2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de annem yakın ama yine de kendi sorumlulukları da var diye
Çalışıp çalışmama konusunda bile kararsızım
4 ay çok az çünkü

erkek kardesım var 21 yasında okuyor babam calısıyor annem evde bana yardımcı olma konusunda sıkıntı yasamaz.. kendım bakmayıda bılmem lazım kayınvalıdem de hazıran da ıstanbula gelıyor yazları kayın valıdem kısları annem artık ben calısana kadar :)

Benim babam esnaf, belli saatlerde annemde ona yardım ediyor
Gel bak diyemem, bırakıp almam lazım o da ancak akşam 8 i bulur

İkiz kardeşlerim var okula gidiyolar onlarla ilgileniyo annem ablamın 2 tane küçük çocuğu var okula gidiyolar uzak olmasalar sık sık gidip gelirler ama işte yol sorunumuz var dedim ya ben idare ederim ablamınkilere hep ben baktım bebekliklerinde bi sorun olsa eşimin işi çok yakın 5 dk da burda hastanede yakın hemen 5 dk ya giderim o yüzden rahatım

bendede gece uyurken bir taraftan diğer tarafa dönerken ağrı oluyor yavaş yavaş dönüyorum geçiyor.

biri isim mi dedi :)bulamıyorum güzel bi isim siz ne düşünüyorsunuz?kız demi sizinkide?
evet canım benim bebeğim de kız dün öğrendim :)
Aklımda iki isim vardı eşim diğerini istemedi ama Zeynep ikimizin de hoşuna gitti. Zeynep koyacağız İNŞAALLAH :)

Dedikodu yapmak gibi olmasın ama kayınvalidem ömür boyu konuşacak annesi yanında durmadı diye
Şimdiden kafayı ona taktım

Aklımda iki isim vardı eşim diğerini istemedi ama Zeynep ikimizin de hoşuna gitti. Zeynep koyacağız İNŞAALLAH :)

Bende çok severim Zeynep adını ama biizm ailede var diye koyamayacağız :)

Anneden önemli hiç bişey yok canım 1 hafta olsun yeterki doğumunda yanında olsun.benim ilk doğumumda annem gelemedi ev taşıyordu.aramızda 12 saatlik yol var.doğumdan 4 gün sonra gelebildi.öyle bi yer etmişki içime annem kapıdan içeri girer girmez o halde sarılıp yarım saat hıçkırarak ağladım nerdesin sen diye kendimi durduramadım uzun süre..üzerinden 5 sene geçti ama hala gözlerimin önünden gitmez o sarılışım ağlayışım hıçkırıklarım.bizi öyle gören kayınvalidem de başladı ağlamaya oda sulu gözdür.annem her zaman der hayatımda tek pişman olduğum şey doğumuna gelemeyişimdi diye.nasip olursa bu bebeğimde şimdiden planlar yapıyoruz annem hazırlıklara başlamış bile yelekler alışverişler anlatıp duruyo.doğumdan önce yanımda olacak inşallah.anacığımın elini biran bile bırakmak istemiyorum.doğumda bir annenin eksikliğini en çok bilenlerden biride benimdir.bir daha annemsiz doğurmak istemiyorum.Allah nasip ederse o günlere çıkarsak inşallah.annem yıkadı beni sezeryanla doğurdum.annem banyoya soktu heryerimi yıkadı ben kıpırdamadım bile.canım annem.şimdi benimde bir kızım olacak nasipse.oda benim için aynı şeyleri hissedermi acaba.annesi için aynı duyguları yaşarmı acaba.inşallah o günleride görürüz.kızımın elini bir an bile bırakmam.

Dedikodu yapmak gibi olmasın ama kayınvalidem ömür boyu konuşacak annesi yanında durmadı diye
Şimdiden kafayı ona taktım

Ha ha
Alemsin :)
Boşver insanlar konuşmak isterse her türlü konuşur
40 ına kadar kalsa 40 ı çıkar çıkmaz gitti derler mesela
Aslında herkeisn belli sorumlulukları var diye düşünmek laızm

Ağlattın beni.. Çok şükür bu sefer aynı şeyi yaşamayacaksın annen de üzülmüş..
Bu doğumun hem gülerek, güzel hatıralarla geçer İNŞAALLAH..
Benim annem melek gibidir ama işte daha tam idrak edemedi herhalde :)
bir hafta da olsa gelebilmesine şükrettim yazdıklarını okuyunca..

senın bbegın erkek ve cok hareketlı dıye anlatıyordun erken hıssettıgını fln o sendın dımı ya Allah Allah ben mı karıstırdım

senın bbegın erkek ve cok hareketlı dıye anlatıyordun erken hıssettıgını fln o sendın dımı ya Allah Allah ben mı karıstırdım
Evet bendim tatlım.. Öyle hissediyordum ama tatlı bi kızım olacakmış duyunca dünyalar benim oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…