2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olabılır :) aynen benımde kanama sorunu harıcı bulantı fln o tarz seylerım olmadı hıc rahat yanı cok sukur, o dedıgın free bthcg sanırım bende o 44.4 cıkmıstı ben onun cıktıgını sanmıyorum zaten cok kısıde tutmamıskı bıara burdada konusu gectıya =) bakalım kızcemızmı olacak oluş mu olacak hakkımızda hayırlısı saglıklısı olsun yeterkı.
Beni gorende erkek erkek dıyor , o yok karnı cıktı yaygındı ,guzellesme fln yıyıp ıcme olayı onlardan dıyorlar yanı :)

Muz iyi geliyor ama evet ilaç takviyesi şart , ben ağlayarak uyanıyordum.

Korkmaya başladım
Cuma kontrole gitmişken bir de bunun için ilaç sorayım
Elimin altında bulunsun en azından
Düzenli ilaç pek kullanamıyorum da ( tiroid dışında )

Ayy maşallah maşallah rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin inş.

ben hep bi düsündüm o yuzden pembe bir emzik ve onluk dısında bır sey almadım

Bende yü aldım bi kaç tane pembe tonları anneme verdim yelek falan örüyor :) onun dışında hiçbişey almadım gs-sarı kırmızk minicik ayakkabılarımız bir kaç ufak tefek oyuncak :) detaylıdan sonra başlicak alışveriş

maşallah.. allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın.. nasıl bır duygu
aslında normal usg den çok farkı yok sadece daha uzun süre her yerini görüyorsun tabi normal dr.umda 4 boyutlu göremiyorum bunda görmüş olduk burnunu babasına benzettik hatta

oy masallah ay duygulandım Allah ım nazardan gozden korusun bebısınıde senıde canım

Gece bende de oldu bacağımda sank damarım tıkanmış gibi bir gerilme ve ağrı ovaladım falan öyle geçti bende niye oldu acaba diye düşünüyordum. Magnezyumla geçiyor mu

Maşallah ona ya annesi ne güzel hiç bişeyciği yokmuş kuzucuğunun darısı başımıza inşallah Şimdi oradan sana herhangi bir sonuç verdiler mi onu kendi doktoruna gösterecek misin peki

canım senin kızın mı oldu.benim 5 mart gözüküyor ben şubat sonu olur herhalde diye düşünüyorum.kız erken doğar ya.

aynıyız ozaman bendede durum aynı ve gülce'm diye sevıyoruz bız babasıyla alıstık bızde =)

ayrıntılı usg de en önemli şey iyi olduğunu duymak zaten ya o zaman mutlu mutlu çıkıyorsun dr.un yanından.

bende aynen öyle düsünüyorum

evet çoğu tez çürüyor.. sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez canım

aynıyız ozaman bendede durum aynı ve gülce'm diye sevıyoruz bız babasıyla alıstık bızde =)

Yaa bizimde babası başladı hemen kızım diye sevmeye :) bende alıştım, düşünemiyorum erkek olduğunu öğrenirsem bi anda tepkim nolur bilmiyorum :) sağlıklı olsunda gerçi hiç farketmez

Kızlar benim dün akşamdan beri sağ yan karnımda yan tarafımda inanılmaz ağrı var oturup kalkarken falan çok zorluyo canım yanıyo, eşim böbrek falan dedi su içmiyorum ben fazla ondan belki dedi, dün karnabahar salatası yaptım yedim kocaman bi kase acaba o mu gaz yaptı çok zorluyo akşama kadar beklicem geçmezse doktora gidicem

Gece bende de oldu bacağımda sank damarım tıkanmış gibi bir gerilme ve ağrı ovaladım falan öyle geçti bende niye oldu acaba diye düşünüyordum. Magnezyumla geçiyor mu
Canım magnezyumla geçiyor evet bana verdi doktorum 1 hafta kullandım hiçbir sıkıntı yoktu sonra Cekirgee gibi bende ilaç konusunda düzenli olmadığım için bi haftadır içmedim sabaha karşı böyle oldu.Ben ayağımın üzerine basıyorum hemen kalkıp ve ovalıyorum hızlı hızlı yoksa uzun zaman acıyor çürümüş gibi kramp giren yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…