Bende çok severim Zeynep adını ama biizm ailede var diye koyamayacağız :)
Evet bendim tatlım.. Öyle hissediyordum ama tatlı bi kızım olacakmış duyunca dünyalar benim oldu :)
Allah mı soylettı =) oyle derlerya :) belkıde erkek olacak zaten koyamamıs olacaksın yarın guzel haberler olsun inş
Yok ben bi kere gitmiştim göstermemişti dayanamadım bi kaç gün sonra bi daha gittim kesin kız dedi.Allah bagıslasın canım ben doktor keısn erkek dedı sana dıye hatırladım da ondan sasırdım kafam karıstı zaten cogu kısının cınsıyette degıstı :)
Bence senin kızın olcakZaten cinsiyet belli değil diye odaklanıp isim de bakamadık :)
Güzel anlamlı bi isim olsun isterim hatta mümkünse Kur'anda da olan
Ama anlamına iyi bakmak lazımmış, her dini ismin de anlamı güzel olmayabiliyormuş
Zaten cinsiyet belli değil diye odaklanıp isim de bakamadık :)
Güzel anlamlı bi isim olsun isterim hatta mümkünse Kur'anda da olan
Ama anlamına iyi bakmak lazımmış, her dini ismin de anlamı güzel olmayabiliyormuş
Yok ben bi kere gitmiştim göstermemişti dayanamadım bi kaç gün sonra bi daha gittim kesin kız dedi.
Erkenden bakınca yanılıyorlar diye önceden hiç sormamıştım. 4 ayı tamamlayınca sordum :)
Seninki hala belli değil demi ?
Bence senin kızın olcak
kesınlıkle ve her dini isim tek basına koyulmuyor muş.
nasıpse eger bı degısıklık olmaz ise bizimde kız isimi "Elif Gülce" koyacagız.
Tüm işyeri
Tanıdıklar vs.
Herkes merakta
Geneli erkek diyo kalanı da kız
Yarın 4 ten sonra belli olacak ama ben dönemem o gün işe
Cumartesi de işe gelir miyim belli olmaz benim işimen geç Pazartesi size de söylerim sonucu
Güzelmiş
Bizde hem elif hem Zeynep çok yakınlarımızın adı
Yoksa ikisi de çok hoştu
Erkek ismi Enes veya Talha beğendik ama bilemiyorum netleşirse daha çok bakarız gibi :)
kim :)Kızıma talip çıktı
Kızlar her ayın 15'inde mothercare'de indirim oluyormuş. Dün dayanamadım ve bebişimin ilk kıyafetini aldım. Bir de indirimlerden haberdar olmak için üye olabiliyorsunuz. Mesaj geliyormuş.
çıtçıtlı tulumlarda %40 indirim vardı. 0-3 ve 3-6 aylık olarak aldım 5li pakette. Genelde beden sıkıntısı var. Zaten bir reyon indirimliydi. Ama ben zorla aldım :) Ama bir de büyük indirim yaptıkları dönemler oluyor. Onları yakalarsak ocak ayı gibi süper olur.kayda değer bir indirimi varmı bari canım ??
Eşimin arkadaşının eşi bugun yarın dogum yapacak erkek bebeklerı olacak.kim :)
Eşimin arkadaşının eşi bugun yarın dogum yapacak erkek bebeklerı olacak.
erkek adamın erkek damadı olur demıs
şimdiden göz koydular yavruma :) eşim de biz kızımızın turşusunu kurucaz demiş :)
Kızıma talip çıktı
heyecanla bekleyecegız..
bızım eger erkek sede "Timuçin" koyacagız .
hamıle kalamdan bebek ten konusmaya basladıgımızda koymustuk ısımlerı bizde. cınsıyet bellı olunca aynen hangı cınsın ısmınıe yogunlasacagını bılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?