olabılır :) aynen benımde kanama sorunu harıcı bulantı fln o tarz seylerım olmadı hıc rahat yanı cok sukur, o dedıgın free bthcg sanırım bende o 44.4 cıkmıstı ben onun cıktıgını sanmıyorum zaten cok kısıde tutmamıskı bıara burdada konusu gectıya =) bakalım kızcemızmı olacak oluş mu olacak hakkımızda hayırlısı saglıklısı olsun yeterkı.benim cok kolay bır hamılelıgım oldu genelde boyle olunca erkek derlermıs ama degıl bthcg oranı gıbı bıısı var ya o benım dusuk dusuk olunca da erkek olurmus karnım yayık ama o kız olma ıhtımalı olabılırmıs vs vs ama ben ruyamda gordum dıkıs kutusu ve guzell bır kız cocugu ama dun aksam da kızım olcakken erkek cocugum oluyordu ama dun boyle bır mevzu oldu bı akrabımızın kızı olcakken oglu olcagını ogrendı sonradan belkı onu kafama takmıs olabılırım :)
Muz iyi geliyor ama evet ilaç takviyesi şart , ben ağlayarak uyanıyordum.
Ben de sabaha karşı krampla uyandım baya bi çığlık attım hatta eşim korktu bişey oldu sandı. Bana magnezyuım vermişti doktor iyiydim ama bi haftadır ihmal ettim yine başladı hemen sende söyle canım sıklaşırsa doktoruna
Ayy maşallah maşallah rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin inş.slm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.
Eki Görüntüle 1269883
ben hep bi düsündüm o yuzden pembe bir emzik ve onluk dısında bır sey almadım
aslında normal usg den çok farkı yok sadece daha uzun süre her yerini görüyorsun tabi normal dr.umda 4 boyutlu göremiyorum bunda görmüş olduk burnunu babasına benzettik hattamaşallah.. allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın.. nasıl bır duygu
slm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.
Eki Görüntüle 1269883
Ben de sabaha karşı krampla uyandım baya bi çığlık attım hatta eşim korktu bişey oldu sandı. Bana magnezyuım vermişti doktor iyiydim ama bi haftadır ihmal ettim yine başladı hemen sende söyle canım sıklaşırsa doktoruna
Maşallah ona ya annesi ne güzel hiç bişeyciği yokmuş kuzucuğunun darısı başımıza inşallahslm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.
Eki Görüntüle 1269883
herşey daha belli tabi ee büyümüşde oluyorlar biraz bende merakla bekliyorum :)aslında normal usg den çok farkı yok sadece daha uzun süre her yerini görüyorsun tabi normal dr.umda 4 boyutlu göremiyorum bunda görmüş olduk burnunu babasına benzettik hatta
canım senin kızın mı oldu.benim 5 mart gözüküyor ben şubat sonu olur herhalde diye düşünüyorum.kız erken doğar ya.Bayanlar merhaba
2014 mart annesi olarak 8 martta bebegimi kucagima aldim insallah kazasiz belasiz hayirlisiyla sizinki de tamamina ersin :) gecen sene bu zamanlar sabahlari kalktigimda yaptigim ilk is foruma girmek oluyordu hazir bebek uyumusken yine bi bakayim dedim çok duygulandim Allah yardimciniz olsun insallah :) merak ettiginiz sormak istediginiz birsey olursa elimden geldigince yardimci olmak isterim sevgiler
Banada direk oğlun mu olucak dedi bir kaç tanıdık :) kilo almadım bende aynen bide yüzüme güzellik gelmiş dediklerine göre, banada öyle geliyo yüzüm çok güzel geliyo banada :) bakalım ya hayırlısı alıştım kızım kızım demeye :)
Bende yü aldım bi kaç tane pembe tonları anneme verdim yelek falan örüyor :) onun dışında hiçbişey almadım gs-sarı kırmızk minicik ayakkabılarımız bir kaç ufak tefek oyuncak :) detaylıdan sonra başlicak alışveriş
herşey daha belli tabi ee büyümüşde oluyorlar biraz bende merakla bekliyorum :)
olabılır :) aynen benımde kanama sorunu harıcı bulantı fln o tarz seylerım olmadı hıc rahat yanı cok sukur, o dedıgın free bthcg sanırım bende o 44.4 cıkmıstı ben onun cıktıgını sanmıyorum zaten cok kısıde tutmamıskı bıara burdada konusu gectıya =) bakalım kızcemızmı olacak oluş mu olacak hakkımızda hayırlısı saglıklısı olsun yeterkı.
Beni gorende erkek erkek dıyor , o yok karnı cıktı yaygındı ,guzellesme fln yıyıp ıcme olayı onlardan dıyorlar yanı :)
Gece bende de oldu bacağımda sank damarım tıkanmış gibi bir gerilme ve ağrı ovaladım falan öyle geçti bende niye oldu acaba diye düşünüyordum. Magnezyumla geçiyor mu
aynıyız ozaman bendede durum aynı ve gülce'm diye sevıyoruz bız babasıyla alıstık bızde =)
ay benımde yarın bellı olur ayrıntılı usg ne zaman gırecegım randevu alırım heyecanlandım sımdı=)
Canım magnezyumla geçiyor evet bana verdi doktorum 1 hafta kullandım hiçbir sıkıntı yoktu sonraGece bende de oldu bacağımda sank damarım tıkanmış gibi bir gerilme ve ağrı ovaladım falan öyle geçti bende niye oldu acaba diye düşünüyordum. Magnezyumla geçiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?