2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım. Bir yanlış tahmin daha yani oglumda hic duymamistim boyle seyler 16. Haftada erkwk demişti acaba yanildimi diye dusunmemistim ama busefer surekli yaniliyor ya doktorlar.hayirlisi artık nediyelim.

ben baktım canım internetten falan uygun fiyatlı olanlarda var içime sinirse gerçekte görünce kaliteleride alabilirim sen baktın mı önerdiğin var mı?
http://www.e-bebek.com/baby-plus-t12-ev-tipi-anakucagi_BYP-T12OR bunu mağazada da gördüm sağlam elle sallıyorsun beşik gibi..
ama titreşimliler varmış bebek rahat da uyuyormus ıcınde
http://www.e-bebek.com/bright-starts-ana-kucagi-up--away-bouncer_BRG-600492
sunu dusundum sonra

Kızlar Sağlık ocağından sizlere d vitamini damlası vermediler mi ? Ya da verdilerse kullananınız var mı ?

Hayırlı olsun canım. Daha once tahminde bulunulmusmuydu sana hatirlayamadim

ikisini de arkadaşlarımda gördüm ilkinden cok memnundu kendi salladığı için.ikincisi bence cok tatlı ama bebek onda hem uzun yatamıyor hem de onun sesinden titreşiminden rahatsız oldu demişti

canım 12. hafta ultrasonu var mı elinde

selam guzel mart anneleri ve onlarin tatli mi tatli bebisleri . Burdan her sayfayi takip ediyorum okuyorum ve nerdeyse herkes bebeginin cinsiyetini ogrenmis ne guzel cinseyetini bilenlere allahim hayirlisiyla kucaginiza almayida nasip etsin insllah .
Ben yurt disinda oldugum icin erkenden ogrenemiyorum gittigim doktordada ulturason aleti yok ve burda sadece 3 defa ulturasona giriyosun birinci 3 ay kinci 3 ay ve son 3 ay ilkini 12ci haftada ikinciyi 22ci haftada ucuncu ise 32ci haftada burdada sartlar boyle bide orda detayli ulturasona giriyosunuz burda oda yok burda detayli ulturasona sadece hamilelikte sekeri olan hamileler giriyo malesef. haftaya doktorda rendevum var gidip sadece bebegimin kalp atislarini dinlicem ve 6 kasimda insallah cinseyetini ogrenecem allahim hayirlisini nasip etsin ama ben erkek hissediyorum ama bellide olmaz :) yarin 19+0 olacam ve gobegim az bisey cikmis bebegimi yavas yavas hissediyorum ve hala mide bulantilarim var arada sirada cikardigimda oluyo bakalim hayirlisi hepimizin hakkinda insallah allahim bi avazda kurtarsin hepimizi hic kimseyi darda koymasin ve bebislerimiz saglikli bi sekilde kucagimizda olsun

Hayırlı olsun canım. Bir yanlış tahmin daha yani oglumda hic duymamistim boyle seyler 16. Haftada erkwk demişti acaba yanildimi diye dusunmemistim ama busefer surekli yaniliyor ya doktorlar.hayirlisi artık nediyelim.
Büyük ihtimalle bu yanılmalar 12.haftada yorum yapmasını beklememizden oluyor.Aslında benim doktorum konuşmak istememişti.Benim baskımla görünmüyor kız olabilir dedi.Kağan Kocatepe nin videolarını izlediğimizde hep 16-17.hafta beklenmeli diyor cinsiyet için.Galiba sabırlı olmak lazım

maşallah çok tatlı.

Kızım olacakkkkkkkk

Hayırlısı olsun.

Bebisim kiz oluyor :)

hayırlısı olsun...

Canım zaten 10 gündür tüm ayrıntıları bitirdim Kışla'lar çıktı yazlıklar kaldırıldı.yüklül dolabını da yaptım yani pireler kaldırıldı yorganlar çıktı.en kötüsü işte bu dolap içi örtülerini yıka dolapları sil örtüleri yerleştir.sonra bir gün mutfak dolabını indirdim komple bir gün buzdolabını temizledim bir gün kileri temizledim bir gün kızımın Odası'nı yaptım bir günde tuvalet banyo dolabını yaptım.halıları yıkattım hazırdı.dünde kadın geldi cam duvar kapı ahize dolap üstlerini yerleri sildi en sonda halıları açtım bitti.çok şükür kolay bir süreç değil mesela elimde ki kitabı 2 günde okuyacağıma 10 gündür daha ortasındayız artık bol bol kitap okuyacağım :)

Kızlar bebek süt emerse biberona ihtiyacımız olacak mı ki en azından 6. aydan önce?
Olacak canım mesela Severuslar ameliyat olursan sürün 3 gün sonra gelebilir o zaman mecburen mama vereceksin.ben hemşirenin lafına uydum Boşta olsa çeksin sütün öyle gelir dedi.bebeğim ağzını bile açmıyordu göğsümü demirine sabaha kadar ağladı Açlıktan yavrum.halbuki biberonun vardı.bunda hiç öyle yapmayacağım vereceğim mamasını uyusun bebişim.

ver tabi mamasını sonra sütün gelince gene emerdi bebiş. böyle aç bırakıyolar bebekelri sonra sarılık oluyolar ya direnci neki onun açlığa dayansın o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…