Teşekkür ederim canım.Ben 18 yaşında evlendim ve hemen çocuğum oldu erken evlenmeseydim yapmazdım 4 çocuğu belki o zamanlar daha gözü kara oluyor insan...Valla şimdi olsa yapamazdım..Ama Allah gönlüne göre versin inşallah...
her hastane almıyor cnm dr.una sor.bizim hastanede doğum fotoğrafçısınıda almıyor ama hemşireye ftoğraf makinesi verirsiniz dedi
Canım cinsiyeti bugün belli mi oluyor
Boşver sen bebişini düşün bak bügün sana el sallayacak. :)
sanırım hastanede 600 TL'den başlıyor fotoğraf olayı, tutmayabilirim ama bend emakine var benim de eşşiim progfesyonel çekemese de fotoğrafçı gibi girse olur mu acaba
hayırlısı olsunfatmaipek arkadasim benimkide erkek Allahin izni ile..ekleyebilirsin :)
Arkadaslarim gungorende yada istanbul haznedar da oturan yada dr. Onerisi olan varmi ?
kızlar ben 29 yaşımdayım 2. çocuğu bile düşünme konusunda tereddütüm var 35'ten önceye yetiştirebilir miyim acaba diye...Bir de dışarı çıkmak, tatile gitmek falan gözümü korkutuyor ama şu an çocuk sahibi olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum tabi... şu an afaki konuşuyorum...
Bence yeni hamilelik en az bebek 2-3 yaşında olunca düşünülmeli.Yoksa hem anne hem bebek hem doğacak olan bebek çok yıpranıyor.Anne süt verme döneminden hemen hamileliğe geçince depoları boş oluyor ve doğacak bebek de ihtiyacını karşılayamıyor.Ben bebeğimi 1 yaşına kadar emzirdim hala da ara sıra emziriyorum çünkü kesemedim maalesefben 27 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşallah 4 taneyi hangi zaman dilimine sığdırırım bilmiyorum hayal olarak kalacak gibi.Rabbim evlatlarımıza sağlıklı uzun hayırlı ömür versin inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)Kızım olacakkkkkkkk
Evet kalabalık aile güzel oluyor biz 7 kardeşiz eşim ise 8 kardeşler zaten bayramlarda kardeşler toplanıyor koca koca kazanlarla yemekler pişiyor sofraların ucu gözükmüyor ama seviyorum öyle anları en azından bir hastalıkta düğünde bayramda yalnız kalmıyor insan daha güzel geçiyor vakit :)Biz de 4 kardeşiz ben en büyüğüm... Belli bir yaşa kadar çok kızdım annemlere, ÖSS'ye rahat çalışabilmek için babaannemlerde kalıyordum evde gürültü var diye falan, ergenlik zamanlarımda hep atarlandım...
ama şimdi 2 kardeş olan eşimin ailesine gidince annesi babası oluyor evde sadece ve 2-3 saat oturduktan sonra içim daralıyor kalkmayı dört gözle bekliyorum, annemlerdeyse kardeşlerim falan, geyikler havada uçuşuyor ben sık gitmek istemesem de eşim illa bi çaya uğrayalım diyip duruyor... Çok kardeş olmaktan mutlu olmaya başladım yani artık, hatta eşime diyorum keşke siz de kalabalık aile olsaydınız daha eğlenceli olurdu diye
BENDE İYİYİM CANIM ESKİ İŞİME GERİ DÖNDÜM İŞLERİ TOPARLIYORUM BEBİŞİM ÇOK HAREKETLİ BENİMDE PERŞEMBE GÜNÜ DETAYLIM VAR İPLE ÇEKİYORUMbebısım benı durttugune gore demekkı =) ben bıraz keyıfsızım bugun neden se :S kı bugun kontrolum var keyıflı olmam gerekırkenn kötü bı enerjı cokmus gıbı ustumesen nasılsın
Bence yeni hamilelik en az bebek 2-3 yaşında olunca düşünülmeli.Yoksa hem anne hem bebek hem doğacak olan bebek çok yıpranıyor.Anne süt verme döneminden hemen hamileliğe geçince depoları boş oluyor ve doğacak bebek de ihtiyacını karşılayamıyor.Ben bebeğimi 1 yaşına kadar emzirdim hala da ara sıra emziriyorum çünkü kesemedim maalesefDoktor da erken doğum olabilir emzirirsen, kesmen lazım dedi...Çok üzülüyorum keseceğim için beni affet kızım diyorum sütümü vermiyorum diye :)
BENDE İYİYİM CANIM ESKİ İŞİME GERİ DÖNDÜM İŞLERİ TOPARLIYORUM BEBİŞİM ÇOK HAREKETLİ BENİMDE PERŞEMBE GÜNÜ DETAYLIM VAR İPLE ÇEKİYORUM
fatmaipek arkadasim benimkide erkek Allahin izni ile..ekleyebilirsin :)
Arkadaslarim gungorende yada istanbul haznedar da oturan yada dr. Onerisi olan varmi ?
Merhaba arkadaşlarım.Ben de aranıza geç de olsa katılmak istiyorum.Kabul ederseniz tabiii :) Ankara'dan yazıyorum.4.bebeğim olacak inşallah...Hepinize bu uzun yolculukta kolaylıklar diliyorum arkadaşlar....
herkes beni unuttumu(bakın ben çok alıngan oldum hee ağlarım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?