2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun. Allah korusun seni ve bebegini

Heyecan dorukta :)

Selam bitter pek görünmüyorsun
Amin cümlemizin
Selam Çek
Bu hafta çok yoğunuz,çocukların sınavları var sürekli koşuşturma içindeyiz.
bakıyorum ama yazamıyorum :)
yarın kontrolümüz var kısmetse

canım 37 ye kadar çalışıp iznini aktarsana o zaman tatille birleştirirsin en fazla seminerde gidersin
sanırım seminere denk gelicek yine gitmem gereken zaman.tam emin değilim.
ocak 23 de dönem kapanıyor.o zaman 35 haftalık olucaz kısmetse ve 15 tatilim yanıcak galiba
özeldeyim ya ben çok da göze batmak istemiyorum

Ben varim canim hamile kalmadan oncede bununla mücadele halindeydim gunde 1 yumurta yiyerek yukselmisti hamile kaldiktan sonra yumurta dan tiksindim sinirin altina inmis doltor ferro sanol verdi kullaniyorum ne bulanti ne kabizlik yapmiyor bende eskidende kullanmadım oyle sikayetlerim olmadi hiç

Günaydın hanımlar..
bütün gece diş ağrısından ve tuvalete gitmekten uyuyamadım..

çook geçmiş olsun tuvalet sorunu bende de var ama diş ağrısı çekilmez canım
Çok sağol.. Benimki artık ilerlemiş mecbur çektiricem. Doğum doktorum da onay verdi ilaç kullanıyorum iki gün sonra çektiricem

amin canım. Allah senin bebeğinide korusun.

kızlar günaydınlar keyifleriniz ve bebişleriniz nasıl?

bebısım benı durttugune gore demekkı =) ben bıraz keyıfsızım bugun neden se :S kı bugun kontrolum var keyıflı olmam gerekırkenn kötü bı enerjı cokmus gıbı ustume sen nasılsın

günaydın kızlar yarın aşı yaptırıcam yaptıranlar varmı acı ağrı oluyomu

Gunaydın arkadaşlar:))
bayağıdır gelemedim.bayrama memlekete gittim geldim gelince rahatsızlandımkasıklarım ağrıdı çok yürüyemiyordum acile gittik hemen idrar yollarım enfeksiyon olmuş antibiyotik kullanıyorumdun iş başı yaptım ve tatil malesef bitti ve ben çok mutsuzum:))bunun dışında son 1 haftadır göbeğimin altında özellikle yemeklerden sonra uzandığımda ufak pıt pıtları duymaya başladım.)biliyorsunun bebek erkek ti ismini şimdilik çınar düşünüyoruz sizce nasıl:)

bu arada çok yazmışsınız hepsini okuyamadım.rahatsızlanan anneler olduysa acil şifalar diliyorumRabbim hepimizin meleklerini korusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…