- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
evet isterler hazırlıklı olmak lazım hem ilerki aylarda su içer mama yemesede :)+zaten hemşireler istiyormuş biberon gerekli.
Valla isim konusunda çok bilgim yok öyle yeni moda isimleri de sevmiyorum :)Cok guzel bi isim saglikla kucaginiza alin insallah :) sahabe isimlerinden olmasi iyi olur diye duymustum. Ama bu konuda cok bilgim yok bildgniz guzel isimler var mi
hepsinden birer tane alın kızlar ben öyle yapıcam :)Bende onlara bakiyorum su an cok saskinim ve cahilim sanirim bu konuda ne alacagimi bilmiyorum karar veremiyorum 5 li mi 0-3 ay mi 3-6 ay mi tulummu citcitli mi yogunluk hangisi olmaliofff offf ne zormus
enerjini yüksek tutt. Heyecandandır belki bebişini göreceksin yaa.bebısım benı durttugune gore demekkı =) ben bıraz keyıfsızım bugun neden se :S kı bugun kontrolum var keyıflı olmam gerekırkenn kötü bı enerjı cokmus gıbı ustumesen nasılsın
enerjini yüksek tutt. Heyecandandır belki bebişini göreceksin yaa.
Canım cinsiyeti bugün belli mi oluyorTutuyorum canım da aslında bıraz canım sıkkın dunden berı ondan heralde boyle uyandım bu sabahta =(
bende aynı sen gibiyim et yemezdim ama nedense dün canım et istedi eşime söyledim yapacak bugün inşallahgünaydın kızlar... nasılsınız.. son iki gündür çok fena iştahım arttı.. ömrümde et yemeyen ben et yemeye başladım.. sanırım çopk kilo alcam doğuma kadar.. sürekli acıkmaya başladım
Selam Çek
Bu hafta çok yoğunuz,çocukların sınavları var sürekli koşuşturma içindeyiz.
bakıyorum ama yazamıyorum :)
yarın kontrolümüz var kısmetse
Boşver sen bebişini düşün bak bügün sana el sallayacak. :)Tutuyorum canım da aslında bıraz canım sıkkın dunden berı ondan heralde boyle uyandım bu sabahta =(
Gunaydın arkadaşlar:))
bayağıdır gelemedim.bayrama memlekete gittim geldim gelince rahatsızlandımkasıklarım ağrıdı çok yürüyemiyordum acile gittik hemen idrar yollarım enfeksiyon olmuş antibiyotik kullanıyorum dun iş başı yaptım ve tatil malesef bitti ve ben çok mutsuzum:))bunun dışında son 1 haftadır göbeğimin altında özellikle yemeklerden sonra uzandığımda ufak pıt pıtları duymaya başladım.)biliyorsunun bebek erkek ti ismini şimdilik çınar düşünüyoruz sizce nasıl:)
bu arada çok yazmışsınız hepsini okuyamadım.rahatsızlanan anneler olduysa acil şifalar diliyorumRabbim hepimizin meleklerini korusun:)
Günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım dün tetanos aşımı yaptırmıştım kolum cok fena hele akşam ve gece daha da ağırlaştı üstümu bile giyinip soyunamadim ne zamana geçer bu
aynı şekilde 2 gündür bende doymak bilmiyorum sürekli bi açlık hissim var sonumu hiç düşünemiyorumgünaydın kızlar... nasılsınız.. son iki gündür çok fena iştahım arttı.. ömrümde et yemeyen ben et yemeye başladım.. sanırım çopk kilo alcam doğuma kadar.. sürekli acıkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?