ben de lcw den bi kumaş aldım,yeter bence, zaten olmuyo üstten beli durmuyo düşüyo. deli bollaştı zatenbenım var bıtane cok acık renktı dun aksam bıtanede koyu aldım.. lcw uygundu
zaten hemşireler istiyormuş biberon gerekli.canm ben alıcam evde bulunsun ilk doğumda süt gelmezse mama vericem çocuk aç kalıp sarılık olmasın diye.biberon ve emziği yanımda götürcem hastaneye yani
paltolonları ben kullanıyorum beli ayarlı değilmi nasıl düşüyır anlamadım bedenmi büyük aldın acaba. üstte hep salaş giyiyorum hamile üst almayı düşünmüyorum sonra giyilmiyor ama paltolon şart
Bende onlara bakiyorum su an cok saskinim ve cahilim sanirim bu konuda ne alacagimi bilmiyorum karar veremiyorum 5 li mi 0-3 ay mi 3-6 ay mi tulummu citcitli mi yogunluk hangisi olmaliNette 10 parçalı hastane çıkışları çok mu pahalı yoksa bana mı öyle geldi ?
Bende onlara bakiyorum su an cok saskinim ve cahilim sanirim bu konuda ne alacagimi bilmiyorum karar veremiyorum 5 li mi 0-3 ay mi 3-6 ay mi tulummu citcitli mi yogunluk hangisi olmaliofff offf ne zormus
afiyet olsun da turşu aç karnına zaralı olur miden için. yemeklerin yanında yesen daha iyi.merhaba kizlar bebisi merak edip duruyorum 2 hafta sonra kontrolum catliyom patliyombaska hastaneye gidip ultrason bakilayim dedim cok pahali ya burasi vazgectim zaten cinsiyeti degismeyecek dedi kocam bekliyorum iste... aylardir kendimi tutuyordum kizlar tursu yemeyeyim diye dun acili salgam suyu ictim canimin her yerine mis gibi yayildi bugunde bir kase karisik tursuyu ac karnima yedim rahatladim a kilo alimim fena degil bu arada bir ayda 2.5 kilo almisim zaten fazla kilolarim vardi ama ilk uc ayda kilo vermistim baya o yuzden hamile kaldigim kiloda bile degilim hala o yuzden tursuya verdim kendimi hamile olmak cok ilginc... bu arada neler giyiyorsunuz ? hamıel pantolonu aldım ama sureklı dusuyor belımden normal pantolonlarımda sıkıyor karnım bıraz daha buyusun hemen dıye dua edıyorum resmen
Benim de düşük çıktı değer ilaç kullanıyorum sabah aç karna diyor ama ben yatmadan içiyorum sabah alınca bulantı yapıyorKızlar ferritin değeri sınırın altında olan ve ilaç kullanan var mı? Aile hekimi test istemişti. Bugün sonucu aldım. Ferritin değeri, sınırın altına düşmüş. Zaten önceden de sınırdaydı. Hiçbir et çeşidini yemiyorum, yiyemiyorum. Hamilelik öncesi iyi kötü bir şeyler yerdim. Şimdi iyice tiksindim. Bu demir ilaçları mide bulantısı yapıyor mu acaba? Henüz kendi doktorumla görüşmedim.
surup mu hap mi? Yatmadan ac karna alıyorsun di mi?Benim de düşük çıktı değer ilaç kullanıyorum sabah aç karna diyor ama ben yatmadan içiyorum sabah alınca bulantı yapıyor
Merhaba bende aynı dertten muzdaribim aldığım Hemit pantolonu liralık kot fakat ağı kayinca sinir oluyorum belden ayarlı onu da aşırı sıkamıyorum. Genelde evde olduğum için tayt tabi sıkmayan ve eşofman kullanıyorum.canim karnim o kadar buyuk degıl ustten ayarını yapıyorum sıkıyorum yukarıdan bu sefer mıdemı cok sıkıyor oturunca bırazcık bos bırakıyorum hop dusuyor belımden dusuk bel gıbı ya hamıle pantolonları... alımısım yuksek bele hıc rahat edemıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?