2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dr.unuz kesin konuştuysa bence değişmez.ilk haftalarda söylenenlerde değişiklik oluyor .bana ilk dr. 15.haftamdaydım söylediğinde değişmedi.ama dr. tam olarak cinsel organını göremeyip tahmin yaptıysa o zaman değişebilir.
şimdi okul zamanı kendinize ve miniklerinize iyi bakın

Evet bugun basamıyorum bende kramp giren bacağım çok acıyor topuklu ayakkabı giyemedim sabah. İçim dışımda hap oldu bir daha içmek istemiyorum

Darisi basima ins gozun aydin saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim
Amin Allah gönlüne göre versin.Sıkıntılarını su gibi akıp gitsin inşallah.Gebelik sırasında böyle şeyler olabiliyor.Ben lohusalıkta da devam ettim malesef.Hatta 1 yıl atlattığımı söyleyemem.Ama cok şükür hastanelik olmadan iş güç derken atlattık

Masallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, darisi basimiza

Canım duvarlarini her aymi siliyorsun?ben yaz temizliğinde siliyorum. Zaten bir ayda cok batmaz diye düşünüyorum.

gözün aydın cnm seninde gönlüne göre oldu
Teşekkür ederim canım ayrıntılı ultrasonda 4 boyutlu mu renkli mi bakıyorlar anlamadım.4 boyuttan daha yukarısı yok sanırım.İnşallah cinsiyeti değişmez.Doktorum % 100 dedi ama şuan işkillendim ya

Canım ben rüyamda erkek kıyafeti giydirilmiş bebek görmüştüm ilk hamile kaldığımda,Etrafımdakilere bebek kız niye erkek kıyafeti giydirdiniz diyordum.Sonra doktoruma gidiyorum elime bir zarf tutuşturuyor içinde erkek yazıyordu.

bende dip köşe değil ama makineye çekip toz alıyorum sonrada belden aşağısı tutmuyor vallahi ne hale getirdi bu bebiş beni
Canım bende dip köşe yapamiyorum supurup toz alıyorum ama aynen dedigin gibi bacaklarim kopuyor resmen zor oturup kalkiyorum hani hamlık oldum denirya aynen öyle oluyorum napalım bebislerimiz için herşey

yani dogana kadar kımbılır neler gorucez daha herkes hamılelıkten dıyor anlamsız ruyaların hakkatende oyle dizi film gibiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…