Günaydın kızlar.benim göğüs uçlarım çok çatladı,çok canım yanıyor.akşam duş aldım sonrasında ölüyodum sanki öyle çok acıdıki pamuk koyup bantla yapıştırdım düşünün o kadarsizde bunu yaşayan varmı?emzirme döneminde kullanılan kremlerden kullanmaya başlasam mı?
fıstığım kaçta gideceksin doktora ???zeytın yagı sur kurulugu gecsın bı kac gun ıdare edecek senı arada tekararlarsın. bendede aynısı oldu cunku
Canım ben dunde yazmıştım epiduralli sezeryan la dünyaya getirdim oğlumu ilacin etkisindenmidir nedir yüzüm burnum ellerim hamilelik boyunca sismedikleri kadar sistiler çok komikmisim fotolara bakiyorumda şimdi saçlarımı falan duzlestirmistim bende ama ııh yani gerçekten çok çirkin gorunuyorum.o da beni güzel görsün ayy bunun muymuş o ses demesin
doğru söylüyosuna slında, sırf kalemle ruj sürerim bari:)
fıstığım kaçta gideceksin doktora ???
Canım ben dunde yazmıştım epiduralli sezeryan la dünyaya getirdim oğlumu ilacin etkisindenmidir nedir yüzüm burnum ellerim hamilelik boyunca sismedikleri kadar sistiler çok komikmisim fotolara bakiyorumda şimdi saçlarımı falan duzlestirmistim bende ama ııh yani gerçekten çok çirkin gorunuyorum.
7.30 da gıdecegım :) umarım bu sefer düzgunce yatıyordur da gosterir
nöbetçimiymiş doktorun baya geç saat çünkü. Ay çok heyecanlı7.30 da gıdecegım :) umarım bu sefer düzgunce yatıyordur da gosterir
ben zeytinyağlı kremim var onu sürüyorum iyi geldi. benmde çok çatladı . sütyende sıkıyo iyice açılıyo uclarıGünaydın kızlar.benim göğüs uçlarım çok çatladı,çok canım yanıyor.akşam duş aldım sonrasında ölüyodum sanki öyle çok acıdıki pamuk koyup bantla yapıştırdım düşünün o kadarsizde bunu yaşayan varmı?emzirme döneminde kullanılan kremlerden kullanmaya başlasam mı?
Bizde de durum benzer :) esimn bi kiz kardesi var cok skici biz 3 kardesz ev curcuna sen sakrak :) bn de kucukken kizardim 2 tane var 3.yu niye yaptnz diye atarlanrdim annmlre simdi iyi ki yapmislr diorum kardes cok guzel bisey ozellkle kiz kardes :)Biz de 4 kardeşiz ben en büyüğüm... Belli bir yaşa kadar çok kızdım annemlere, ÖSS'ye rahat çalışabilmek için babaannemlerde kalıyordum evde gürültü var diye falan, ergenlik zamanlarımda hep atarlandım...
ama şimdi 2 kardeş olan eşimin ailesine gidince annesi babası oluyor evde sadece ve 2-3 saat oturduktan sonra içim daralıyor kalkmayı dört gözle bekliyorum, annemlerdeyse kardeşlerim falan, geyikler havada uçuşuyor ben sık gitmek istemesem de eşim illa bi çaya uğrayalım diyip duruyor... Çok kardeş olmaktan mutlu olmaya başladım yani artık, hatta eşime diyorum keşke siz de kalabalık aile olsaydınız daha eğlenceli olurdu diye
Ayy kiyamam size allh yardmcn olsunBence yeni hamilelik en az bebek 2-3 yaşında olunca düşünülmeli.Yoksa hem anne hem bebek hem doğacak olan bebek çok yıpranıyor.Anne süt verme döneminden hemen hamileliğe geçince depoları boş oluyor ve doğacak bebek de ihtiyacını karşılayamıyor.Ben bebeğimi 1 yaşına kadar emzirdim hala da ara sıra emziriyorum çünkü kesemedim maalesefDoktor da erken doğum olabilir emzirirsen, kesmen lazım dedi...Çok üzülüyorum keseceğim için beni affet kızım diyorum sütümü vermiyorum diye :)
kizlar bu sabah cok mutlu uyandim ruyamda bebeisimi kucagimda tutuyordum alti aylik filandi herhalde tombul butlari vardi cok ama cok guzel bir histi benim bebegimmmmmm caninin sicakligiyla uyandim resmen ama yuzunu gormedim
BENİM YENGEMDE OKUL ZAMANI DOĞUM YAPMIŞTI KARDEŞİME RAPOR ALIP KALMIŞTIK YANINDA ANNENDE RAPOR ALABİLİRKızlar ailesinden uzakta olan var mı?
Burada sadece eşimin ailesi var. Onlarla da aram limoni.
Annem başka şehirde okula giden küçük kardeşim var. doğumum okul dönemine denk geleceği için en fazla 1 hafta gelebilirim diyor
Sizce başkalarına çok ihtiyaç duyar mıyım?
Ben hala hissetmiyorum yabebişim bugün pek bi tembel çok az hareket ediyo normaldir dimi kızlar
Sağol canım.Rabbim isteyen herkese mutlu aile ve sağlıklı çocuklar nasip etsin..Ben sevdiğimle evlendim galiba biraz aşkımıza yenik düştük çok çocuk yaptık :) Bu arada 2 kızım var 1 oğlum varRabbım uzun omurler versın evlatlarına saglık sıhhatle , hepsıde kıymetını bılsınler ıns annesı , masallah sanada Rabbım guc kuvvet saglık versın her daim , etrafın cıvıl cıvıl ne guzel Allah bagıslasın , cocuklar kız erkek , kac kız kac erkek yada , bebegınıde saglıkla kucagına almak nasıp olsun , yasları kac kac buarada
Hazir meyve suyu hic icmedim. Kahve de arada bir nadiren sekersiz turk kahvesi veya disarida kafeinsiz latteKızlar hazır meyve suyu ve kahve içeniniz var mı zararlı mı gebelikte bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?