2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok guzel bi isim saglikla kucaginiza alin insallah :) sahabe isimlerinden olmasi iyi olur diye duymustum. Ama bu konuda cok bilgim yok bildgniz guzel isimler var mi
Valla isim konusunda çok bilgim yok öyle yeni moda isimleri de sevmiyorum :)
Anlamlı olsun ve söylenmesi kolay olsun bence önemli olan o.

Bende onlara bakiyorum su an cok saskinim ve cahilim sanirim bu konuda ne alacagimi bilmiyorum karar veremiyorum 5 li mi 0-3 ay mi 3-6 ay mi tulummu citcitli mi yogunluk hangisi olmali offf offf ne zormus
hepsinden birer tane alın kızlar ben öyle yapıcam :)

bebısım benı durttugune gore demekkı =) ben bıraz keyıfsızım bugun neden se :S kı bugun kontrolum var keyıflı olmam gerekırkenn kötü bı enerjı cokmus gıbı ustume sen nasılsın
enerjini yüksek tutt. Heyecandandır belki bebişini göreceksin yaa.

günaydın kızlar... nasılsınız.. son iki gündür çok fena iştahım arttı.. ömrümde et yemeyen ben et yemeye başladım.. sanırım çopk kilo alcam doğuma kadar.. sürekli acıkmaya başladım

bende aynı sen gibiyim et yemezdim ama nedense dün canım et istedi eşime söyledim yapacak bugün inşallah

Günaydın mart anneleri.
Rabbim nasip ederse bende mart vede kız annesi olacağım.İnşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.Benim hala iştahım yok özellikle sabahları işe gelmeden önce kahvaltı yapmaya çalışıyorum oda zar zor miğdem bulana bulana, ne zaman açılacak bu iştah

Günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım dün tetanos aşımı yaptırmıştım kolum cok fena hele akşam ve gece daha da ağırlaştı üstümu bile giyinip soyunamadim ne zamana geçer bu

herkes beni unuttumu(bakın ben çok alıngan oldum hee ağlarım hemen

aynı şekilde 2 gündür bende doymak bilmiyorum sürekli bi açlık hissim var sonumu hiç düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…