2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar arkadaslar....
sonunda ben de bebegımın cınsıyetını ogrendım. kızımız olacak ınsallah:)
salı gunu ıcın ayrıntılı ultrason randevusu aldık. fakat oradakı sekreter bu usg nın renklı olmadıgını cd verılmedıgını soyledı. bebegın damarları renklı oluyormus o karıstırılıyormus. anlamadım valla hanı renklı renklı gorecektık
bırde doktorum salı gunu ultrasonun sonuclarıyla bırlıkte seker yuklemesı ve bazı dıger tahlıllerı verdı. saglık ocagında yaptırıp sonucunu goturecegım. bugun tetanoz da oldum.
seker yuklemesı ıcın erken mı? ebe 24. haftada oluyor genelde dedı ama??
bu arada 20*4 uz bugun:)

gözün aydın canım... maşallah kızına

Kızlar hazır meyve suyu ve kahve içeniniz var mı zararlı mı gebelikte bilginiz var mı

neyse ki asgari süreden de fazkla zamanda emzirmişsin artık herşeyi de yiyebiliyor bence vicdan azabı çekmene hiç gerek yok. Ben zaten çalışmaya başlamış olucam 1 yaşındayken hatta daha öncesinden, bir nevi kesmiş sayılıcam yani mecbur

bebişim bugün pek bi tembel çok az hareket ediyo normaldir dimi kızlar

benimki de pazar çok coşkuluydu 3 gündür hareket ediyor mu etmiyor mu anlamıodum arada hafif bişe oluo gibi oluodu ama emin olamıodum, bugün yine bişeler yapmaya başladı çok şükür.... 24./28. haftaya kadar süreklilik beklemicez

Günaydın kızlar.benim göğüs uçlarım çok çatladı,çok canım yanıyor.akşam duş aldım sonrasında ölüyodum sanki öyle çok acıdıki pamuk koyup bantla yapıştırdım düşünün o kadarsizde bunu yaşayan varmı?emzirme döneminde kullanılan kremlerden kullanmaya başlasam mı?

göğüs ucu çatlaması nasıl oluyor, bende acıma falan yok hiçbirşey, çatlama olsa anlarım değil mi?

BENDE DE sızı oluyor 15-20 dk sonra gecıyor

Kızlar 28 ekim yarım gün mü kamuda? Detaylı ultrason randevusunu alıcam ona göre o güne? Okullara tatildir de devlet dairelerini merak ediorum ben

Kızlar hazır meyve suyu ve kahve içeniniz var mı zararlı mı gebelikte bilginiz var mı
canım meyve suyu içmedim hiç ama hergün bir fincan kahve içiyorum ben.. doktorum herhangi birsey söylemedi bunlarla ilgili... üstelik bir arkadaşım da bikaç ay önce hamileydi hergün içerdi

saol kuzum rahatladım bikaç tekme geldi içim rahat etti... olmayınca insan telaşa kapılıyo

Kızlar 28 ekim yarım gün mü kamuda? Detaylı ultrason randevusunu alıcam ona göre o güne? Okullara tatildir de devlet dairelerini merak ediorum ben
28 Ekim yarım gün evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…