2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de 4 kardeşiz ben en büyüğüm... Belli bir yaşa kadar çok kızdım annemlere, ÖSS'ye rahat çalışabilmek için babaannemlerde kalıyordum evde gürültü var diye falan, ergenlik zamanlarımda hep atarlandım...

ama şimdi 2 kardeş olan eşimin ailesine gidince annesi babası oluyor evde sadece ve 2-3 saat oturduktan sonra içim daralıyor kalkmayı dört gözle bekliyorum, annemlerdeyse kardeşlerim falan, geyikler havada uçuşuyor ben sık gitmek istemesem de eşim illa bi çaya uğrayalım diyip duruyor... Çok kardeş olmaktan mutlu olmaya başladım yani artık, hatta eşime diyorum keşke siz de kalabalık aile olsaydınız daha eğlenceli olurdu diye

öğle yemeğinde pastırmalı kurufasulye varmış, pastırmayı zaten sevmem yemem pastırmalarını da toxoplazma açısından pişmiş pastırma da sakındalı mı acaba?
Dışardan sandwich falan mı alsam?

sanırım hastanede 600 TL'den başlıyor fotoğraf olayı, tutmayabilirim ama bend emakine var benim de eşşiim progfesyonel çekemese de fotoğrafçı gibi girse olur mu acaba

Bılemıyorum kı canım bızde daha konusmadık aslında , doguma gırmesede ceker odaya cıkınca bol bol artık napalım , bıde evraklar fln onun gıbı seyler oluyor sanırım.
birde dogum fotoculugu cok muthıs dıkat ısteyen bırsey , doktorlar fln kımse orda oldugunu hısetmeyecek makınanın hıc sesı cıkmayacak ve flaslı cekılmeyecek (normaldede bu boyle gercı ) orda olup kımse senı gormeyecek dogum fotoculugunun kuralı bu , ve orda cekılen fotolar ortamından dolayı cekıyorsn cekıyorsun sonra bı bakıyorsun karanlık hepsı , ısık cok ıyı ayarlanmalı vs.. vs..

ben 27 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşallah 4 taneyi hangi zaman dilimine sığdırırım bilmiyorum hayal olarak kalacak gibi.Rabbim evlatlarımıza sağlıklı uzun hayırlı ömür versin inşallah
Bence yeni hamilelik en az bebek 2-3 yaşında olunca düşünülmeli.Yoksa hem anne hem bebek hem doğacak olan bebek çok yıpranıyor.Anne süt verme döneminden hemen hamileliğe geçince depoları boş oluyor ve doğacak bebek de ihtiyacını karşılayamıyor.Ben bebeğimi 1 yaşına kadar emzirdim hala da ara sıra emziriyorum çünkü kesemedim maalesef Doktor da erken doğum olabilir emzirirsen, kesmen lazım dedi...Çok üzülüyorum keseceğim için beni affet kızım diyorum sütümü vermiyorum diye :)

Evet kalabalık aile güzel oluyor biz 7 kardeşiz eşim ise 8 kardeşler zaten bayramlarda kardeşler toplanıyor koca koca kazanlarla yemekler pişiyor sofraların ucu gözükmüyor ama seviyorum öyle anları en azından bir hastalıkta düğünde bayramda yalnız kalmıyor insan daha güzel geçiyor vakit :)

bebısım benı durttugune gore demekkı =) ben bıraz keyıfsızım bugun neden se :S kı bugun kontrolum var keyıflı olmam gerekırkenn kötü bı enerjı cokmus gıbı ustume sen nasılsın
BENDE İYİYİM CANIM ESKİ İŞİME GERİ DÖNDÜM İŞLERİ TOPARLIYORUM BEBİŞİM ÇOK HAREKETLİ BENİMDE PERŞEMBE GÜNÜ DETAYLIM VAR İPLE ÇEKİYORUM

Rabbım uzun omurler versın evlatlarına saglık sıhhatle , hepsıde kıymetını bılsınler ıns annesı , masallah sanada Rabbım guc kuvvet saglık versın her daim , etrafın cıvıl cıvıl ne guzel Allah bagıslasın , cocuklar kız erkek , kac kız kac erkek yada , bebegınıde saglıkla kucagına almak nasıp olsun , yasları kac kac buarada

BENDE İYİYİM CANIM ESKİ İŞİME GERİ DÖNDÜM İŞLERİ TOPARLIYORUM BEBİŞİM ÇOK HAREKETLİ BENİMDE PERŞEMBE GÜNÜ DETAYLIM VAR İPLE ÇEKİYORUM

hayırlı olsun canım kafan rahat bı sekıldede calısırsın oh, bebegınde kocaman olmus ya 21 haftalık masallah hareketlenıyorlar ıyıce artık hepımızın bebıklerı

merhaba mart anneleri. dün kontroldeydik bebeğimiz erkek olduğunu ispatlamak ister gibi açtı bacaklarını baya bi poz verdi. maşallah her şey yolunda 200 gram olmuşuz:) kalan haftalarda hızla geçse de kavuşsak oğluşumla

Merhaba arkadaşlarım.Ben de aranıza geç de olsa katılmak istiyorum.Kabul ederseniz tabiii :) Ankara'dan yazıyorum.4.bebeğim olacak inşallah...Hepinize bu uzun yolculukta kolaylıklar diliyorum arkadaşlar....

hoşgeldin aramıza:)maşallah cnm ben daha bunu nasıl büyütcem diye düşünürken sen 4. 'yü yapıyorsun Rabbim bana da sen gibi cesaret versin:)kalabalık aile çok güzel oluyor çunku:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…