- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Olumsuz düşünceleri uzak tutuyoruz kendimizden basagrimla uyandım ve isteyim yine ama benim 150 gr lik prensim minik tekmeler attı masallah çok mutluyum ağrı felan umrumda değil suanbebısım benı durttugune gore demekkı =) ben bıraz keyıfsızım bugun neden se :S kı bugun kontrolum var keyıflı olmam gerekırkenn kötü bı enerjı cokmus gıbı ustumesen nasılsın
Günaydın bayanlar,sizinde yürüyüşünüzde değişiklik oldumu?ben bugün farkettim değişmeye başlamış yuruyusum
bundan var canm bebek arabası alırken travel sıstem aldıkben düşünmüyorum cnm çok kısa süre kullanılıyor araba koltuklarıda aynı işi görüyor onuda heryere taşıyorsun hafif sallanıyorda
http://www.hepsiburada.com/liste/ka...x?productId=ailebykz-6007&categoryId=23021016
Canım üzme sen kendini mekanı cennet olsun arkadaşınızın Allah geride kalan eşine çocuguna sabır versin. Stres yapmamalıyız üzülmemeliyiz evet ama insan kayıtsız kalamıyor herşeye malesef hele ki bugünlerde daha hisli daha duygusalız Allah bebişlerimizi korusunburce35
Merhaba arkadaşlarım.Ben de aranıza geç de olsa katılmak istiyorum.Kabul ederseniz tabiii :) Ankara'dan yazıyorum.4.bebeğim olacak inşallah...Hepinize bu uzun yolculukta kolaylıklar diliyorum arkadaşlar....
Seve seve paylaşırım canım ne demek :) Hatta geçen yıl bile tecrübemi yeniledim :) Bebeğim 1 yaşına girdi :)maşallah canım tecrübelerini bizimle paylaşırsın..:)
Ayyy maşallah 4. Bebek,bende çok isterdim ama cesaret edemiyorum.allah tamamına erdirsinMerhaba arkadaşlarım.Ben de aranıza geç de olsa katılmak istiyorum.Kabul ederseniz tabiii :) Ankara'dan yazıyorum.4.bebeğim olacak inşallah...Hepinize bu uzun yolculukta kolaylıklar diliyorum arkadaşlar....
maşallah ne güzel bir duygudur dimi ama çokta cesaret ister.. tebrik etmek lazım siziSeve seve paylaşırım canım ne demek :) Hatta geçen yıl bile tecrübemi yeniledim :) Bebeğim 1 yaşına girdi :)
Çok teşekkürler.Benim de niyetim yoktu ama bu son 2 tane süpriz oldu ben de anlamadım ve çalışıyorum üstelik ne yapacağım bilemiyorum gerçekten ama katlanacağız artık....Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasınAyyy maşallah 4. Bebek,bende çok isterdim ama cesaret edemiyorum.allah tamamına erdirsin
maşallah diyelimmmmSeve seve paylaşırım canım ne demek :) Hatta geçen yıl bile tecrübemi yeniledim :) Bebeğim 1 yaşına girdi :)
2 kızım 1 oğlum var bunun cinsiyetini de bugün öğreneceğim inşallah :)maşallah diyelimmmmpeki cinsiyetleri nedir bebişlerin
Yaa ne demeli :) Evin içi çocuk yuvası gibi :)))))))maşallah ne güzel bir duygudur dimi ama çokta cesaret ister.. tebrik etmek lazım sizi
geçende bende farkettim hamilelerin kendine has yürüyüşü vardır dikkatimi çekmişti bi an yürürken farkettim bende öyle adım atıyorum :)Günaydın bayanlar,sizinde yürüyüşünüzde değişiklik oldumu?ben bugün farkettim değişmeye başlamış yuruyusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?