2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım unutmadık merak etme Yapilirken ve ilk bi kac saat bisey yok korkucak ama sonrası ağrılı oldu malesef

Günaydın kızlarr senben60 sıkma canınıı bak bugün minnoşunu görüceksin seni böyle hissetmesin annesi tatilden dönen arkadaşlarda hoşgeldii.

bebısım benı durttugune gore demekkı =) ben bıraz keyıfsızım bugun neden se :S kı bugun kontrolum var keyıflı olmam gerekırkenn kötü bı enerjı cokmus gıbı ustume sen nasılsın
Olumsuz düşünceleri uzak tutuyoruz kendimizden basagrimla uyandım ve isteyim yine ama benim 150 gr lik prensim minik tekmeler attı masallah çok mutluyum ağrı felan umrumda değil suan

Günaydın bayanlar,sizinde yürüyüşünüzde değişiklik oldumu?ben bugün farkettim değişmeye başlamış yuruyusum

Günaydın bayanlar,sizinde yürüyüşünüzde değişiklik oldumu?ben bugün farkettim değişmeye başlamış yuruyusum

gunaydınn benim yürüyüşümde henuz bi farklılık olmadı ama son iki gundur baş ağrılarım başladı.bide hala bulantılarım devam ediyor kılo alamadım karnım çıkmadı pek belki o yüzdendir.

günaydın Mart annişleri ... iki gün yazamadım maşallah baya hızlı ilerliyor sayfalar. önemli bişi kaçırmadım inşallah. Herkes iyidir umarım. biz hamdolsun iyiyiz salı günü berbattık gene bulantılardan ama bu sefer psikolojik oldu bence çünkü pazartesi akşamı çok mutluydum doktordan gelmiştik herşey çok güzelken eşimin bir arkadaşının vefat haberini aldım ne yazık ki. üstelik de iş yerinde soyguncular tarafından ne yazık ki bir bebeği vardı 9 aylık tabi bunu öğrenince ben bütün gece ağladım sabaha kasık ağrıları ve bulantılarla uyandım ve ne yazık ki tüm gün öyle geçti. akşama eve gidince ölü gibi yattım kaldım. Neyse ki dün toparladım çok şükür. Şunu anladım benden de size tavsiye biz bebeklerimizi kucağımıza alana kadar sadece onlara sorumluyuz ve bu yüzden biraz bencil olmak zorundayız ne yazık ki. çünkü onlar da hissediyor o gün bebeğim sürekli hareket halindeydi içerde. yazık kimbilir ben öyle olunca o neler hissetti Rabbim hepimizin evlatlarına güzel yazılar yazsın.

Canım üzme sen kendini mekanı cennet olsun arkadaşınızın Allah geride kalan eşine çocuguna sabır versin. Stres yapmamalıyız üzülmemeliyiz evet ama insan kayıtsız kalamıyor herşeye malesef hele ki bugünlerde daha hisli daha duygusalız Allah bebişlerimizi korusun burce35

Amin... evet haklısın ben normalde de tanımadığım birileri bile olsa kayıtsız kalamam dertlenirim şimdi iki kat daha beter duygusallaştım. Ne yazık ki bazen sadece dua edip sabır dileyip kendini de hırpalamamak gerekiyor. ağlamayla giden geri gelmiyor malesef. Dediğin gibi Allah geride kalanlarına sabır versin.

Merhaba arkadaşlarım.Ben de aranıza geç de olsa katılmak istiyorum.Kabul ederseniz tabiii :) Ankara'dan yazıyorum.4.bebeğim olacak inşallah...Hepinize bu uzun yolculukta kolaylıklar diliyorum arkadaşlar....
Ayyy maşallah 4. Bebek,bende çok isterdim ama cesaret edemiyorum.allah tamamına erdirsin

Ayyy maşallah 4. Bebek,bende çok isterdim ama cesaret edemiyorum.allah tamamına erdirsin
Çok teşekkürler.Benim de niyetim yoktu ama bu son 2 tane süpriz oldu ben de anlamadım ve çalışıyorum üstelik ne yapacağım bilemiyorum gerçekten ama katlanacağız artık....Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…