2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun doktorum detaylı bakalım dedi Ultrason baktık herşeyi iyi dedi kalbiyle ciğerleri pozisyonundan görlmüyodu net onlarada haftaya bakıcaz oğluşum çok hareketiydi el salladı anneciğine hissetmemende normal ilk gebelkte dedi onu görmek çok ii geldi bana

[QUOTsüperbelsvs, post: 37310000, member: 104299"]arkadaşlar kızım için bulduğum isim nasıl
melisa umay
yorumlarınızı bekliyorum.[/QUOTE]
Umay süper. Benim de kızım olsaydı adını bilge umay koymayı düşünüyordum. Bu adı herkes bilmiyor. Bilen birini duymak çok güzel.

[QUOTsüperbelsvs, post: 37310000, member: 104299"]arkadaşlar kızım için bulduğum isim nasıl
melisa umay
yorumlarınızı bekliyorum.
Umay süper. Benim de kızım olsaydı adını bilge umay koymayı düşünüyordum. Bu adı herkes bilmiyor. Bilen birini duymak çok güzel.[/QUOTE]
teşekkür ederim bende anlamını çok beğendim hem isim orjinal hemde anlamı çok güzel kızım olursa inşallah koyacağım

ben doğuma girmeden ful makyaj yapmıştım hatta doğumda aneztezi teknisyenleri ablanın bebeği de makyajlı doğacak diye takılmışlardı ama fotoğraflarda hiç doğum yapmış gibi değilim baya güzel çıkmış hepsi tepkilerde o yöndeydi birde yıllarca düğün fotoğrafları gibi saklayıp tekrar tekrar bakıyosun misafirlere arkadaşlara filan gösteriyosun o açıdan güzel oluyor gören güzelliğinden bişey kaybetmemişsin filan diyor moral oluyor bundada ağır değil ama günlük bi makyaj yapıp girerim fotolarda iyi görüneyim bebişi kucağıma verdiler hemen ama yanağıma dayayamamıştım zaten sedyeden doğrulamadım bi iki saat kucağımda yanımda yatarken bebişe bakarken filan ilk fotolar...o yüzden pek zararı olmadı bebişe ama güzel anılar baktıkça aa ne küçükmüş burda diyosun yıllar sonra ...

Teşekkür ederim canım ayrıntılı ultrasonda 4 boyutlu mu renkli mi bakıyorlar anlamadım.4 boyuttan daha yukarısı yok sanırım.İnşallah cinsiyeti değişmez.Doktorum % 100 dedi ama şuan işkillendim ya
Sürekli renkli bakmıyor cnm asıl organ incelemelerini siyah olarak bakıyor burun ve göz kapaklarına renkli bakıyor

Süt sağma makinesiyle falan çekincede mi gelmiyor süt. Genelde sezeryan olursan gelmez diye öyle söylüyorlar
bence birazda psikolojik cnm ilk günden emzirdim ben ama süt az geliyor başta bebek çekmeyi bilmiyor sen emzirmeyi sonra sonra artıyor.mama da verdik başlarda ama benim akıllı kzım 10 gün sonra ne biberon aldı ağzına ne mama sütümde artınca sadece emdi.sarılıkta olmadı allaha şükür

merha
merhaba benim de bilgilerim eksikmiş baya. 29 yaşındayım İstanbuldayım ilk bebeğim cinsiyeti erkek listeye eklersen sevinirim :)

bende epidural oldum 2 ağrı kesici hakkım vardı ikisinide istedim sonrada bir sıkıntım kalmadı ayagada kalktım 1 gece zor yattaım hastanede bıraksalar o gün çıkardım evde bile doğru dürüst yatmadım

sigara içenlere astım nefes darlığı gibi şikayeti olanlara genel yapmıyorlar sanırım genelde daha çok narkoz oluyor ondan

Evet canım hastanedeki ogece sabah olmuyor sanki insan biran önce evine gelmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…