2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bendim tatlım.. Öyle hissediyordum ama tatlı bi kızım olacakmış duyunca dünyalar benim oldu :)

Allah bagıslasın canım ben doktor keısn erkek dedı sana dıye hatırladım da ondan sasırdım kafam karıstı zaten cogu kısının cınsıyette degıstı :)

Allah mı soylettı =) oyle derlerya :) belkıde erkek olacak zaten koyamamıs olacaksın yarın guzel haberler olsun inş

Zaten cinsiyet belli değil diye odaklanıp isim de bakamadık :)
Güzel anlamlı bi isim olsun isterim hatta mümkünse Kur'anda da olan
Ama anlamına iyi bakmak lazımmış, her dini ismin de anlamı güzel olmayabiliyormuş

Allah bagıslasın canım ben doktor keısn erkek dedı sana dıye hatırladım da ondan sasırdım kafam karıstı zaten cogu kısının cınsıyette degıstı :)
Yok ben bi kere gitmiştim göstermemişti dayanamadım bi kaç gün sonra bi daha gittim kesin kız dedi.
Erkenden bakınca yanılıyorlar diye önceden hiç sormamıştım. 4 ayı tamamlayınca sordum :)
Seninki hala belli değil demi ?

Bence senin kızın olcak

kesınlıkle ve her dini isim tek basına koyulmuyor muş.
nasıpse eger bı degısıklık olmaz ise bizimde kız isimi "Elif Gülce" koyacagız.

hım anladım canım , bende hıc sormadım ya doktorla soylemeseya tam kesınlesmeden..
bu aksam kontrolum var en son baska dr kesın kız demıstı 16+2 de
şimdide 17+6 yız hayırlısı

Bence senin kızın olcak

Tüm işyeri
Tanıdıklar vs.
Herkes merakta
Geneli erkek diyo kalanı da kız
Yarın 4 ten sonra belli olacak ama ben dönemem o gün işe
Cumartesi de işe gelir miyim belli olmaz benim işim en geç Pazartesi size de söylerim sonucu

kesınlıkle ve her dini isim tek basına koyulmuyor muş.
nasıpse eger bı degısıklık olmaz ise bizimde kız isimi "Elif Gülce" koyacagız.

Güzelmiş
Bizde hem elif hem Zeynep çok yakınlarımızın adı
Yoksa ikisi de çok hoştu

Erkek ismi Enes veya Talha beğendik ama bilemiyorum netleşirse daha çok bakarız gibi :)

heyecanla bekleyecegız..
bızım eger erkek sede "Timuçin" koyacagız .
hamıle kalamdan bebek ten konusmaya basladıgımızda koymustuk ısımlerı bizde. cınsıyet bellı olunca aynen hangı cınsın ısmınıe yogunlasacagını bılırsın

Zeynep ismini bende severim bizimde çevremizde çok elif ve zeynep var. o yüzden düşünmüyorum

Kızlar her ayın 15'inde mothercare'de indirim oluyormuş. Dün dayanamadım ve bebişimin ilk kıyafetini aldım. Bir de indirimlerden haberdar olmak için üye olabiliyorsunuz. Mesaj geliyormuş.

Elif ismi çok güzel. Bi ara kız olursa Elif olsun diyorduk. Ama çok Elif var. O nedenle kararsızım. Bu aralar İdil düşünüyorum. İdil koyacağız gibi

kayda değer bir indirimi varmı bari canım ??
çıtçıtlı tulumlarda %40 indirim vardı. 0-3 ve 3-6 aylık olarak aldım 5li pakette. Genelde beden sıkıntısı var. Zaten bir reyon indirimliydi. Ama ben zorla aldım :) Ama bir de büyük indirim yaptıkları dönemler oluyor. Onları yakalarsak ocak ayı gibi süper olur.

Eşimin arkadaşının eşi bugun yarın dogum yapacak erkek bebeklerı olacak.
erkek adamın erkek damadı olur demıs
şimdiden göz koydular yavruma :) eşim de biz kızımızın turşusunu kurucaz demiş :)

Eşimin arkadaşının eşi bugun yarın dogum yapacak erkek bebeklerı olacak.
erkek adamın erkek damadı olur demıs
şimdiden göz koydular yavruma :) eşim de biz kızımızın turşusunu kurucaz demiş :)

=))) babalar vermez oyle hemen kızcelerıııınııı

Kızıma talip çıktı

Ne çabuk :)

Güzelmiş Timuçin de
İsim kitabı bakmıştım evde uzun uzun bakmak için ama bulamadım o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…