2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hmen doğumdan sonra acının arasında bebeğ nasıl emzirdiniz. Normal olsun sezeryan olsun emzirmek zor olmadı mı. Bir yandan canın acıyor bir yandan bebek aç sezeryanda bebeği kucağına alsan karnın acıyor korkmaya başladım

Kapı süsü çok uğraştırır da üşenirsem keçe magnetlerden vazgeçerim belki
Onun yerine süs biberon alıp içine kendim şeker eklerim daha uyguna gelir diyorum
Ya senin bu uğraşların çok hoş. Benim hiç kimsem yok burda. Sadece kp ve ailesi. onlar için de bu şeyleri yapacagımı sanmıyorum
ama özenmeye başladım :/

Ama ölçü değişik olabilir
Benimki 50x50cm olması lazım ( mt satan yer bulamadım )

Aynı şeyleri düşündüğümden
Sezeryan diyorum

ben bu konuyu hıc dusunmuyorum =) sezeryan harici başka şansım yok , olan arkadasımda cok cabucakta toparladılar , normal dogum yapıp hemen toplarlayanı acısı fln olmayanıda gordum vajınada, vajına acısından oturamayanıda , kısıye gorde degısıyor demekkı dıye dusunuyorum

Daha ben anlayamadım cnm. Ama heyecanla bekliyorum. Sadece geçen hafta göbeğimin üst tarafında damar atması gibi bişi hissettim, ama çok uzun sürünme bebiş olamaz dedim :)

Ilk agiz denilen bi sivi gelir bildigim kadariyla ben ameliyathaneden cikar cikmaz geldi diye hatirliyorum sutumun
o geliyor evet ama tabi doymuyo bebek , hastanede mama vermişlerdi kızıma , birazda kilolu doğmuştu.
ama kalanların açılması benim duşdan sonra olmuştu.

İlk saatlerde acı yokki canım kolunda serum var narkozun etkisi devam ediyor.3-4 saat sonra etki geçiyor ağrı ve yanma başlıyor.Ama o da ayağa kalkana kadar.Ayağa kalkıp yürüdüysen büyük bir aşamayı atlatmış oluyorsun.

Ya senin bu uğraşların çok hoş. Benim hiç kimsem yok burda. Sadece kp ve ailesi. onlar için de bu şeyleri yapacagımı sanmıyorum
ama özenmeye başladım :/

Bende sayıklayıp duruyorum : D sanırsın herşey bitti tek eksik magnet
Hevesin varsa 10 tane al, onlara dağıtırsın bi de bebeğin odasına süs diye koyarsın

Daha ben anlayamadım cnm. Ama heyecanla bekliyorum. Sadece geçen hafta göbeğimin üst tarafında damar atması gibi bişi hissettim, ama çok uzun sürünme bebiş olamaz dedim :)

o bazen bendede oluyor ama cok yukarda oyuzden bende onunda o olacagına ıhtımal vermedım aslında bebek kasıklarda nerdeyse cunku=)

Bende sayıklayıp duruyorum : D sanırsın herşey bitti tek eksik magnet
Hevesin varsa 10 tane al, onlara dağıtırsın bi de bebeğin odasına süs diye koyarsın
Bebişimin odası olmayacak şimdilik ama heveslendim valla üç beş tane yapayım bari ben de

canım resim cok bulanık ama bebişin bacak arası mı bu kısım
Yok canım yan olduğundan görünmüyor resim yüzü ve gövdesi tama çekmeyi başaramadım.Ancak böyle çıkıyor.Bacak arasını da çekmiş ama sanki kapkara bir görüntü belli olmuyor

sezaryanla doğuracaksak da ne kadar geç doğursak o kadar kar demek ki...
normald oğum tarihine ne kadar yaklaşırsak süt gelmesi o kadar kolaylaşır belki...
enammm doğunca da başka endişeler bizi bekliyo desenize:)
ben normal bekliyordum 39+5 de doğum yaptım kordon dolandı sezeryan olman daha doğru dedi dr ve öyle oldu şimdi normal olsun istiyordum ama dr riskli iç karın zarın yırtılır ne gerek yap sezeryan diyor. sanırım 38 dolunca alacaklar bencede ne kadar dursa iyidir ama bir anda su gelebilir diye çok bekletmiyorlar. bunlar çok iyi günlerimiz ama doğuncada onun kokusu sevgisi hiçbirşeyde yok aşkların en büyüğü. tavsiyem emzirebildiğiniz kadar emzirin sonra çok güzel süt gelecek ben 2 yaşa kadar emzirdim yaralarda olsu ama 1-2 aydan sonra herşeye alışıyor insan yara falanda kalmıyor. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin annelik içgüdüleriyle herşeyin hakkından geliriz

Aynen canım gerci ben 12. Haftada sormadım bile yanilir diye doktorda bişey söylemedi 17.haftada % 80 kız dedi ama okadar çok şey okudum ki ozaman bile yanilmis olabilirmi diye düşünüyorum artık. Oysaki muayeneye giderjen eger gosterirse kesin belli olur diye gitmiştim.

Narkozdan uyanırken sayıklayan oldu mu:) Ne söylediniz merak ettim :))

ben sancı da çektim, sonra sezeryan oldum, yine de çok ağrım olmadı sonrasında. ağrı kesici olduğundan seruma bağlısın zaten pek ağrı hissedilmiyor. az çok ağrım da olsa emzirirdim diye düşünüyorum, bebeğin emmesi ve emmeyi öğrenmesi gerekiyor sonuçta. kuzuyu görünce ağrın en son düşüneceğin şey sanırım :)

sol kalçamda ağrı oluyor yürürken falan acıyor genelde böyle bişeyi olan var mı?
Banada oluyor özellikle aksamlari uzaniyorum geçiyor normalmis zaten ağırlık oluştuğu için vücut kendini dengelemeye çalışıyor

Narkozdan uyanırken sayıklayan oldu mu:) Ne söylediniz merak ettim :))
Herhalde sayıklamadım canım.Olsa eşim söylerdi.Narkoz etkisinde dünya toz pembe görünüyor.Resimlere bakıyorum kafa 1500.Gözümü zor açabilmişim.Etki geçince şöyle bir kendine geliyorsun.Ameliyat önlüğümü çıkarıp pijamalarımı giydim sabah çıkışta.Arabaya bindik.Araba hareket etti.İlk tepkim beni indir yürüyüm eve kadar oldu.Arabanın her hareketini karnımda acı olarak hissettim.Ama ne haftalarca yattım ne bişey.2.gün ayakta geziyodum maşallah.İnşallah 2.side böyle olur

2 kere amelıyat gecırmıs bir ınsan olarak , sezeryanda bı amelıyat sonucta ve bu sefer acının karsılıgında mucızem ıns olacak kucagımda, hıc korkmuyorum oyuzden sezeryandan fln ki narkozu bıle cok az verıyorlarmıs,amelıyat oldugumda 2 hafta kıpırdamadan yatmıs ve tek basıma hıcbıse yapamıyordum , sezeryanda ayaklanıyorsun yıne mıs kokuyuda cektınmı ohh ilaç ilaç , bunları dusundugum ve amel zorlugunu bıldıgımden korkmuyorum.Ama bılmeyenler haklı ve yapabılen herkes normal dogum yapsa aslında keske ımkanı olan yenılenıyormussun ya ne kadar saglıklıymıs ve hemen emzıre bılırsınız sutunuzde gelır Allah ın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…