- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
korku oluyor tabii ama uzun surelı olmadıgı ıcın pek evhamlanmıyorum..bu tarz ağrılar banada çok oluyor bide panik atağım var benim hepten panikliyorum
biri isim mi dedi :)bulamıyorum güzel bi isim siz ne düşünüyorsunuz?kız demi sizinkide?Valla isim konusunda çok bilgim yok öyle yeni moda isimleri de sevmiyorum :)
Anlamlı olsun ve söylenmesi kolay olsun bence önemli olan o.
Benim de annem yakın ama yine de kendi sorumlulukları da var diye
Çalışıp çalışmama konusunda bile kararsızım
4 ay çok az çünkü
Benimde annemler uzak bana, 1 hafta falan kalabilir heralde benim annemde zaten ben yalnız kalmak isterim bebeğimin herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum. Yine arada gelir annem yardımcı olur ama dediğim gibi ben kendim ilgilenicem bebeğimle kimseye gerek kalmaz inşallah annemden başkasına da güvenemem zaten :) kıyamam ben bebeğime ..[/QUOTE
kırkın çıkana kadar birileri olsun bence yanında benim annem kardeşim cümbür cemaat kalacaklar.kardeşimde kırkını annemlerde geçirdi yazın bende ordaydım yeni doğanm bebek sarılıgı enfeksiyonu bir sürü sıkıntısı çıkıyor zaten psikolojik olarak çöküyorsun destek şart arkadaşım
erkek kardesım var 21 yasında okuyor babam calısıyor annem evde bana yardımcı olma konusunda sıkıntı yasamaz.. kendım bakmayıda bılmem lazım kayınvalıdem de hazıran da ıstanbula gelıyor yazları kayın valıdem kısları annem artık ben calısana kadar :)
Benim babam esnaf, belli saatlerde annemde ona yardım ediyor
Gel bak diyemem, bırakıp almam lazım o da ancak akşam 8 i bulur
evet canım benim bebeğim de kız dün öğrendim :)biri isim mi dedi :)bulamıyorum güzel bi isim siz ne düşünüyorsunuz?kız demi sizinkide?
40 çıkana kadar anca annem gelır sonra ben ona gıder gelırım.. ee ise baslayınca mecbur bızde bırakıcaz alcaz onu hergun..
evet canım benim bebeğim de kız dün öğrendim :)
Aklımda iki isim vardı eşim diğerini istemedi ama Zeynep ikimizin de hoşuna gitti. Zeynep koyacağız İNŞAALLAH :)
Bizde de var hatta kuzenim ama koycam bananeBende çok severim Zeynep adını ama biizm ailede var diye koyamayacağız :)
Anneden önemli hiç bişey yok canım 1 hafta olsun yeterki doğumunda yanında olsun.benim ilk doğumumda annem gelemedi ev taşıyordu.aramızda 12 saatlik yol var.doğumdan 4 gün sonra gelebildi.öyle bi yer etmişki içime annem kapıdan içeri girer girmez o halde sarılıp yarım saat hıçkırarak ağladım nerdesin sen diye kendimi durduramadım uzun süre..üzerinden 5 sene geçti ama hala gözlerimin önünden gitmez o sarılışım ağlayışım hıçkırıklarım.bizi öyle gören kayınvalidem de başladı ağlamaya oda sulu gözdür.annem her zaman der hayatımda tek pişman olduğum şey doğumuna gelemeyişimdi diye.nasip olursa bu bebeğimde şimdiden planlar yapıyoruz annem hazırlıklara başlamış bile yelekler alışverişler anlatıp duruyo.doğumdan önce yanımda olacak inşallah.anacığımın elini biran bile bırakmak istemiyorum.doğumda bir annenin eksikliğini en çok bilenlerden biride benimdir.bir daha annemsiz doğurmak istemiyorum.Allah nasip ederse o günlere çıkarsak inşallah.annem yıkadı beni sezeryanla doğurdum.annem banyoya soktu heryerimi yıkadı ben kıpırdamadım bile.canım annem.şimdi benimde bir kızım olacak nasipse.oda benim için aynı şeyleri hissedermi acaba.annesi için aynı duyguları yaşarmı acaba.inşallah o günleride görürüz.kızımın elini bir an bile bırakmam.Kızlar ailesinden uzakta olan var mı?
Burada sadece eşimin ailesi var. Onlarla da aram limoni.
Annem başka şehirde okula giden küçük kardeşim var. doğumum okul dönemine denk geleceği için en fazla 1 hafta gelebilirim diyor
Sizce başkalarına çok ihtiyaç duyar mıyım?
Bende iki gundur hissetmiyorum ama normaldir canim allahin izniyle bisey olmaz inşallahBenim bebeğim de bugün hareketsiz..
İçten içe korkuyorum ya..
Dedikodu yapmak gibi olmasın ama kayınvalidem ömür boyu konuşacak annesi yanında durmadı diye
Şimdiden kafayı ona taktım
Ağlattın beni.. Çok şükür bu sefer aynı şeyi yaşamayacaksın annen de üzülmüş..Anneden önemli hiç bişey yok canım 1 hafta olsun yeterki doğumunda yanında olsun.benim ilk doğumumda annem gelemedi ev taşıyordu.aramızda 12 saatlik yol var.doğumdan 4 gün sonra gelebildi.öyle bi yer etmişki içime annem kapıdan içeri girer girmez o halde sarılıp yarım saat hıçkırarak ağladım nerdesin sen diye kendimi durduramadım uzun süre..üzerinden 5 sene geçti ama hala gözlerimin önünden gitmez o sarılışım ağlayışım hıçkırıklarım.bizi öyle gören kayınvalidem de başladı ağlamaya oda sulu gözdür.annem her zaman der hayatımda tek pişman olduğum şey doğumuna gelemeyişimdi diye.nasip olursa bu bebeğimde şimdiden planlar yapıyoruz annem hazırlıklara başlamış bile yelekler alışverişler anlatıp duruyo.doğumdan önce yanımda olacak inşallah.anacığımın elini biran bile bırakmak istemiyorum.doğumda bir annenin eksikliğini en çok bilenlerden biride benimdir.bir daha annemsiz doğurmak istemiyorum.Allah nasip ederse o günlere çıkarsak inşallah.annem yıkadı beni sezeryanla doğurdum.annem banyoya soktu heryerimi yıkadı ben kıpırdamadım bile.canım annem.şimdi benimde bir kızım olacak nasipse.oda benim için aynı şeyleri hissedermi acaba.annesi için aynı duyguları yaşarmı acaba.inşallah o günleride görürüz.kızımın elini bir an bile bırakmam.
evet canım benim bebeğim de kız dün öğrendim :)
Aklımda iki isim vardı eşim diğerini istemedi ama Zeynep ikimizin de hoşuna gitti. Zeynep koyacağız İNŞAALLAH :)
İNŞAALLAH canım..Bende iki gundur hissetmiyorum ama normaldir canim allahin izniyle bisey olmaz inşallah
Evet bendim tatlım.. Öyle hissediyordum ama tatlı bi kızım olacakmış duyunca dünyalar benim oldu :)senın bbegın erkek ve cok hareketlı dıye anlatıyordun erken hıssettıgını fln o sendın dımı ya Allah Allah ben mı karıstırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?