Hahha bende öyleyim canım ya eşime surekli kizimizi benden daha çok seveceksin eve gelince önce onu opeceksin dimi deyip duruyorum. O da seni sevecek kız ya beni dislarsiniz triplerine giriyorumAynen ben şimdiden kızıma da kocama da uyarılarda bulundum :) kıskanç biriyim de ben birazcık :)
bende hep ortak renk almıştım işimi görür bebek arabası falan kırmızı ama kıyafetler mecbur sil baştan tabi içlerinde idare edecekler illa olacak ama erkek kıyafeti malum kotlar falan kıza süslü şeyler almak lazım şimdilik hastane setini alıyım sonrası evdekilerde idare ederim.Ben kızımın beşiğini çıkardım ortaya kenarları altı her bir yanı pembe renkte pemBe kumaştan içinden geçiyor demiri felan.şimdi onu Alıp bir terziye götürüp tabi mavi kumaş Alıp aynı şekilde diktirmek gerek.yani pembe beşiği maviye dönüştüreceğim. :) oto koltuğu zaten turuncu gri.mama sandalyesi mavi yeşil, ana kucağı turuncu yeşil,bebefonu turuncu.ben bir çocuk Arabası birde park yatağı alacağım.tabi erkek olduğu için Kıyafetler sil baştan olacak :)
10 haziran :)bizim bebekler aynı zamanda gidiyo sanırım. sat neydi senin?
paltolonları ben kullanıyorum beli ayarlı değilmi nasıl düşüyır anlamadım bedenmi büyük aldın acaba. üstte hep salaş giyiyorum hamile üst almayı düşünmüyorum sonra giyilmiyor ama paltolon şartmerhaba kizlar bebisi merak edip duruyorum 2 hafta sonra kontrolum catliyom patliyombaska hastaneye gidip ultrason bakilayim dedim cok pahali ya burasi vazgectim zaten cinsiyeti degismeyecek dedi kocam bekliyorum iste... aylardir kendimi tutuyordum kizlar tursu yemeyeyim diye dun acili salgam suyu ictim canimin her yerine mis gibi yayildi bugunde bir kase karisik tursuyu ac karnima yedim rahatladim a kilo alimim fena degil bu arada bir ayda 2.5 kilo almisim zaten fazla kilolarim vardi ama ilk uc ayda kilo vermistim baya o yuzden hamile kaldigim kiloda bile degilim hala o yuzden tursuya verdim kendimi hamile olmak cok ilginc... bu arada neler giyiyorsunuz ? hamıel pantolonu aldım ama sureklı dusuyor belımden normal pantolonlarımda sıkıyor karnım bıraz daha buyusun hemen dıye dua edıyorum resmen
Benim kayınvaldemde önce çocuk anne sütü alması gerekir sonra sütün gelsede emmez diyor. Sonra sütünüz geldi sizin bebişimiz emdi mi.
paltolonları ben kullanıyorum beli ayarlı değilmi nasıl düşüyır anlamadım bedenmi büyük aldın acaba. üstte hep salaş giyiyorum hamile üst almayı düşünmüyorum sonra giyilmiyor ama paltolon şart
Hahha bende öyleyim canım ya eşime surekli kizimizi benden daha çok seveceksin eve gelince önce onu opeceksin dimi deyip duruyorum. O da seni sevecek kız ya beni dislarsiniz triplerine giriyorum
bende hamile pantolonu aldım tayt ve bide elbise aldım ama bende ust almıycam zaten kıslık ustlerım salaş
Bende sadece 1 hamile pantolonu aldım
Üstlerim boldu zaten
benım var bıtane cok acık renktı dun aksam bıtanede koyu aldım.. lcw uygundu
evet lcv uygun şu hamile kıyafeti satan yerlerde kafayı yemiş:) kot aldım bende lcv den kullanıyorum. şansımız varki salaş üst bulmak çok kolay.benım var bıtane cok acık renktı dun aksam bıtanede koyu aldım.. lcw uygundu
Spinalde Bazılarında başağrısı kalıcı oluyormuş migreni olanlarda felç riski oluyormuş bazılarında vucudun herhangi bir yerinde uyuşukluk karıncalanma oluyormuş hatta görümcem omzunu 6 ay kullanamamış uyuşuk kalmış böyle kalıcam diye 6 ay ağlamış sonrasında geçmiş bunları duyuncada insan korkuyor spinalden epuduralden.. Aneztesininde vucuttan atılması zormuş öksürük yapıyroumuş boğazın gıcık oluyormuş miden bulanıyormuş muş muşta muş işte. Rabbim cümleylen kolay doğumlar versin inşallah.
Bende lcw den aldım, sonra 1 tane daha alırım
Başka bişey almayı düşünmüyorum
evet lcv uygun şu hamile kıyafeti satan yerlerde kafayı yemiş:) kot aldım bende lcv den kullanıyorum. şansımız varki salaş üst bulmak çok kolay.
kapı süsüne bayıldım.Eki Görüntüle 1270104 Eki Görüntüle 1270103 Keçeden yaptıklarım kızlar fikir olsun ayrıca pintereste bakın mutlaka
Kıyafet konusunda beni en çok kaban düşündürüyor kızlar koca göbüşleri nasıl sığdırıcaz?
Kıyafet konusunda beni en çok kaban düşündürüyor kızlar koca göbüşleri nasıl sığdırıcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?