Günaydın bayanlar,sizinde yürüyüşünüzde değişiklik oldumu?ben bugün farkettim değişmeye başlamış yuruyusum
gözün aydın canım... maşallah kızınaselamlar arkadaslar....
sonunda ben de bebegımın cınsıyetını ogrendım. kızımız olacak ınsallah:)
salı gunu ıcın ayrıntılı ultrason randevusu aldık. fakat oradakı sekreter bu usg nın renklı olmadıgını cd verılmedıgını soyledı. bebegın damarları renklı oluyormus o karıstırılıyormus. anlamadım valla hanı renklı renklı gorecektık
bırde doktorum salı gunu ultrasonun sonuclarıyla bırlıkte seker yuklemesı ve bazı dıger tahlıllerı verdı. saglık ocagında yaptırıp sonucunu goturecegım. bugun tetanoz da oldum.
seker yuklemesı ıcın erken mı? ebe 24. haftada oluyor genelde dedı ama??
bu arada 20*4 uz bugun:)
Bence yeni hamilelik en az bebek 2-3 yaşında olunca düşünülmeli.Yoksa hem anne hem bebek hem doğacak olan bebek çok yıpranıyor.Anne süt verme döneminden hemen hamileliğe geçince depoları boş oluyor ve doğacak bebek de ihtiyacını karşılayamıyor.Ben bebeğimi 1 yaşına kadar emzirdim hala da ara sıra emziriyorum çünkü kesemedim maalesefDoktor da erken doğum olabilir emzirirsen, kesmen lazım dedi...Çok üzülüyorum keseceğim için beni affet kızım diyorum sütümü vermiyorum diye :)
meyve suları çok şekerli diye tavsiye etmiyolar ama doğal meyve suyu yaparsan kendin güzl olur. ben içmiyorum kahvede cok sevmezdim ama cok nadirde olsa içiyorumKızlar hazır meyve suyu ve kahve içeniniz var mı zararlı mı gebelikte bilginiz var mı
bebişim bugün pek bi tembel çok az hareket ediyo normaldir dimi kızlar
suanda buradakı arkadaslardan seker yuklemesını yaptıran var mı??
Günaydın kızlar.benim göğüs uçlarım çok çatladı,çok canım yanıyor.akşam duş aldım sonrasında ölüyodum sanki öyle çok acıdıki pamuk koyup bantla yapıştırdım düşünün o kadarsizde bunu yaşayan varmı?emzirme döneminde kullanılan kremlerden kullanmaya başlasam mı?
benden doktorum bu haftada ıstedı 20*4 sorun olur mu kı?24. haftada yaptırıcam canım
Günaydın kızlar.benim göğüs uçlarım çok çatladı,çok canım yanıyor.akşam duş aldım sonrasında ölüyodum sanki öyle çok acıdıki pamuk koyup bantla yapıştırdım düşünün o kadarsizde bunu yaşayan varmı?emzirme döneminde kullanılan kremlerden kullanmaya başlasam mı?
hmm anladım cnm inşallah çok uzun sürmez ağrısı :)İgneyi vururken hic aci agri hissetmyrsn cok hafif ama aksamina agri basliyor ustune yatamamistm ben 3 gun surmustu. Ama cokta abarti hayatimi etkileyecek turden bi agri yasamadm
benden doktorum bu haftada ıstedı 20*4 sorun olur mu kı?
canım meyve suyu içmedim hiç ama hergün bir fincan kahve içiyorum ben.. doktorum herhangi birsey söylemedi bunlarla ilgili... üstelik bir arkadaşım da bikaç ay önce hamileydi hergün içerdiKızlar hazır meyve suyu ve kahve içeniniz var mı zararlı mı gebelikte bilginiz var mı
benimki de pazar çok coşkuluydu 3 gündür hareket ediyor mu etmiyor mu anlamıodum arada hafif bişe oluo gibi oluodu ama emin olamıodum, bugün yine bişeler yapmaya başladı çok şükür.... 24./28. haftaya kadar süreklilik beklemicez
28 Ekim yarım gün evetKızlar 28 ekim yarım gün mü kamuda? Detaylı ultrason randevusunu alıcam ona göre o güne? Okullara tatildir de devlet dairelerini merak ediorum ben
aradım ama cıkmıs doktorum. yarına randevum oun ıcın yaptırıcam o zaman.değerlerinde bir risk görüp d emi istedi?
Eğer öylesine istediyse 24. haftada mı yaptırsam diye bir ara sor istersen? Standardı oysa vardır belki bi hikmeti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?