hayırlı olsun cnm maşallah ne güzl kalabalık bi aile olucaksınız, durumum ii olursa ilerde bende 3,4 çocuğum olsun istiyorum ama bakalm kısmetMerhaba arkadaşlarım.Ben de aranıza geç de olsa katılmak istiyorum.Kabul ederseniz tabiii :) Ankara'dan yazıyorum.4.bebeğim olacak inşallah...Hepinize bu uzun yolculukta kolaylıklar diliyorum arkadaşlar....
hoş geldin aramıza. Maşallah Allah bağışlasın evlatlarınızı. İki tane küçük bebEk olacak allah kolaylık versin.Seve seve paylaşırım canım ne demek :) Hatta geçen yıl bile tecrübemi yeniledim :) Bebeğim 1 yaşına girdi :)
Hap yatmadan alıyorumSl
surup mu hap mi? Yatmadan ac karna alıyorsun di mi?
makyaj yapıp gırdıgınde bebegını sana verecekler dogdudunda yuzune yaklastıracaklar fln bebeıs agzını acacak ve makyajlı oldugundan zararlı olur bebıse
benım esım professıonal fotografcı ıns dogum esnasındada gırecek sezeryan olacak zaten , dogrdogmaz cekıolar ya bebıslerı , bakalım ıns dusundugumuz gıbı olur kendıme geldıgımdede makyaj fln yaparlar bana resımlerımız cekılır =)
Oncelikle hoşgeldiniz tebrik ediyorum gerçekten Allah hepsine sağlık versin çocuklarınız ne güzel kalabalık aile ben öyle bi ailede büyüdüm cocuklarim icin de hep ayni seyi hayal ettim inşallah ilk cocuktan sonra sizin gibi cesaret edebilirim 2,3.....Seve seve paylaşırım canım ne demek :) Hatta geçen yıl bile tecrübemi yeniledim :) Bebeğim 1 yaşına girdi :)
Çok teşekkürler küçükken hep 4 çocuğum olsun isterdim..Ama çalışınca gülüp geçerdim..Ama yürekten dilemişim demekki :) Gerçek oldu çalışırken zor çocuk bakmak yetmeye çalışıyorum hepsine ama kendime yetemiyorum maalesef...hoş geldin aramıza. Maşallah Allah bağışlasın evlatlarınızı. İki tane küçük bebEk olacak allah kolaylık versin.
Oncelikle hoşgeldiniz tebrik ediyorum gerçekten Allah hepsine sağlık versin çocuklarınız ne güzel kalabalık aile ben öyle bi ailede büyüdüm cocuklarim icin de hep ayni seyi hayal ettim inşallah ilk cocuktan sonra sizin gibi cesaret edebilirim 2,3.....
Çok sağolun kızlar.Rabbim herkesin gönlündekini versin...Geçen sene pessss demiştim artık doğurmam diye sonra baktım 3,5 aylık hamile olduğumu öğrendim...Öyle bir hayalkırıklığı yaşadım ki anlatamam..Ama şimdi alıştım artık varlığına bile :) Kucağımıza da alırız hayırlısıyla inşallah :)hayırlı olsun cnm maşallah ne güzl kalabalık bi aile olucaksınız, durumum ii olursa ilerde bende 3,4 çocuğum olsun istiyorum ama bakalm kısmet
hoşgeldiniz.ne güzel benimde hep hayalim 4 çocuk ama şartlar ne gösterir bilemem kalabalık aile güzel olurMerhaba arkadaşlarım.Ben de aranıza geç de olsa katılmak istiyorum.Kabul ederseniz tabiii :) Ankara'dan yazıyorum.4.bebeğim olacak inşallah...Hepinize bu uzun yolculukta kolaylıklar diliyorum arkadaşlar....
günaydın kızlar yarın aşı yaptırıcam yaptıranlar varmı acı ağrı oluyomu
Benim de düşük çıktı değer ilaç kullanıyorum sabah aç karna diyor ama ben yatmadan içiyorum sabah alınca bulantı yapıyor
Teşekkür ederim canım.Ben 18 yaşında evlendim ve hemen çocuğum oldu erken evlenmeseydim yapmazdım 4 çocuğu belki o zamanlar daha gözü kara oluyor insan...Valla şimdi olsa yapamazdım..Ama Allah gönlüne göre versin inşallah...hoşgeldiniz.ne güzel benimde hep hayalim 4 çocuk ama şartlar ne gösterir bilemem kalabalık aile güzel olur
ben 27 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşallah 4 taneyi hangi zaman dilimine sığdırırım bilmiyorum hayal olarak kalacak gibi.Rabbim evlatlarımıza sağlıklı uzun hayırlı ömür versin inşallahTeşekkür ederim canım.Ben 18 yaşında evlendim ve hemen çocuğum oldu erken evlenmeseydim yapmazdım 4 çocuğu belki o zamanlar daha gözü kara oluyor insan...Valla şimdi olsa yapamazdım..Ama Allah gönlüne göre versin inşallah...
hayırlı olsun cnm maşallah ne güzl kalabalık bi aile olucaksınız, durumum ii olursa ilerde bende 3,4 çocuğum olsun istiyorum ama bakalm kısmet
her hastane almıyor cnm dr.una sor.bizim hastanede doğum fotoğrafçısınıda almıyor ama hemşireye ftoğraf makinesi verirsiniz dedisanırım hastanede 600 TL'den başlıyor fotoğraf olayı, tutmayabilirim ama bend emakine var benim de eşşiim progfesyonel çekemese de fotoğrafçı gibi girse olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?