2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim karnim o kadar buyuk degıl ustten ayarını yapıyorum sıkıyorum yukarıdan bu sefer mıdemı cok sıkıyor oturunca bırazcık bos bırakıyorum hop dusuyor belımden dusuk bel gıbı ya hamıle pantolonları... alımısım yuksek bele hıc rahat edemıyorum...

Nette 10 parçalı hastane çıkışları çok mu pahalı yoksa bana mı öyle geldi ?

Nette 10 parçalı hastane çıkışları çok mu pahalı yoksa bana mı öyle geldi ?
Bende onlara bakiyorum su an cok saskinim ve cahilim sanirim bu konuda ne alacagimi bilmiyorum karar veremiyorum 5 li mi 0-3 ay mi 3-6 ay mi tulummu citcitli mi yogunluk hangisi olmali offf offf ne zormus

Bende onlara bakiyorum su an cok saskinim ve cahilim sanirim bu konuda ne alacagimi bilmiyorum karar veremiyorum 5 li mi 0-3 ay mi 3-6 ay mi tulummu citcitli mi yogunluk hangisi olmali offf offf ne zormus

Ben de bilmiyorum ne alacağımı ama netten hiçbir şey almayacağımı biliyorum :)
Dokunup bakmak lazım..

Bende 2.kez anne oluyorum ama hiç tecrübe yok gibi ne begenirsem alırım bütçeme göre.ama 0_3 ay alicam ardından yaz gelicek zaten

Hastane cikisi diye iviz zivirli bi suru parca var tek tek alsak nasil olurki eldiven sapka vs ?? Bi de ben hastane cksini kendim beyaz alip suslemek istyrm yenidogan tek parca bulablrmymki yoksa 0-3 mu almak lazim ?

Kızlar ferritin değeri sınırın altında olan ve ilaç kullanan var mı? Aile hekimi test istemişti. Bugün sonucu aldım. Ferritin değeri, sınırın altına düşmüş. Zaten önceden de sınırdaydı. Hiçbir et çeşidini yemiyorum, yiyemiyorum. Hamilelik öncesi iyi kötü bir şeyler yerdim. Şimdi iyice tiksindim. Bu demir ilaçları mide bulantısı yapıyor mu acaba? Henüz kendi doktorumla görüşmedim.

afiyet olsun da turşu aç karnına zaralı olur miden için. yemeklerin yanında yesen daha iyi.

Herkese iyi geceler. Bende saatler ilerlemiyor, yarim randevum var bakalim bebegim bize ne suprizde bulunacak yoksa yine cinsiyet ogrenemeden mi gelecem, tabi saglik haberi en onemlisi

Benim de düşük çıktı değer ilaç kullanıyorum sabah aç karna diyor ama ben yatmadan içiyorum sabah alınca bulantı yapıyor

Merhaba bende aynı dertten muzdaribim aldığım Hemit pantolonu liralık kot fakat ağı kayinca sinir oluyorum belden ayarlı onu da aşırı sıkamıyorum. Genelde evde olduğum için tayt tabi sıkmayan ve eşofman kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar biz ayrıntılı ultrasonu mecburi yaptirdik sali günü yani 17+6 gunlukken . Salı günü kontrol de doktorum amniyotik bant tehisi koydu ve ayrıntılı ultrasona girmem gerektigini tehlikeli oldugunu söyledi ilcedeyiz ildeki tipa zevk etti gittik tıp kabul etmedi sonra ozel hastaneye gittik orda bakildi orasi tatmin etmedi esimi özel muayene eden prof bulduk cok ilgili bi sekilde bakıldı olusan bantin bebege uzak oldugunu suan için bir tehlike olmadigini söyledi cok şükür bebegimin gelisiminin ve organlarinin iyi oldugunu soyledi oglusumun pipisini bile net bi sekilde gorduk Allahım herkesin evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…