2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşaallah canım ya..

Kk dan tanıdığım bi arkadaş
Bugün doğum yapmış
Çok sevindim
Bizde o günleri görecek miyiz ya :)

Kizlar 2 gundur karnimin alt kismunda bi agri oluyo. Yatakta sagdan sola donerken, uzandigim yerden dogrulurken vs gibi durumlarda hissediyorum. Sanki kaslar zorlanirken agri yapiyormus gibi. Boyle bisey yasayan var mi?

Kk dan tanıdığım bi arkadaş
Bugün doğum yapmış
Çok sevindim
Bizde o günleri görecek miyiz ya :)

cnm inşallah gorucez.burdan daha onceki gebeliğimde benimde tanıdıklarım olmuştu ben düşük yapıp aralarından ayrılmıştım ama bi arkadaşımla goruşmeye devam ettim o bebeğini sağlıkla kucağına aldı şimdi oda ikinciye hamile 7,5 aylık:)inşallah bizde sağlıkla geçiricez bu donemi kucağımıza alıcaz bebeklerimizi..:)evrene pozitif enerji pozitif enerji:))

Enazindan manevi de olsa annenin varlığını arıyorsun.

Kizlar 2 gundur karnimin alt kismunda bi agri oluyo. Yatakta sagdan sola donerken, uzandigim yerden dogrulurken vs gibi durumlarda hissediyorum. Sanki kaslar zorlanirken agri yapiyormus gibi. Boyle bisey yasayan var mi?
BEN BU sabah yataktan kalkarken bır sancı gırdı ama 5 sanıye sonra kesıldı

Amin hep beraber inşallah :)

benim kayınvalidem şehir dısında okula gıden cocukları oldugu ıcın 1 hafta kalıp gıdıcek, annem bana yakın annemle bakıcaz ınsallah..

Benim de annem yakın ama yine de kendi sorumlulukları da var diye
Çalışıp çalışmama konusunda bile kararsızım
4 ay çok az çünkü

Arkadaşlar az önce doktorumla konuştum 3 lü test sonucum normal miş çok şükür. Birde birsey sorucam ben birdahaki gittigimde detayli ultrasina giricem onun disinda arkadaslar 4 lü testten bahsediyorlar onun icinde kan falan mi veriyoruz detayliya girmeden oncemi veriliyor kan

Senben cim çikolata falan ye giderken ve hemen yaz bize merak ederiz çünkü

Yerim yerim , umarım işe yarar , gun ıcerısınde mınık tekmıklerı hep hısedıyorum ama umarım osaate uyumaz cunku o saatlerde pek bıse hısetmıyorum normalde =)

Benim doktorum 2 li den sonra 3 luye gerek yok 4 lu yapalım dedi.testin iyi çıkmış gozunaydin buarada

40 gün kimse durmaz yanımda

Benimde annemler uzak bana, 1 hafta falan kalabilir heralde benim annemde zaten ben yalnız kalmak isterim bebeğimin herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum. Yine arada gelir annem yardımcı olur ama dediğim gibi ben kendim ilgilenicem bebeğimle kimseye gerek kalmaz inşallah annemden başkasına da güvenemem zaten :) kıyamam ben bebeğime ..

gözün aydın cnm :)ben direk 4 lü test yaptırdım kan veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…