım yerden kalkamıyorum bile.

En ıyısı ayrıntılı dıye dusunuyorum bende kesın emın olmak ıcın, sen ne hıssedıyorsun pekı belırtılerın fln nasıl
benim cok kolay bır hamılelıgım oldu genelde boyle olunca erkek derlermıs ama degıl bthcg oranı gıbı bıısı var ya o benım dusuk dusuk olunca da erkek olurmus karnım yayık ama o kız olma ıhtımalı olabılırmıs vs vs ama ben ruyamda gordum dıkıs kutusu ve guzell bır kız cocugu ama dun aksam da kızım olcakken erkek cocugum oluyordu ama dun boyle bır mevzu oldu bı akrabımızın kızı olcakken oglu olcagını ogrendı sonradan belkı onu kafama takmıs olabılırım :)

slm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.

Banada direk oğlun mu olucak dedi bir kaç tanıdık :) kilo almadım bende aynen bide yüzüme güzellik gelmiş dediklerine göre, banada öyle geliyo yüzüm çok güzel geliyo banada :) bakalım ya hayırlısı alıştım kızım kızım demeye :)

Maşallah süphanallah , ne tatlı :):):) sağlıkla al kucağına inşallah

Öyle
Yok dizden aşağı kısma girdi kramp
Şimdi baktım 24.haftadan sonra çok sıkalaşırmış, magnezyum yönünden zengin besinler yemek veya ilaç takviyesi istemek lazımmış

Muz iyi geliyor ama evet ilaç takviyesi şart , ben ağlayarak uyanıyordum.

Öyle
Yok dizden aşağı kısma girdi kramp
Şimdi baktım 24.haftadan sonra çok sıkalaşırmış, magnezyum yönünden zengin besinler yemek veya ilaç takviyesi istemek lazımmış
Ben de sabaha karşı krampla uyandım baya bi çığlık attım hatta eşim korktu bişey oldu sandı. Bana magnezyuım vermişti doktor iyiydim ama bi haftadır ihmal ettim yine başladı hemen sende söyle canım sıklaşırsa doktoruna

maşallah.. allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın.. nasıl bır duygu

Ahhhh yavrum beniiiim:)gözlerim doldu ya ne güzel.Allahım hepsine sağlık ver yarabbim,sağlıkla zamanında gelsinler kollarımıza inşallah.gözün audın canım meleğin sağlıklıymış,açılışı sen yaptın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…