Kac dk surdu canimaslında normal usg den çok farkı yok sadece daha uzun süre her yerini görüyorsun tabi normal dr.umda 4 boyutlu göremiyorum bunda görmüş olduk burnunu babasına benzettik hatta
Ilk agiz denilen bi sivi gelir bildigim kadariyla ben ameliyathaneden cikar cikmaz geldi diye hatirliyorum sutumunEvet , doğru... benim eve gelip duş aldıkdan sonra kanallarım açılmıştı.
Canım magnezyumla geçiyor evet bana verdi doktorum 1 hafta kullandım hiçbir sıkıntı yoktu sonra @Cekirgee gibi bende ilaç konusunda düzenli olmadığım için bi haftadır içmedim sabaha karşı böyle oldu.Ben ayağımın üzerine basıyorum hemen kalkıp ve ovalıyorum hızlı hızlı yoksa uzun zaman acıyor çürümüş gibi kramp giren yer
Amin Allah gönlüne göre versin.Sıkıntılarını su gibi akıp gitsin inşallah.Gebelik sırasında böyle şeyler olabiliyor.Ben lohusalıkta da devam ettim malesef.Hatta 1 yıl atlattığımı söyleyemem.Ama cok şükür hastanelik olmadan iş güç derken atlattıkDarisi basima ins gozun aydin saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim
Kızım olacakkkkkkkk
slm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.
Eki Görüntüle 1269883
Gözün aydın canımKızım olacakkkkkkkk
Sağlıcakla kucağına al inş. canım :)Bebisim kiz oluyor :)
Benim oluyor canım aynı adet olacak mışım gibi başağrımda şiddetleniyorKızlar adet dönemlerinizde sizinde kasıklarıızda ağrı oluyor mu ve belinizde
Canım duvarlarini her aymi siliyorsun?ben yaz temizliğinde siliyorum. Zaten bir ayda cok batmaz diye düşünüyorum.Bugün temizlik vardı bende halıları serdim duvarlar camlar Kapılar silindi mobilyalara temiz ütülenmiş örtüler serildi harika bir şey perdeler yıkandı her yer mis gibi kokuyor.peki sonra bir ay sonra aynısı olacak
Teşekkür ederim canım ayrıntılı ultrasonda 4 boyutlu mu renkli mi bakıyorlar anlamadım.4 boyuttan daha yukarısı yok sanırım.İnşallah cinsiyeti değişmez.Doktorum % 100 dedi ama şuan işkillendim yagözün aydın cnm seninde gönlüne göre oldu
Canım ben rüyamda erkek kıyafeti giydirilmiş bebek görmüştüm ilk hamile kaldığımda,Etrafımdakilere bebek kız niye erkek kıyafeti giydirdiniz diyordum.Sonra doktoruma gidiyorum elime bir zarf tutuşturuyor içinde erkek yazıyordu.benim cok kolay bır hamılelıgım oldu genelde boyle olunca erkek derlermıs ama degıl bthcg oranı gıbı bıısı var ya o benım dusuk dusuk olunca da erkek olurmus karnım yayık ama o kız olma ıhtımalı olabılırmıs vs vs ama ben ruyamda gordum dıkıs kutusu ve guzell bır kız cocugu ama dun aksam da kızım olcakken erkek cocugum oluyordu ama dun boyle bır mevzu oldu bı akrabımızın kızı olcakken oglu olcagını ogrendı sonradan belkı onu kafama takmıs olabılırım :)
Canım bende dip köşe yapamiyorum supurup toz alıyorum ama aynen dedigin gibi bacaklarim kopuyor resmen zor oturup kalkiyorum hani hamlık oldum denirya aynen öyle oluyorum napalım bebislerimiz için herşeybende dip köşe değil ama makineye çekip toz alıyorum sonrada belden aşağısı tutmuyor vallahi ne hale getirdi bu bebiş beni
yani dogana kadar kımbılır neler gorucez daha herkes hamılelıkten dıyor anlamsız ruyaların hakkatende oyle dizi film gibiler :)Canım ben rüyamda erkek kıyafeti giydirilmiş bebek görmüştüm ilk hamile kaldığımda,Etrafımdakilere bebek kız niye erkek kıyafeti giydirdiniz diyordum.Sonra doktoruma gidiyorum elime bir zarf tutuşturuyor içinde erkek yazıyordu.
Gözün aydın Allah sağlıkla kavuştursunBebisim kiz oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?