Nette baktım biras asla sabun sürmeyin yazıyoki benim duş sonrası çok fazla acıyo.genelde emzirme döneminde böyle olurmuş ama bizde erken başlamış arkadaşım.çok kötü bi acı ama Allah yardım etsin.bikaç çok iyi krem varmış alıp denicem bakalım,bilgi veririm size de..ben zeytinyağlı kremim var onu sürüyorum iyi geldi. benmde çok çatladı . sütyende sıkıyo iyice açılıyo ucları
Umarım sıkıntısız atlatırız gebeliği, bana da amniyotik bant teşhisi kondu geçen hafta ama doktorum ayrıntılı usg istemedi.Merhaba arkadaşlar biz ayrıntılı ultrasonu mecburi yaptirdik sali günü yani 17+6 gunlukken . Salı günü kontrol de doktorum amniyotik bant tehisi koydu ve ayrıntılı ultrasona girmem gerektigini tehlikeli oldugunu söyledi ilcedeyiz ildeki tipa zevk etti gittik tıp kabul etmedi sonra ozel hastaneye gittik orda bakildi orasi tatmin etmedi esimi özel muayene eden prof bulduk cok ilgili bi sekilde bakıldı olusan bantin bebege uzak oldugunu suan için bir tehlike olmadigini söyledi cok şükür bebegimin gelisiminin ve organlarinin iyi oldugunu soyledi oglusumun pipisini bile net bi sekilde gorduk Allahım herkesin evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Günaydın kızlar.benim göğüs uçlarım çok çatladı,çok canım yanıyor.akşam duş aldım sonrasında ölüyodum sanki öyle çok acıdıki pamuk koyup bantla yapıştırdım düşünün o kadarsizde bunu yaşayan varmı?emzirme döneminde kullanılan kremlerden kullanmaya başlasam mı?
Kızlar ailesinden uzakta olan var mı?
Burada sadece eşimin ailesi var. Onlarla da aram limoni.
Annem başka şehirde okula giden küçük kardeşim var. doğumum okul dönemine denk geleceği için en fazla 1 hafta gelebilirim diyor
Sizce başkalarına çok ihtiyaç duyar mıyım?
Nedendir bilmiyorum ama ben seninle ilk tanistigimiz gunden beri hep bi oglun olacakmis gibi hissediyorum hatta bi ara cinseti ogrenmedigini okudum sasirdim neden aklimda boke kalmis sanki erkek bebegi olacagini okumustum die dusundumSelam bugün pek giremedim
Ben pek rüya görmem görsemde hatırlamıyorum sanırım
Dün rüyamda bi çocuk vardı sanırım o benim oğlumdu :)
Cinsiyet bilmiyorum yarın detaylıda öğreneceğiz nasipse, heyecan dorukta
Bi de ben bu keçe işine fena sardım
Meslek mi edinsem ?
Doğumdan sonra evden iş yapabilmeyi çok isterdim çünkü..
Nemlendir
Ben bebe yağı ve lierac sürüyorum
En azından 40 gün biri kalsaydı iyi olurdu
Ama tek te kalan bir sürü insan var, atlatırısn hatta bizden daha çabuk öğrenirisn herşeyi
40 gün kimse durmaz yanımdaSelam bugün pek giremedim
Ben pek rüya görmem görsemde hatırlamıyorum sanırım
Dün rüyamda bi çocuk vardı sanırım o benim oğlumdu :)
Cinsiyet bilmiyorum yarın detaylıda öğreneceğiz nasipse, heyecan dorukta
Bi de ben bu keçe işine fena sardım
Meslek mi edinsem ?
Doğumdan sonra evden iş yapabilmeyi çok isterdim çünkü..
Nemlendir
Ben bebe yağı ve lierac sürüyorum
En azından 40 gün biri kalsaydı iyi olurdu
Ama tek te kalan bir sürü insan var, atlatırısn hatta bizden daha çabuk öğrenirisn herşeyi
bende hissetmiyorum normaldir herhalde canım ya.Ben hala hissetmiyorum ya
hadi bakalım güzel haberler ver bize.. bizde öğrenelim artık bu kuzu erkek mi kızmı dimi :)
nöbetçimiymiş doktorun baya geç saat çünkü. Ay çok heyecanlı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu arada doktora da gittim öğle arası bir oğluşumuz daha oluyormuş.Dayanamadım sordum doktora meraklı melahat olarak :) 2 kız 2 oğlanla bu uzuuun yolculukta el ele yürüyeceğiz inşallah :) Rabbim herkesin öncelik sağlıklı olması şartıyla gönlündekini versin
Sağol canım.Rabbim isteyen herkese mutlu aile ve sağlıklı çocuklar nasip etsin..Ben sevdiğimle evlendim galiba biraz aşkımıza yenik düştük çok çocuk yaptık :) Bu arada 2 kızım var 1 oğlum var
Günaydın kızlar.benim göğüs uçlarım çok çatladı,çok canım yanıyor.akşam duş aldım sonrasında ölüyodum sanki öyle çok acıdıki pamuk koyup bantla yapıştırdım düşünün o kadarsizde bunu yaşayan varmı?emzirme döneminde kullanılan kremlerden kullanmaya başlasam mı?
evet iyi yapmışsın kimse olmaz. İnşallah bebişinde hareketli olur gösterir.bugun 8 e kadar calısacakmıs bende ısten cıkınca gıdeyım dedım , bıde o satte kımse olmuyor ya daha rahat ılgılenıyor doktorda
Kötü düşünmeyin relaks olun benim 4.gebeliğim olmasına rağmen hala ben de hissedemiyorum.Doktor yeri artık çok geniş ve rahatça hareket ediyor şimdilik dedi.İlerde bebek daha büyüyecek ve çok rahat hissedeceğiz.Hatta ben işe gidip gelirken birisi hareketini görecek diye çok korkar karnımı şallarla saklardım :) 1-2 hafta sonra çoğumuz hissederiz inşallahBenim bebeğim de bugün hareketsiz..
İçten içe korkuyorum ya..
Ben son iki haftadır her gün çok iyi hissediyordum. İki gündür hissetmiyorum fazla. Ondan korktum biraz..Kötü düşünmeyin relaks olun benim 4.gebeliğim olmasına rağmen hala ben de hissedemiyorum.Doktor yeri artık çok geniş ve rahatça hareket ediyor şimdilik dedi.İlerde bebek daha büyüyecek ve çok rahat hissedeceğiz.Hatta ben işe gidip gelirken birisi hareketini görecek diye çok korkar karnımı şallarla saklardım :) 1-2 hafta sonra çoğumuz hissederiz inşallah
Ben meyve suyu içiyorum her sabahta tek şekerli bir kahvem var
Nedendir bilmiyorum ama ben seninle ilk tanistigimiz gunden beri hep bi oglun olacakmis gibi hissediyorum hatta bi ara cinseti ogrenmedigini okudum sasirdim neden aklimda boke kalmis sanki erkek bebegi olacagini okumustum die dusundum
40 gün kimse durmaz yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?