İşyerindekilerin tahmini de bu yönde
Bakalım yarın belli olacak nasipse
Olsun, annelik iç güdüsel birşey
Sen tek başına da bakarsın, böyle bakan birçok anne var zaten
Bi de hareketsiz diye kafanda kurma
Ben bi ara çok kurdum
Hatta gidince kötü haberi alacam sandım da çok şükür iyiymiş
Kk dan tanıdığım bi arkadaş
Bugün doğum yapmış
Çok sevindim
Bizde o günleri görecek miyiz ya :)
Enazindan manevi de olsa annenin varlığını arıyorsun.Kızlar ailesinden uzakta olan var mı?
Burada sadece eşimin ailesi var. Onlarla da aram limoni.
Annem başka şehirde okula giden küçük kardeşim var. doğumum okul dönemine denk geleceği için en fazla 1 hafta gelebilirim diyor
Sizce başkalarına çok ihtiyaç duyar mıyım?
evet iyi yapmışsın kimse olmaz. İnşallah bebişinde hareketli olur gösterir.
BEN BU sabah yataktan kalkarken bır sancı gırdı ama 5 sanıye sonra kesıldıKizlar 2 gundur karnimin alt kismunda bi agri oluyo. Yatakta sagdan sola donerken, uzandigim yerden dogrulurken vs gibi durumlarda hissediyorum. Sanki kaslar zorlanirken agri yapiyormus gibi. Boyle bisey yasayan var mi?
Zaten kimseden iş beklediğimden değil.. Ama insan bu günlerinde annesi yanında olsun istiyor.. dediğiniz gibi..Enazindan manevi de olsa annenin varlığını arıyorsun.
Zaten kimseden iş beklediğimden değil.. Ama insan bu günlerinde annesi yanında olsun istiyor.. dediğiniz gibi..
cnm inşallah gorucez.burdan daha onceki gebeliğimde benimde tanıdıklarım olmuştu ben düşük yapıp aralarından ayrılmıştım ama bi arkadaşımla goruşmeye devam ettim o bebeğini sağlıkla kucağına aldı şimdi oda ikinciye hamile 7,5 aylık:)inşallah bizde sağlıkla geçiricez bu donemi kucağımıza alıcaz bebeklerimizi..:)evrene pozitif enerji pozitif enerji:))
BEN BU sabah yataktan kalkarken bır sancı gırdı ama 5 sanıye sonra kesıldı
Zaten kimseden iş beklediğimden değil.. Ama insan bu günlerinde annesi yanında olsun istiyor.. dediğiniz gibi..
Senben cim çikolata falan ye giderken ve hemen yaz bize merak ederiz çünküinş canım
benim kayınvalidem şehir dısında okula gıden cocukları oldugu ıcın 1 hafta kalıp gıdıcek, annem bana yakın annemle bakıcaz ınsallah..
Senben cim çikolata falan ye giderken ve hemen yaz bize merak ederiz çünkü
Benim doktorum 2 li den sonra 3 luye gerek yok 4 lu yapalım dedi.testin iyi çıkmış gozunaydin buaradaArkadaşlar az önce doktorumla konuştum 3 lü test sonucum normal miş çok şükür. Birde birsey sorucam ben birdahaki gittigimde detayli ultrasina giricem onun disinda arkadaslar 4 lü testten bahsediyorlar onun icinde kan falan mi veriyoruz detayliya girmeden oncemi veriliyor kan
40 gün kimse durmaz yanımda
yer arkadaşım yer bu bebeler mamasız doymuyorlar :)inş emerlerde biberonu az kullanırız yoksa hayatları biberon olurevet isterler hazırlıklı olmak lazım hem ilerki aylarda su içer mama yemesede :)+
Arkadaşlar az önce doktorumla konuştum 3 lü test sonucum normal miş çok şükür. Birde birsey sorucam ben birdahaki gittigimde detayli ultrasina giricem onun disinda arkadaslar 4 lü testten bahsediyorlar onun icinde kan falan mi veriyoruz detayliya girmeden oncemi veriliyor kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?