2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Narkozdan uyanırken sayıklayan oldu mu:) Ne söylediniz merak ettim :))
ameliyathanede ayıttılar beni hadi bebeğin doğdu diye o kadar hızlı olduki ben daha uyurum zor ayılırım falan diye beklerken odaya geldiğimde kendimdeydim yarı baygın gibi durmam 5 dk sürdü belki ama ne dediğimi biliyordum

Arkadaslar ven epidural li sezertan oldum oglumda.belden igneli oldu yani.benim doktorum agri kesici yapmayacağım çünkü ozaman toparlanman zor olur demişti ama ilacin etkisi geçtiğinde öyle bir aci vardiki agladim k.validem hemsireyi çağırdı ve popodan igne yaptı keşke baştan yapilsaymis hemen gecti.ilk dogrulma ve ayağa kalkiş zor ama sonrasinda bir cesaret geliyor insana.ben hep odadaki koltukta oturmustum sık sikda kalkip yurumustum.yatinca kalkmak daha zor çünkü oturunca daha kolay kalkiliyor.birde eve gelirken esime surekli arabayi yavaş sürmesini soyledigimi hatırlıyorum çünkü arabanin her hareketi aci veriyor.birde benim doktorum Nescafe icmemi soylemisti cafeinli şeyler vücuda giren ilacin atilmasini kolaylastiriyormus.bakalim bu sefer nasıl olacak

ben de hastane hastaneye makyaj malzemesi götürmeye taktım kafayı, onun planlarını yapıorum sürekli, amelyata girmeden makyajı yapar da girerim falan diye:) o halde çok çirkin olur insan bari biraz toparlayayım kendimi diyorum:)
Bir de ziyarete falan millet gelirse diye gecelik değil de penye bir elbise alırım gündelik bir şey diyorum. pijama rahat olmuyormuş sanırım

dr la anlaşırsam bende spinal düşünüyorum memnunmuydun

bir arkadaşım ilk doğumunu spinal yaptırdı bel ağrısından dolayı 2.yi full anestezi alarak doğurdu. Bir de düşük de olsa felç riskinden korkuyorum ben bebeği doğar doğmaz görmek istesem de spinale cesaet edemem

dr la anlaşırsam bende spinal düşünüyorum memnunmuydun
çok şükür doğumdan sonra rahattım, pek ağrım sızım olmadı. muhtemelen serum etkisinden dolayı. en güzeli normal doğum gibi uyanıksın, bebeğini hemen emzirebiliyorsun, doğuma tanık oluyosun, bebişini hemen yanına veriyorlar ıslak ıslak .

tek olumsuz yanı, eve gidince bir hafta baş ağrısı çektim. nescafe ağrı kesici fayda etmedi, 1 hafta sonunda serumla geçti, acaba önce serum alsaydım geçermiydi bilmiyorum. ama o ana şahit olmak o ağrılara değer bence.

Günaydın Gülsün, şükür halimize
Seni sormalı

Ben daha çıkmadım hiç çıkarsam ilk alacakların arasında biberon
Emzik hediye geldi
İYİYİM BENDE PATRON ANLAYACAK MI KORKUSU KALKTI ARTIK RAHAT RAHAT ÇALIŞIYORUM VE HERKES HAMİLE OLDUĞUMU BİLİYO :)))

Spinalde Bazılarında başağrısı kalıcı oluyormuş migreni olanlarda felç riski oluyormuş bazılarında vucudun herhangi bir yerinde uyuşukluk karıncalanma oluyormuş hatta görümcem omzunu 6 ay kullanamamış uyuşuk kalmış böyle kalıcam diye 6 ay ağlamış sonrasında geçmiş bunları duyuncada insan korkuyor spinalden epuduralden.. Aneztesininde vucuttan atılması zormuş öksürük yapıyroumuş boğazın gıcık oluyormuş miden bulanıyormuş muş muşta muş işte. Rabbim cümleylen kolay doğumlar versin inşallah.

Kapı süsü çok uğraştırır da üşenirsem keçe magnetlerden vazgeçerim belki
Onun yerine süs biberon alıp içine kendim şeker eklerim daha uyguna gelir diyorum

İlk bebeğimde magnetler beni de sıkmıştı hep aynısından yapmak boğuyor insanı Sonra yaptıklarımın fotosu varsa koyayım buraya fikir olur

Sen o meleği kucağına al hele bi acı falan umrunda olmaz hep kucağımda dursun da koklayayım diyeceksin korkma

Ben de full donanımlı gittim hastaneye Makyaj malzemelerimi ve maşamı da götürdüm. Doğuma sade girdim sonra fotoğraf çekilmeden önce bir güzel süslendim

makyaj yapıp gırdıgınde bebegını sana verecekler dogdudunda yuzune yaklastıracaklar fln bebeıs agzını acacak ve makyajlı oldugundan zararlı olur bebıse

benım esım professıonal fotografcı ıns dogum esnasındada gırecek sezeryan olacak zaten , dogrdogmaz cekıolar ya bebıslerı , bakalım ıns dusundugumuz gıbı olur kendıme geldıgımdede makyaj fln yaparlar bana resımlerımız cekılır =)

Çok güzel oluyor ya ben ayık olduğum için hemen yanıma da getirdiler oyyy yumuşacık tenine değdim aşkımız başladı O anın fotoğrafı çok ama çok özel

Kizimi epidural sezeryanla dogurdum benim sancim basladi nisanim gelmisti ama bebek tasikardik olunca acil ameliyata girdim ne odami susletebildim ne makyaj hayallerde kaldi yani:)
sutum hemen geldi dr sanci cektim diye dedi .epidural sezeryani herkese tavsiye ederim gayet kolaydi insallah bu dogumda ayni olur

Ben kızımın beşiğini çıkardım ortaya kenarları altı her bir yanı pembe renkte pemBe kumaştan içinden geçiyor demiri felan.şimdi onu Alıp bir terziye götürüp tabi mavi kumaş Alıp aynı şekilde diktirmek gerek.yani pembe beşiği maviye dönüştüreceğim. :) oto koltuğu zaten turuncu gri.mama sandalyesi mavi yeşil, ana kucağı turuncu yeşil,bebefonu turuncu.ben bir çocuk Arabası birde park yatağı alacağım.tabi erkek olduğu için Kıyafetler sil baştan olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…