ameliyathanede ayıttılar beni hadi bebeğin doğdu diye o kadar hızlı olduki ben daha uyurum zor ayılırım falan diye beklerken odaya geldiğimde kendimdeydim yarı baygın gibi durmam 5 dk sürdü belki ama ne dediğimi biliyordumNarkozdan uyanırken sayıklayan oldu mu:) Ne söylediniz merak ettim :))
benim spinal olduğundan herşeyin farkında, uyanık haldeydimNarkozdan uyanırken sayıklayan oldu mu:) Ne söylediniz merak ettim :))
dr la anlaşırsam bende spinal düşünüyorum memnunmuydunbenim spinal olduğundan herşeyin farkında, uyanık haldeydim
Herhalde sayıklamadım canım.Olsa eşim söylerdi.Narkoz etkisinde dünya toz pembe görünüyor.Resimlere bakıyorum kafa 1500.Gözümü zor açabilmişim.Etki geçince şöyle bir kendine geliyorsun.Ameliyat önlüğümü çıkarıp pijamalarımı giydim sabah çıkışta.Arabaya bindik.Araba hareket etti.İlk tepkim beni indir yürüyüm eve kadar oldu.Arabanın her hareketini karnımda acı olarak hissettim.Ama ne haftalarca yattım ne bişey.2.gün ayakta geziyodum maşallah.İnşallah 2.side böyle olur
çok ayakta durduğuma oluyor benimde
dr la anlaşırsam bende spinal düşünüyorum memnunmuydun
çok şükür doğumdan sonra rahattım, pek ağrım sızım olmadı. muhtemelen serum etkisinden dolayı. en güzeli normal doğum gibi uyanıksın, bebeğini hemen emzirebiliyorsun, doğuma tanık oluyosun, bebişini hemen yanına veriyorlar ıslak ıslakdr la anlaşırsam bende spinal düşünüyorum memnunmuydun
İYİYİM BENDE PATRON ANLAYACAK MI KORKUSU KALKTI ARTIK RAHAT RAHAT ÇALIŞIYORUM VE HERKES HAMİLE OLDUĞUMU BİLİYO :)))Günaydın Gülsün, şükür halimize
Seni sormalı
Ben daha çıkmadım hiç çıkarsam ilk alacakların arasında biberon
Emzik hediye geldi
çok şükür doğumdan sonra rahattım, pek ağrım sızım olmadı. muhtemelen serum etkisinden dolayı. en güzeli normal doğum gibi uyanıksın, bebeğini hemen emzirebiliyorsun, doğuma tanık oluyosun, bebişini hemen yanına veriyorlar ıslak ıslak.
tek olumsuz yanı, eve gidince bir hafta baş ağrısı çektim. nescafe ağrı kesici fayda etmedi, 1 hafta sonunda serumla geçti, acaba önce serum alsaydım geçermiydi bilmiyorum. ama o ana şahit olmak o ağrılara değer bence.
İYİYİM BENDE PATRON ANLAYACAK MI KORKUSU KALKTI ARTIK RAHAT RAHAT ÇALIŞIYORUM VE HERKES HAMİLE OLDUĞUMU BİLİYO :)))
bizim bebekler aynı zamanda gidiyo sanırım. sat neydi senin?Kızlar ya benim içim kıpır kıpır gözlerim doluyor mutluluktan :)
Bebeğimin cinsiyetini öğrenmek benim havamı değiştirdi :)
Kapı süsü çok uğraştırır da üşenirsem keçe magnetlerden vazgeçerim belki
Onun yerine süs biberon alıp içine kendim şeker eklerim daha uyguna gelir diyorum
Hmen doğumdan sonra acının arasında bebeğ nasıl emzirdiniz. Normal olsun sezeryan olsun emzirmek zor olmadı mı. Bir yandan canın acıyor bir yandan bebek aç sezeryanda bebeği kucağına alsan karnın acıyor korkmaya başladım
ben de hastane hastaneye makyaj malzemesi götürmeye taktım kafayı, onun planlarını yapıorum sürekli, amelyata girmeden makyajı yapar da girerim falan diye:) o halde çok çirkin olur insan bari biraz toparlayayım kendimi diyorum:)
Bir de ziyarete falan millet gelirse diye gecelik değil de penye bir elbise alırım gündelik bir şey diyorum. pijama rahat olmuyormuş sanırım
ben de hastane hastaneye makyaj malzemesi götürmeye taktım kafayı, onun planlarını yapıorum sürekli, amelyata girmeden makyajı yapar da girerim falan diye:) o halde çok çirkin olur insan bari biraz toparlayayım kendimi diyorum:)
Bir de ziyarete falan millet gelirse diye gecelik değil de penye bir elbise alırım gündelik bir şey diyorum. pijama rahat olmuyormuş sanırım
İlk bebeğimde magnetler beni de sıkmıştı hep aynısından yapmak boğuyor insanıSonra yaptıklarımın fotosu varsa koyayım buraya fikir olur
Sen o meleği kucağına al hele bi acı falan umrunda olmaz hep kucağımda dursun da koklayayım diyeceksin korkma
Ben de full donanımlı gittim hastaneyeMakyaj malzemelerimi ve maşamı da götürdüm. Doğuma sade girdim sonra fotoğraf çekilmeden önce bir güzel süslendim
benım esım professıonal fotografcı ıns dogum esnasındada gırecek sezeryan olacak zaten , dogrdogmaz cekıolar ya bebıslerı , bakalım ıns dusundugumuz gıbı olur kendıme geldıgımdede makyaj fln yaparlar bana resımlerımız cekılır =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?