2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zeytın yagı sur kurulugu gecsın bı kac gun ıdare edecek senı arada tekararlarsın. bendede aynısı oldu cunku

o da beni güzel görsün ayy bunun muymuş o ses demesin
doğru söylüyosuna slında, sırf kalemle ruj sürerim bari:)
Canım ben dunde yazmıştım epiduralli sezeryan la dünyaya getirdim oğlumu ilacin etkisindenmidir nedir yüzüm burnum ellerim hamilelik boyunca sismedikleri kadar sistiler çok komikmisim fotolara bakiyorumda şimdi saçlarımı falan duzlestirmistim bende ama ııh yani gerçekten çok çirkin gorunuyorum.

o kadar olucak artık napalım:) millet başka ameliyatlardan çıkınca foto çektirmiyo bizim ameliyat sonrası foto düşünmemize şükretsinelr:)

Teşekkürler kızlar.nomatter çatlasa anlardın acısı çok fena çünkü.inşallah çatlamaz..

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak , tetanoz aşısını hangi haftaya kadar yaptırabiliriz? Ben bu hafta tatile gidicem ve bu aşı çok ağrı yapıyormuş bende bu hafta yapılmak istemiyorum tatilden dönüşte de 23 haftam felan olacak geç mi olur ?

ben zeytinyağlı kremim var onu sürüyorum iyi geldi. benmde çok çatladı . sütyende sıkıyo iyice açılıyo ucları

Bizde de durum benzer :) esimn bi kiz kardesi var cok skici biz 3 kardesz ev curcuna sen sakrak :) bn de kucukken kizardim 2 tane var 3.yu niye yaptnz diye atarlanrdim annmlre simdi iyi ki yapmislr diorum kardes cok guzel bisey ozellkle kiz kardes :)

Ayy kiyamam size allh yardmcn olsun

kizlar bu sabah cok mutlu uyandim ruyamda bebeisimi kucagimda tutuyordum alti aylik filandi herhalde tombul butlari vardi cok ama cok guzel bir histi benim bebegimmmmmm caninin sicakligiyla uyandim resmen ama yuzunu gormedim

Çok güzel duygu biliyorum :) bende geçenlerde gördüm kızımın yüzünü gamzesini falan gördüm emziriyodum baya emzirdim hatta ama gözümü alamıyodum ondan :) uyandım üzüldüm ağlicaktım keşke daha uzun sürseydi yada şimdi yanımda olsaydı keşke diye söylendim :)

Kızlar ailesinden uzakta olan var mı?
Burada sadece eşimin ailesi var. Onlarla da aram limoni.
Annem başka şehirde okula giden küçük kardeşim var. doğumum okul dönemine denk geleceği için en fazla 1 hafta gelebilirim diyor
Sizce başkalarına çok ihtiyaç duyar mıyım?

BENİM YENGEMDE OKUL ZAMANI DOĞUM YAPMIŞTI KARDEŞİME RAPOR ALIP KALMIŞTIK YANINDA ANNENDE RAPOR ALABİLİR

Sağol canım.Rabbim isteyen herkese mutlu aile ve sağlıklı çocuklar nasip etsin..Ben sevdiğimle evlendim galiba biraz aşkımıza yenik düştük çok çocuk yaptık :) Bu arada 2 kızım var 1 oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…