2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyafet konusunda beni en çok kaban düşündürüyor kızlar koca göbüşleri nasıl sığdırıcaz?
Beni dee.hem ikiz hamileyim kocaman olcak karnım büyük ihtimalle hem de kışın çok üşüyen mont üstüne mont giyen bir yipim:)nasıl olcak bakalım..

hayır canm daha hiç başlamadım ama eminönüne gideceğim hiçbirşey yapamadığım için hazır alırım diye düşünüyorum sen yaptın mı peki

Ben cinsiyet belli değil diye ufak tefek deneme yaptım ama
100 tane filan zor olur magnet için
Süs biberon alıp etiket ve mıknatıs eklemeyi düşünüyorum, içine de şeker

Kapı süsü denerim belki, gerçi hazırlar daha hoş

Benim kapımda kırmızı kurdelalı bi süs var acaba onu kaldırıp pembeli çüçekli miçekli bi süs mü yapsam?
Kapı süsü illa doğumdan sonra mı olcak canımmm :)

Benim kapımda kırmızı kurdelalı bi süs var acaba onu kaldırıp pembeli çüçekli miçekli bi süs mü yapsam?
Kapı süsü illa doğumdan sonra mı olcak canımmm :)

Ben mutfak kapı süsü yapmıştım kendime :)
Sende nereye nasıl istiyorsan öyle yapabilirsin

Narkozdan uyanırken sayıklayan oldu mu:) Ne söylediniz merak ettim :))
Benim elti cok hakaret etmisti kocasina hala aklima gelince gulerim narkozdan ayikkirken
Sen yaptin bana bunu allah seni kahretsin daha neler neler laf aramizda elti cocuk istememisti kocasi kandirmis yapmis haliyle bilinc alti narkozun etkisiyle kustu

Ben narkozdan kötü çıktım ... Herkes bir olmaz elbet , herkesin acı eşiği farklı...
Ama o ilk temas o ilk emzirme anı , ölsemde unutmayacağım anlardan bir tanesi .. ağzının sıcaklığı halen göğsümde sanki

Bu sefer normal doğumu denemek istiyorum " şinasi bu senin son şansın" hesabı :)

SÜS BİBERONLAR ÇOK HOŞ HAFTA SONU BEBEK MEVLÜTÜNE GİTTİM BİBERON DAĞITTILAR,

Canim ben normal dogum yaptim inan oda ayri bir tranva... nacizane cicim spiral sezeryan tavsiye ederim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…