2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar bebisi merak edip duruyorum 2 hafta sonra kontrolum catliyom patliyom baska hastaneye gidip ultrason bakilayim dedim cok pahali ya burasi vazgectim zaten cinsiyeti degismeyecek dedi kocam bekliyorum iste... aylardir kendimi tutuyordum kizlar tursu yemeyeyim diye dun acili salgam suyu ictim canimin her yerine mis gibi yayildi bugunde bir kase karisik tursuyu ac karnima yedim rahatladim a kilo alimim fena degil bu arada bir ayda 2.5 kilo almisim zaten fazla kilolarim vardi ama ilk uc ayda kilo vermistim baya o yuzden hamile kaldigim kiloda bile degilim hala o yuzden tursuya verdim kendimi hamile olmak cok ilginc... bu arada neler giyiyorsunuz ? hamıel pantolonu aldım ama sureklı dusuyor belımden normal pantolonlarımda sıkıyor karnım bıraz daha buyusun hemen dıye dua edıyorum resmen

Aynen ben şimdiden kızıma da kocama da uyarılarda bulundum :) kıskanç biriyim de ben birazcık :)
Hahha bende öyleyim canım ya eşime surekli kizimizi benden daha çok seveceksin eve gelince önce onu opeceksin dimi deyip duruyorum. O da seni sevecek kız ya beni dislarsiniz triplerine giriyorum

bende hep ortak renk almıştım işimi görür bebek arabası falan kırmızı ama kıyafetler mecbur sil baştan tabi içlerinde idare edecekler illa olacak ama erkek kıyafeti malum kotlar falan kıza süslü şeyler almak lazım şimdilik hastane setini alıyım sonrası evdekilerde idare ederim.

paltolonları ben kullanıyorum beli ayarlı değilmi nasıl düşüyır anlamadım bedenmi büyük aldın acaba. üstte hep salaş giyiyorum hamile üst almayı düşünmüyorum sonra giyilmiyor ama paltolon şart

Benim kayınvaldemde önce çocuk anne sütü alması gerekir sonra sütün gelsede emmez diyor. Sonra sütünüz geldi sizin bebişimiz emdi mi.

Canim öyle çok sutum olmadı. Çok azdı. Zaten aşırı zayiftim. Bebis sadece 6 ay emdi. Emmek istemedi az olduğu için.

bende hamile pantolonu aldım tayt ve bide elbise aldım ama bende ust almıycam zaten kıslık ustlerım salaş

Canim işte bu kkısımda anestezi dr oönemli. Iyi bir anestezi uzmanınadenk gelirseniz ne basiniz agrir nede bbaşkabisey

evet lcv uygun şu hamile kıyafeti satan yerlerde kafayı yemiş:) kot aldım bende lcv den kullanıyorum. şansımız varki salaş üst bulmak çok kolay.

evet kendi kullandıklarımda öyle bu kış onlar bana yeter ekstra birşey almama gerek yok seneye yenilerini alırım :)

Kıyafet konusunda beni en çok kaban düşündürüyor kızlar koca göbüşleri nasıl sığdırıcaz?

Ben normalde pardesü giyiyorum ama sanırım bi süre sonra giyemicem çünkü karnımız sürekli büyyor her ay için ayrı pardesü alamam.
Uzun geniş panço almayı düşünüyorum hem rahat hem de göbekler fora olmaycak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…