2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bi konuda fikrinizi merak ediyorum.
3 Gündür aşırı diş ağrısı çekiyorum. İltihap tutmuş dişim. çekilmesi gerekiyor. ama ilaç kullanmam gerekiyor önce.
Diş doktorum " LARGOPEN " diye bi ilaç verdi doğum doktorum da onayladı bu ilacı. sadece 3 gün içicem. Ama içimde bi tereddüt oluştu bebeğe zarar verir mi diye. Sizce doktorlara güvenmeli miyim ?

Maşallah ben evde durma vakitlerinde bile kendimi dışarı atıyorum :)) Evde durmayı sevmiyorum hiç. O yuzden temizliği akşam olunca yapıyorum hafta sonlarıda eşim evi süpürüp siliyor. Doğumda evde durmakta çok zorlanıcam eminim..

Slm kızlar herkes iyidir inş haftaya detaylı ultrasonografi var çok heyecanlıyım bir aydır bebislerimi görmüyorum alışverişe de başladım hersey çok pahalı ama olsun bebislerimiçin deger

Süt sağma makinesiyle falan çekincede mi gelmiyor süt. Genelde sezeryan olursan gelmez diye öyle söylüyorlar

Aynıs bende de oldu ccanım. Normal doğum yyaptığım halde sutum gelmedi. Bir gece hastanede kkaldık. Bebisim akşam7.27 de dogmustu. Ertesi gün ogle 11 e kadar ağladı. Sonra biberonla mama verdik. Banada sürekli emzir sütün gelcek dediler. Sutum 3 gun sonra geldi. Beni yanilttilar. Bende beklemem mama mi veririm

bugun annem karnimi yokladi,karnimin alti sert, ustu yumusak gibi. bebis asagida dedi. zaten karnimin alt kisimlarinda hep bir agri oluyor. sizin de oyle oluyor mu? yarina randevu aldim, gidip sorucam doktora da.
benim alt boş göbek deliğinin az üstünde sağda bebeğin durduğunu ellediğimde hissediyorum hiç kasık ağrım olmaz ama kiminin yapısı gereği bebeği aşağıda oluyor ve kasık ağrısı yaşıyor yanılmıyorsam bir sakıncası yok tabi en doğrusu sor için rahatlasın.

Benim kayınvaldemde önce çocuk anne sütü alması gerekir sonra sütün gelsede emmez diyor. Sonra sütünüz geldi sizin bebişimiz emdi mi.

içmezsen iltihap hiç geçmez asıl o zaman bebişe zararı olur. benim boğazım şişti antibiyotik içtim yani daha kötü olunca bebekte kötü oluyor. doktorları dinlemek lazm bence

içmezsen iltihap hiç geçmez asıl o zaman bebişe zararı olur. benim boğazım şişti antibiyotik içtim yani daha kötü olunca bebekte kötü oluyor. doktorları dinlemek lazm bence
Doktor da öyle dedi. Bazı durumlarda ilaç içmemek bebege daha fazla zarar verirmiş..

kızlar ev tipi ana kucagı almayı
dusunuyormusunuz ?
Canım ben ana kucağı değilde tam yatabilen mama sandalyeleri var ondan almayı dşünüyorum.önündeki masası çıkıyo ve tamamen yatabiliyo ayrıca emniyeti de var.arkadaşım çok rahat etti çünkü anakucağı uzun zaman kullanılmıyo ama mama sandalyesi normal haliyle 2/3 yaşına kadar kullanılabilir.

tam yatabilen nasılmış nette varsa link atarmısın

Doğum konusunda da normalden korkuyorum, sezeryan düşünüyorum ama normal daha sağlıklı diyorlar

ya

iyiymiş senin aldığın fiyatlar da, üsküdarda da 2.5 t'ydi ikisi de, dün aldım

hayırlısı elbet:) bende alıştım, haftaya netleşir nasılsa sabırla beklemeye devam

Yaa bizimde babası başladı hemen kızım diye sevmeye :) bende alıştım, düşünemiyorum erkek olduğunu öğrenirsem bi anda tepkim nolur bilmiyorum :) sağlıklı olsunda gerçi hiç farketmez

benım esımde ole ya kızım kızım dıye sevıyor kızlar babasına duskun olur benı daha cok sevecek dıyıp duruyor =)))

maşallah canım ya, Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsinresmi görünce sabırsızlık arttı bende

Doğum konusunda da normalden korkuyorum, sezeryan düşünüyorum ama normal daha sağlıklı diyorlar

normalde de risk daha yüksek gibi geliyor, bi de karnımız kesilmesin diye normal yapıcaz bu sefer vajina girişini kesiyorlarmış, sürpriz bi anda gitmek ve saatlerce sancı çekmek de cabası.. Normal istiyorum alsında da bu sebeplerden dolayı sezaryan yapıcam sanırım bi aksilik olmazsa... onda da süt gelmiyomuş falan o sinirbozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…