Canım zaten 10 gündür tüm ayrıntıları bitirdim Kışla'lar çıktı yazlıklar kaldırıldı.yüklül dolabını da yaptım yani pireler kaldırıldı yorganlar çıktı.en kötüsü işte bu dolap içi örtülerini yıka dolapları sil örtüleri yerleştir.sonra bir gün mutfak dolabını indirdim komple bir gün buzdolabını temizledim bir gün kileri temizledim bir gün kızımın Odası'nı yaptım bir günde tuvalet banyo dolabını yaptım.halıları yıkattım hazırdı.dünde kadın geldi cam duvar kapı ahize dolap üstlerini yerleri sildi en sonda halıları açtım bitti.çok şükür kolay bir süreç değil mesela elimde ki kitabı 2 günde okuyacağıma 10 gündür daha ortasındayız artık bol bol kitap okuyacağım :)
Olacak canım mesela Severuslar ameliyat olursan sürün 3 gün sonra gelebilir o zaman mecburen mama vereceksin.ben hemşirenin lafına uydum Boşta olsa çeksin sütün öyle gelir dedi.bebeğim ağzını bile açmıyordu göğsümü demirine sabaha kadar ağladı Açlıktan yavrum.halbuki biberonun vardı.bunda hiç öyle yapmayacağım vereceğim mamasını uyusun bebişim.
Olacak canım mesela Severuslar ameliyat olursan sürün 3 gün sonra gelebilir o zaman mecburen mama vereceksin.ben hemşirenin lafına uydum Boşta olsa çeksin sütün öyle gelir dedi.bebeğim ağzını bile açmıyordu göğsümü demirine sabaha kadar ağladı Açlıktan yavrum.halbuki biberonun vardı.bunda hiç öyle yapmayacağım vereceğim mamasını uyusun bebişim.
benim alt boş göbek deliğinin az üstünde sağda bebeğin durduğunu ellediğimde hissediyorum hiç kasık ağrım olmaz ama kiminin yapısı gereği bebeği aşağıda oluyor ve kasık ağrısı yaşıyor yanılmıyorsam bir sakıncası yok tabi en doğrusu sor için rahatlasın.bugun annem karnimi yokladi,karnimin alti sert, ustu yumusak gibi. bebis asagida dedi. zaten karnimin alt kisimlarinda hep bir agri oluyor. sizin de oyle oluyor mu? yarina randevu aldim, gidip sorucam doktora da.
Benim adet tarihlerinde sivilce basıyo birde iç sıkıntısı geliyo.nofmal adet döngümde de böyle olurdu.Benim oluyor canım aynı adet olacak mışım gibi başağrımda şiddetleniyor
Benim kayınvaldemde önce çocuk anne sütü alması gerekir sonra sütün gelsede emmez diyor. Sonra sütünüz geldi sizin bebişimiz emdi mi.Aynıs bende de oldu ccanım. Normal doğum yyaptığım halde sutum gelmedi. Bir gece hastanede kkaldık. Bebisim akşam7.27 de dogmustu. Ertesi gün ogle 11 e kadar ağladı. Sonra biberonla mama verdik. Banada sürekli emzir sütün gelcek dediler. Sutum 3 gun sonra geldi. Beni yanilttilar. Bende beklemem mama mi veririm
içmezsen iltihap hiç geçmez asıl o zaman bebişe zararı olur. benim boğazım şişti antibiyotik içtim yani daha kötü olunca bebekte kötü oluyor. doktorları dinlemek lazm benceKızlar bi konuda fikrinizi merak ediyorum.
3 Gündür aşırı diş ağrısı çekiyorum. İltihap tutmuş dişim. çekilmesi gerekiyor. ama ilaç kullanmam gerekiyor önce.
Diş doktorum " LARGOPEN " diye bi ilaç verdi doğum doktorum da onayladı bu ilacı. sadece 3 gün içicem. Ama içimde bi tereddüt oluştu bebeğe zarar verir mi diye. Sizce doktorlara güvenmeli miyim ?
Doktor da öyle dedi. Bazı durumlarda ilaç içmemek bebege daha fazla zarar verirmiş..içmezsen iltihap hiç geçmez asıl o zaman bebişe zararı olur. benim boğazım şişti antibiyotik içtim yani daha kötü olunca bebekte kötü oluyor. doktorları dinlemek lazm bence
Canım ben ana kucağı değilde tam yatabilen mama sandalyeleri var ondan almayı dşünüyorum.önündeki masası çıkıyo ve tamamen yatabiliyo ayrıca emniyeti de var.arkadaşım çok rahat etti çünkü anakucağı uzun zaman kullanılmıyo ama mama sandalyesi normal haliyle 2/3 yaşına kadar kullanılabilir.kızlar ev tipi ana kucagı almayı
dusunuyormusunuz ?
Yok canım ya senede iki kez yazdan çıkarken kıştan çıkarkenCanım duvarlarini her aymi siliyorsun?ben yaz temizliğinde siliyorum. Zaten bir ayda cok batmaz diye düşünüyorum.
tam yatabilen nasılmış nette varsa link atarmısınCanım ben ana kucağı değilde tam yatabilen mama sandalyeleri var ondan almayı dşünüyorum.önündeki masası çıkıyo ve tamamen yatabiliyo ayrıca emniyeti de var.arkadaşım çok rahat etti çünkü anakucağı uzun zaman kullanılmıyo ama mama sandalyesi normal haliyle 2/3 yaşına kadar kullanılabilir.
Doğum konusunda da normalden korkuyorum, sezeryan düşünüyorum ama normal daha sağlıklı diyorlar
Bende biracık malzeme var ama cinsiyet netleşirse Cumadan sonra kalanı sipariş edeceğim
Vaktim pek olmuyo bi de Eminönünde de nerede ne kadar bilmiyorum
İnternetten alıyordum hep
İnce keçe 2 kalın keçe 4 tü sanırım ama kargoda ödüyorum tabi
Eminönü daha mı uygun ?
evet çoğu tez çürüyor.. sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez canım
Banada direk oğlun mu olucak dedi bir kaç tanıdık :) kilo almadım bende aynen bide yüzüme güzellik gelmiş dediklerine göre, banada öyle geliyo yüzüm çok güzel geliyo banada :) bakalım ya hayırlısı alıştım kızım kızım demeye :)
Yaa bizimde babası başladı hemen kızım diye sevmeye :) bende alıştım, düşünemiyorum erkek olduğunu öğrenirsem bi anda tepkim nolur bilmiyorum :) sağlıklı olsunda gerçi hiç farketmez
slm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.
Eki Görüntüle 1269883
Aynen canım kızım sarılık oldu üç gün hastanede yattı.ver tabi mamasını sonra sütün gelince gene emerdi bebiş. böyle aç bırakıyolar bebekelri sonra sarılık oluyolar ya direnci neki onun açlığa dayansın o kadar
Doğum konusunda da normalden korkuyorum, sezeryan düşünüyorum ama normal daha sağlıklı diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?