Beni dee.hem ikiz hamileyim kocaman olcak karnım büyük ihtimalle hem de kışın çok üşüyen mont üstüne mont giyen bir yipim:)nasıl olcak bakalım..Kıyafet konusunda beni en çok kaban düşündürüyor kızlar koca göbüşleri nasıl sığdırıcaz?
hayır canm daha hiç başlamadım ama eminönüne gideceğim hiçbirşey yapamadığım için hazır alırım diye düşünüyorum sen yaptın mı pekiOh çok şükür :)
Lohusa bardağı vs. soruyodun yaptın mı
BENIM BIR kabanım vardı gustodan almıstım bornoz gibi onden baglamalı o beni kurtaracak bu sene insallah :) dugemsız olması rahatKıyafet konusunda beni en çok kaban düşündürüyor kızlar koca göbüşleri nasıl sığdırıcaz?
hayır canm daha hiç başlamadım ama eminönüne gideceğim hiçbirşey yapamadığım için hazır alırım diye düşünüyorum sen yaptın mı peki
Merak etmeyin hiiiç üşümüyorsunuz , herkes donarken siz yanıyorsunuzkış gebeliği geçirdim biliyorum:)
Benim kapımda kırmızı kurdelalı bi süs var acaba onu kaldırıp pembeli çüçekli miçekli bi süs mü yapsam?
Kapı süsü illa doğumdan sonra mı olcak canımmm :)
Benim elti cok hakaret etmisti kocasina hala aklima gelince gulerim narkozdan ayikkirkenNarkozdan uyanırken sayıklayan oldu mu:) Ne söylediniz merak ettim :))
evin giriş kapısına düşündüm " kızım olcak benim " havası vermek için ama üşenmezsem tabi :)Ben mutfak kapı süsü yapmıştım kendime :)
Sende nereye nasıl istiyorsan öyle yapabilirsin
Ben cinsiyet belli değil diye ufak tefek deneme yaptım ama
100 tane filan zor olur magnet için
Süs biberon alıp etiket ve mıknatıs eklemeyi düşünüyorum, içine de şeker
Kapı süsü denerim belki, gerçi hazırlar daha hoş
SÜS BİBERONLAR ÇOK HOŞ HAFTA SONU BEBEK MEVLÜTÜNE GİTTİM BİBERON DAĞITTILAR,
Ben narkozdan kötü çıktım ... Herkes bir olmaz elbet , herkesin acı eşiği farklı...
Ama o ilk temas o ilk emzirme anı , ölsemde unutmayacağım anlardan bir tanesi .. ağzının sıcaklığı halen göğsümde sanki
Bu sefer normal doğumu denemek istiyorum " şinasi bu senin son şansın" hesabı:)
BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM AÇIKCASI KAPI SÜSÜ DE HAZIR ALICAM BİRDE HOŞGELDİNİZ YAZISI TAMAMDIR FAZLASINA GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUMUygun fiyatı da
Keçe kesip uğraşana kadar aslında ondan alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?