Geçmiş olsun. Allah korusun seni ve bebeginiMerhaba arkadaşlar biz ayrıntılı ultrasonu mecburi yaptirdik sali günü yani 17+6 gunlukken . Salı günü kontrol de doktorum amniyotik bant tehisi koydu ve ayrıntılı ultrasona girmem gerektigini tehlikeli oldugunu söyledi ilcedeyiz ildeki tipa zevk etti gittik tıp kabul etmedi sonra ozel hastaneye gittik orda bakildi orasi tatmin etmedi esimi özel muayene eden prof bulduk cok ilgili bi sekilde bakıldı olusan bantin bebege uzak oldugunu suan için bir tehlike olmadigini söyledi cok şükür bebegimin gelisiminin ve organlarinin iyi oldugunu soyledi oglusumun pipisini bile net bi sekilde gorduk Allahım herkesin evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Selam ÇekHeyecan dorukta :)
Selam bitter pek görünmüyorsun
Amin cümlemizin
sanırım seminere denk gelicek yine gitmem gereken zaman.tam emin değilim.canım 37 ye kadar çalışıp iznini aktarsana o zaman tatille birleştirirsin en fazla seminerde gidersin
Ben varim canim hamile kalmadan oncede bununla mücadele halindeydim gunde 1 yumurta yiyerek yukselmisti hamile kaldiktan sonra yumurta dan tiksindim sinirin altina inmis doltor ferro sanol verdi kullaniyorum ne bulanti ne kabizlik yapmiyor bende eskidende kullanmadım oyle sikayetlerim olmadi hiçKızlar ferritin değeri sınırın altında olan ve ilaç kullanan var mı? Aile hekimi test istemişti. Bugün sonucu aldım. Ferritin değeri, sınırın altına düşmüş. Zaten önceden de sınırdaydı. Hiçbir et çeşidini yemiyorum, yiyemiyorum. Hamilelik öncesi iyi kötü bir şeyler yerdim. Şimdi iyice tiksindim. Bu demir ilaçları mide bulantısı yapıyor mu acaba? Henüz kendi doktorumla görüşmedim.
çook geçmiş olsun tuvalet sorunu bende de var ama diş ağrısı çekilmez canımGünaydın hanımlar..
bütün gece diş ağrısından ve tuvalete gitmekten uyuyamadım..
günaydınn :)günaydınlar saglıklı mutlu gunler hepimize..
Çok sağol.. Benimki artık ilerlemiş mecbur çektiricem. Doğum doktorum da onay verdi ilaç kullanıyorum iki gün sonra çektiricemçook geçmiş olsun tuvalet sorunu bende de var ama diş ağrısı çekilmez canım
Zeynep :)Gunaydin kizlaaarkiz anneleri hangi isimleri dusunuyolar acabaaa :)
amin canım. Allah senin bebeğinide korusun.Merhaba arkadaşlar biz ayrıntılı ultrasonu mecburi yaptirdik sali günü yani 17+6 gunlukken . Salı günü kontrol de doktorum amniyotik bant tehisi koydu ve ayrıntılı ultrasona girmem gerektigini tehlikeli oldugunu söyledi ilcedeyiz ildeki tipa zevk etti gittik tıp kabul etmedi sonra ozel hastaneye gittik orda bakildi orasi tatmin etmedi esimi özel muayene eden prof bulduk cok ilgili bi sekilde bakıldı olusan bantin bebege uzak oldugunu suan için bir tehlike olmadigini söyledi cok şükür bebegimin gelisiminin ve organlarinin iyi oldugunu soyledi oglusumun pipisini bile net bi sekilde gorduk Allahım herkesin evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
kızlar günaydınlar keyifleriniz ve bebişleriniz nasıl?
Zeynep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?