2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben zeytinyağlı kremim var onu sürüyorum iyi geldi. benmde çok çatladı . sütyende sıkıyo iyice açılıyo ucları
Nette baktım biras asla sabun sürmeyin yazıyoki benim duş sonrası çok fazla acıyo.genelde emzirme döneminde böyle olurmuş ama bizde erken başlamış arkadaşım.çok kötü bi acı ama Allah yardım etsin.bikaç çok iyi krem varmış alıp denicem bakalım,bilgi veririm size de..

Umarım sıkıntısız atlatırız gebeliği, bana da amniyotik bant teşhisi kondu geçen hafta ama doktorum ayrıntılı usg istemedi.

Selam bugün pek giremedim
Ben pek rüya görmem görsemde hatırlamıyorum sanırım
Dün rüyamda bi çocuk vardı sanırım o benim oğlumdu :)
Cinsiyet bilmiyorum yarın detaylıda öğreneceğiz nasipse, heyecan dorukta

Bi de ben bu keçe işine fena sardım
Meslek mi edinsem ?
Doğumdan sonra evden iş yapabilmeyi çok isterdim çünkü..

Nemlendir
Ben bebe yağı ve lierac sürüyorum

En azından 40 gün biri kalsaydı iyi olurdu
Ama tek te kalan bir sürü insan var, atlatırısn hatta bizden daha çabuk öğrenirisn herşeyi

Nedendir bilmiyorum ama ben seninle ilk tanistigimiz gunden beri hep bi oglun olacakmis gibi hissediyorum hatta bi ara cinseti ogrenmedigini okudum sasirdim neden aklimda boke kalmis sanki erkek bebegi olacagini okumustum die dusundum

40 gün kimse durmaz yanımda

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sağol canım.Rabbim isteyen herkese mutlu aile ve sağlıklı çocuklar nasip etsin..Ben sevdiğimle evlendim galiba biraz aşkımıza yenik düştük çok çocuk yaptık :) Bu arada 2 kızım var 1 oğlum var

Ne guzel o askın meyvelerı olmus ve genıs bır aıle olmussunuz =) Allah bagıslasın , inan calısmasam isterım cok cocuk sahıbı olmak kalabalık genıs aıle olmak.Askınızda daım olsun saglık huzurla

Arkadasim ben ilk doğumumda prof. Dr onermisti epyhnal roche nin e vitamini var bunu igne ucuyla patlatip her iki gogus ucuna surebilirsin bunu simdi şikayetin varsa , varki zaten :) yada doğumdan 1 ay once kullanabilir ve doğduktan sonrada devam edebilirsin. Benim doktorum gogus ucuna surdukten sonra bile silme bebek emdiği zaman e vitamini alir demisti..
Cok ayrintili yazmış bulundum hayirli günler okuyan herkese

Çocuk konusunda yaşlılığı düşünüyorum . Biri hayırlı olmazsa biri olur :) :) çok çocuk berekettir :)
( biraz çıkarcı gördüm kendimi :)

Benim bebeğim de bugün hareketsiz..
İçten içe korkuyorum ya..
Kötü düşünmeyin relaks olun benim 4.gebeliğim olmasına rağmen hala ben de hissedemiyorum.Doktor yeri artık çok geniş ve rahatça hareket ediyor şimdilik dedi.İlerde bebek daha büyüyecek ve çok rahat hissedeceğiz.Hatta ben işe gidip gelirken birisi hareketini görecek diye çok korkar karnımı şallarla saklardım :) 1-2 hafta sonra çoğumuz hissederiz inşallah

Ben son iki haftadır her gün çok iyi hissediyordum. İki gündür hissetmiyorum fazla. Ondan korktum biraz..
İNŞAALLAH bi şey yoktur..

Ben meyve suyu içiyorum her sabahta tek şekerli bir kahvem var

Dr 'um bana canın çok isterse haftada bir kahve iç onun dışında önermiyorum çay ve bitki çaylarınıda gunde 5 bardaktan fazla içme dedi.ada çayı hiç içmiyorsun dedi. ben o yüzden kahve içmiyorum hiç.gerçi eskidende içmezdim zorlanmıyorum o yuzden.

Nedendir bilmiyorum ama ben seninle ilk tanistigimiz gunden beri hep bi oglun olacakmis gibi hissediyorum hatta bi ara cinseti ogrenmedigini okudum sasirdim neden aklimda boke kalmis sanki erkek bebegi olacagini okumustum die dusundum

İşyerindekilerin tahmini de bu yönde
Bakalım yarın belli olacak nasipse

40 gün kimse durmaz yanımda

Olsun, annelik iç güdüsel birşey
Sen tek başına da bakarsın, böyle bakan birçok anne var zaten

Bi de hareketsiz diye kafanda kurma
Ben bi ara çok kurdum
Hatta gidince kötü haberi alacam sandım da çok şükür iyiymiş

Arkadaşlar ben en son bayramdan 2 gun once dr'a gittiğimde dr'a dedim ki bi çok arkadaşım bebeğini hissetmeye başladı ben neden hala hissedemiyorum dedimmm o zaman 16 haftalıktım 3 hafta once ..dr'da dediki biz dedi ufak seğirme ve o pıt pıtları hareket olarak saymıyoruz çok fazla buna takılma dedi ama yaklaşık 8 kasımdan sonra yani 22-23 haftadan sonra özellikle yemeklerden sonraki 20 dk takip ediyorsun en az 3 kere tekme hissetmen lazım daha az olursa arıyorsun yada 24 saat içerisinde en az 10 hareket hissetmen lazım daha az olursa arıyorsun dedi.bunu artık doğuma kadar takip ediceksin dedi.bende ufak pıt pıtları arada hissediyorum ama seyrek hissettiğimde vakit erken diye panikletmiyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…