Hayırlı olsun canım. Bir yanlış tahmin daha yani oglumda hic duymamistim boyle seyler 16. Haftada erkwk demişti acaba yanildimi diye dusunmemistim ama busefer surekli yaniliyor ya doktorlar.hayirlisi artık nediyelim.Kızlar günaydın doktordan yeni çıktım. Paşam geliyormuş kızlar doktorum yanilmisim dedi.bu kordon değil torbalari ve pipisi gözüküyor dedi.4 boyutlu ultrasonda baktı. 4 lu test için kan verdim.ikili testinde sorun yok, bunda da çıkacağını ummuyorum insallah dedi
.buarada 4 lu test guvenilirligi % 94 e çıkarıyormus. Buarada cin takvimi, Rus takvimi, biyoritm; free beta hcg 36 , erken mide bulantısı yaşamama, killarda artış ve yoğun baş ağrıları hepsi vardı bende.doktorum kız deyince şaşırmıştim. Bu kadar olasılık biraraya gelir mi diye
ben baktım canım internetten falan uygun fiyatlı olanlarda var içime sinirse gerçekte görünce kaliteleride alabilirim sen baktın mı önerdiğin var mı?kızlar ev tipi ana kucagı almayı
dusunuyormusunuz ?
ben almadım oğlumda araba tipli almıştım evde de kullandım tek masraf oldukızlar ev tipi ana kucagı almayı
dusunuyormusunuz ?
http://www.e-bebek.com/baby-plus-t12-ev-tipi-anakucagi_BYP-T12OR bunu mağazada da gördüm sağlam elle sallıyorsun beşik gibi..ben baktım canım internetten falan uygun fiyatlı olanlarda var içime sinirse gerçekte görünce kaliteleride alabilirim sen baktın mı önerdiğin var mı?
Kızlar Sağlık ocağından sizlere d vitamini damlası vermediler mi ? Ya da verdilerse kullananınız var mı ?
anladım canım oylesı bende de var.ben almadım oğlumda araba tipli almıştım evde de kullandım tek masraf oldu
Hayırlı olsun canım. Daha once tahminde bulunulmusmuydu sana hatirlayamadimslm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.
Eki Görüntüle 1269883
ikisini de arkadaşlarımda gördüm ilkinden cok memnundu kendi salladığı için.ikincisi bence cok tatlı ama bebek onda hem uzun yatamıyor hem de onun sesinden titreşiminden rahatsız oldu demiştihttp://www.e-bebek.com/baby-plus-t12-ev-tipi-anakucagi_BYP-T12OR bunu mağazada da gördüm sağlam elle sallıyorsun beşik gibi..
ama titreşimliler varmış bebek rahat da uyuyormus ıcınde
http://www.e-bebek.com/bright-starts-ana-kucagi-up--away-bouncer_BRG-600492
sunu dusundum sonra
canım 12. hafta ultrasonu var mı elindeCanım ben rüyamda erkek kıyafeti giydirilmiş bebek görmüştüm ilk hamile kaldığımda,Etrafımdakilere bebek kız niye erkek kıyafeti giydirdiniz diyordum.Sonra doktoruma gidiyorum elime bir zarf tutuşturuyor içinde erkek yazıyordu.
oğrendıgımız ıyı oldu :)ikisini de arkadaşlarımda gördüm ilkinden cok memnundu kendi salladığı için.ikincisi bence cok tatlı ama bebek onda hem uzun yatamıyor hem de onun sesinden titreşiminden rahatsız oldu demişti
Bence de bende bu ikisine bakmıştım netten sonra ki benimde daha çok hoşuma gitmişti ama arkadaş memnun kalmamış iyi oldu bizde öğrenmiş oldukoğrendıgımız ıyı oldu :)
Büyük ihtimalle bu yanılmalar 12.haftada yorum yapmasını beklememizden oluyor.Aslında benim doktorum konuşmak istememişti.Benim baskımla görünmüyor kız olabilir dedi.Kağan Kocatepe nin videolarını izlediğimizde hep 16-17.hafta beklenmeli diyor cinsiyet için.Galiba sabırlı olmak lazımHayırlı olsun canım. Bir yanlış tahmin daha yani oglumda hic duymamistim boyle seyler 16. Haftada erkwk demişti acaba yanildimi diye dusunmemistim ama busefer surekli yaniliyor ya doktorlar.hayirlisi artık nediyelim.
slm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.
Eki Görüntüle 1269883
Kızım olacakkkkkkkk
Bebisim kiz oluyor :)
Canım var ama genital nub görünmüyor.Hatta yabancı sitelere bile yolladım.Onlarda yorum yapamadıcanım 12. hafta ultrasonu var mı elinde
Canım zaten 10 gündür tüm ayrıntıları bitirdim Kışla'lar çıktı yazlıklar kaldırıldı.yüklül dolabını da yaptım yani pireler kaldırıldı yorganlar çıktı.en kötüsü işte bu dolap içi örtülerini yıka dolapları sil örtüleri yerleştir.sonra bir gün mutfak dolabını indirdim komple bir gün buzdolabını temizledim bir gün kileri temizledim bir gün kızımın Odası'nı yaptım bir günde tuvalet banyo dolabını yaptım.halıları yıkattım hazırdı.dünde kadın geldi cam duvar kapı ahize dolap üstlerini yerleri sildi en sonda halıları açtım bitti.çok şükür kolay bir süreç değil mesela elimde ki kitabı 2 günde okuyacağıma 10 gündür daha ortasındayız artık bol bol kitap okuyacağım :)Ya siz nasıl bu kadar detaylı temizlik yapabiliyorsunuz bende mi bi sorun var eve gelir gelmez yemek yiyip hemen uzaniyorum akşam yemeğini hazırlamaya zor kalkiyorum her şeyi anca üstün körü yapabiliyorum darısı benim başıma
Olacak canım mesela Severuslar ameliyat olursan sürün 3 gün sonra gelebilir o zaman mecburen mama vereceksin.ben hemşirenin lafına uydum Boşta olsa çeksin sütün öyle gelir dedi.bebeğim ağzını bile açmıyordu göğsümü demirine sabaha kadar ağladı Açlıktan yavrum.halbuki biberonun vardı.bunda hiç öyle yapmayacağım vereceğim mamasını uyusun bebişim.Kızlar bebek süt emerse biberona ihtiyacımız olacak mı ki en azından 6. aydan önce?
ver tabi mamasını sonra sütün gelince gene emerdi bebiş. böyle aç bırakıyolar bebekelri sonra sarılık oluyolar ya direnci neki onun açlığa dayansın o kadarOlacak canım mesela Severuslar ameliyat olursan sürün 3 gün sonra gelebilir o zaman mecburen mama vereceksin.ben hemşirenin lafına uydum Boşta olsa çeksin sütün öyle gelir dedi.bebeğim ağzını bile açmıyordu göğsümü demirine sabaha kadar ağladı Açlıktan yavrum.halbuki biberonun vardı.bunda hiç öyle yapmayacağım vereceğim mamasını uyusun bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?