yok cnm ben devlette muayne oluyorum en son 20 gün once gıttım kafasını gobegını kılosunu falan olctuler, resmini bile vermediler kadın ıkı dkk baktı cıkarttı once gorunmuyor dedı sonra kız gıbı gorunuyor dedı sonra kız kız dedı. ama pek guvenemedım ayrıntılıya gırcem 24 ekımde ınsallah gosterır
gözün aydın cnm seninde gönlüne göre olduKızlar günaydın doktordan yeni çıktım. Paşam geliyormuş kızlar doktorum yanilmisim dedi.bu kordon değil torbalari ve pipisi gözüküyor dedi.4 boyutlu ultrasonda baktı. 4 lu test için kan verdim.ikili testinde sorun yok, bunda da çıkacağını ummuyorum insallah dedi
.buarada 4 lu test guvenilirligi % 94 e çıkarıyormus. Buarada cin takvimi, Rus takvimi, biyoritm; free beta hcg 36 , erken mide bulantısı yaşamama, killarda artış ve yoğun baş ağrıları hepsi vardı bende.doktorum kız deyince şaşırmıştim. Bu kadar olasılık biraraya gelir mi diye
canım 37 ye kadar çalışıp iznini aktarsana o zaman tatille birleştirirsin en fazla seminerde gidersinGünaydın herkese..
benim bebeğim 3 aylıkken mecburen kayınvalideye bırakıp okula gelicem.ama hemen yaz tatiline giricez.ordan kurtarıcaz kısmetse.Allah yardımcımız olsun.
Işimi bırakmak istemiyorum.burdaki en prestijli okullardan biri
Bir de biz de ev ödüyoruz ve şimdi araba da alıyoruz.borçlar çoğalacak.
Ama bebeğim kısmetyle,bereketiyle geliyor öyle düşünüyorum :)
Canım bende bir bulaşık ve yemekte nefes nefese kalıyorum çarpıntım oluyor sende de bu tip bir sorun var mı ?bende dip köşe değil ama makineye çekip toz alıyorum sonrada belden aşağısı tutmuyor vallahi ne hale getirdi bu bebiş beni
Bende biracık malzeme var ama cinsiyet netleşirse Cumadan sonra kalanı sipariş edeceğim
Vaktim pek olmuyo bi de Eminönünde de nerede ne kadar bilmiyorum
İnternetten alıyordum hep
İnce keçe 2 kalın keçe 4 tü sanırım ama kargoda ödüyorum tabi
Eminönü daha mı uygun ?
Ne güzel benim eşim asla yapmazbizde temizliği baştan beri eşim yapıyor temizlik dediğim de süpürme silme bi de wcye çamaşır suyu dökmeyi yapıyor şimdi. ama bi sonraki süpürme vaktine kadar ciddi anlamda kirleniyor ev, her süpürmeden sonra çok büyük iş yapmış gibi yorgunluk triplerine giriyor.
yemek görevi de benim evde...
diğer şeyleri ortak yapıyoruz zaten
Yok cnm ben yaparken sıkıntım yokta iş bitince uzanıyorum sonra belim ve popomun ağrısından yattığım yerden kalkamıyorum bile.Canım bende bir bulaşık ve yemekte nefes nefese kalıyorum çarpıntım oluyor sende de bu tip bir sorun var mı ?
benim cok kolay bır hamılelıgım oldu genelde boyle olunca erkek derlermıs ama degıl bthcg oranı gıbı bıısı var ya o benım dusuk dusuk olunca da erkek olurmus karnım yayık ama o kız olma ıhtımalı olabılırmıs vs vs ama ben ruyamda gordum dıkıs kutusu ve guzell bır kız cocugu ama dun aksam da kızım olcakken erkek cocugum oluyordu ama dun boyle bır mevzu oldu bı akrabımızın kızı olcakken oglu olcagını ogrendı sonradan belkı onu kafama takmıs olabılırım :)En ıyısı ayrıntılı dıye dusunuyorum bende kesın emın olmak ıcın, sen ne hıssedıyorsun pekı belırtılerın fln nasıl
korkmaya basladım sımdı :) bana da kız demıslerdı
sezaryanla doğumda süt geç geliyormuş diye duydum
aynı şey benimde aklıma geldi valla kızım kızım diye sevip duruyorum birde erkek çıkarmışbayram tatilinde zaten bikaç kişi kızın olacağına emin misin diyip durdular, kilo almadığımdan mıdır nedir pek benzetemiyolar kız annesine
slm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.
Eki Görüntüle 1269883
Öyle
Yok dizden aşağı kısma girdi kramp
Şimdi baktım 24.haftadan sonra çok sıkalaşırmış, magnezyum yönünden zengin besinler yemek veya ilaç takviyesi istemek lazımmış
Ben de sabaha karşı krampla uyandım baya bi çığlık attım hatta eşim korktu bişey oldu sandı. Bana magnezyuım vermişti doktor iyiydim ama bi haftadır ihmal ettim yine başladı hemen sende söyle canım sıklaşırsa doktorunaÖyle
Yok dizden aşağı kısma girdi kramp
Şimdi baktım 24.haftadan sonra çok sıkalaşırmış, magnezyum yönünden zengin besinler yemek veya ilaç takviyesi istemek lazımmış
Bende bazen düşünüyorum bu ihtimali :) sürprizle karşılaşmayız inşallah, çok alıştırdık kendimizi çünkü
slm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.
Eki Görüntüle 1269883
Ahhhh yavrum beniiiim:)gözlerim doldu ya ne güzel.Allahım hepsine sağlık ver yarabbim,sağlıkla zamanında gelsinler kollarımıza inşallah.gözün audın canım meleğin sağlıklıymış,açılışı sen yaptın:)slm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.
Eki Görüntüle 1269883
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?