2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.e-bebek.com/philips-avent-natural-pp-yenidogan-hediye-seti_PAV-9430260
kızlar ben beişe bundan alıcam işyerindeki arkadaşlarım önerdi çok kaliteliymiş . küçükten başlayayaım diyorum :)
benim oğlum ne biberon ne emzik aldı o yüzden ne olur ne olmaz set değilde 1 tane alın isterseniz sonra benim gibi elinizde patlamasın:) şimdi kızıma nasip olursa o kullanır sağıp vermiştim ama en fazla 1 ay kullandı sonra memeden emmeyi tercih etti yara yara emzirdim mecburen

Süt sağma makinesiyle falan çekincede mi gelmiyor süt. Genelde sezeryan olursan gelmez diye öyle söylüyorlar
Yok canım benim tam üç gün gelmedi yani üçüNcü günün sonunda geldi bu sefer taş gibi oluyor göğüs bebek bu seferde sert olduğu için emmiyor.ben çok çektim bir hafta sonra emmeye başladı.

Canım benim öyle olmadı, sezeryan olduğum halde süt az da olsa damla damla geldi. ama az olduğunu düşündüğümden doktora mama gerekirse ne vereyim demiştim bana kızmıştı. hiç bir annenin başta şakır şakır sütü olmaz, emzireceksinki sütün artsın demişti. kızımı hep emzirdim, çok şükür sonra o kadar arttıki stok yapmaya başlamıştım. ama biberon almadığından stoklarım kullanılmadı. bazı doktorlar da böyle değil, hemen mama yazıyorlar. öyle doktorlara uyan arkadaşların bebişleri bikaç ay anca emdi. her hamilelik lohusalık farklı olabiliyor, bunda inşallah sütün bol bol gelir canım. tabiki aç kalmasın bebişler ama mamaya da iyice alışınca anneyi emmek zor geliyor bebişlere. ben iyiki mama almamışım dedim, 1 buçuk yaşına kadar da emdi çok şükür. onun için hemen mama verilmese daha iyi bence.

ilk gece bebek bol bol çeksin gelir 1 çay kaşığı bile gelse yeter dediler ama ağladı çok az mama verdim ertesi gün eve gidince duş aldım süt gelmeye başladı ilk ağız geliyor çok koyu ve çok faydalı ama düzene binmesi 3 gün sürdü o yüzden bol bol bebeği emzirmek gerekiyo eee bebek memeyide tutamıyor hemşireden yardımla yarptım birşeyler memeyi tam tutması çok önemli ama sanırım yine azda olsa mama alırım o gece hastanede sıkıntı yaşamamk için.

sezaryanla doğuracaksak da ne kadar geç doğursak o kadar kar demek ki...
normald oğum tarihine ne kadar yaklaşırsak süt gelmesi o kadar kolaylaşır belki...
enammm doğunca da başka endişeler bizi bekliyo desenize:)

Canım sütüm azda gelse veriri zaten ama sütün hiç olmadığı zaman bebeği göğsüme götürüyorum tek bir kez bile çekmedi Ağzına bir tat gelmiyor ki niye çeksin bu sefer bas bas bağırıyordu.sonra öğrendi ben bir umut ,ekerse gelir diye her göğüsümde yanaştırdığımda daha Ağzına göğsüm değmeden kafasını diğer tarafa çevirip bağıra bağıra ağlamaya başlardı.
Inşallah bu farklı olur

a hiç görmemiştim bir araştırayım

ya bısey dıyecegım sureklı pıtpıtları mesela genlelde 10-12 arası sureklı 2 gıbı fln yıne baslıyor 4-5 gıbı ara ara nadır pıtpıtlıyor bırde aksam servıste gıderken =) sizlerinde boylemı

doğum hemşiresi de çok önemli bence canım. ilk doğumdan hemen sonra ben göğsümü sıktığımda gelmiyordu ama hemşire sıkınca bir damla geliyordu. nasıl yaptığını sorduk, özel noktalar varmış :) ve annem bebeği tutturamıyordu o hemşire hemen tutturuyordu. gerçekten deneyimli bir hemşire olması da önemli sanırım. inşallah sorunsuz olur bu süreçler yeni bebişlerde.

Bizimki sabahları sakin. Akşama doğru ve gece çok hareketli oluyor.

iyiymiş senin aldığın fiyatlar da, üsküdarda da 2.5 t'ydi ikisi de, dün aldım

Ama ölçü değişik olabilir
Benimki 50x50cm olması lazım ( mt satan yer bulamadım )

Aynı şeyleri düşündüğümden
Sezeryan diyorum

Kapı süsü çok uğraştırır da üşenirsem keçe magnetlerden vazgeçerim belki
Onun yerine süs biberon alıp içine kendim şeker eklerim daha uyguna gelir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…