• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bab
Merhaba canim hayirli geceler bendebende allah izin verirse nisan annesi olacagim bugün saglik ocagina gittim bana 18. Haftama randevu verdi teteoz aşışi için..erken değil mi 18.hafta ben 20.haftada olur saniyordum eve gelince aklima geldi :)
Merhaba banada hemşiremiz 20.haftada yaptırmam gerektiğini söyledi.

Iyi aksamlar kızlar. Bugün çok yoruldum.ablam dogum yaptı sabah 8 den akşam 8 e hastanedeydim.minicik bir ogluşumuz oldu.yumuşacık pamuk gibiydi.çokda kuvvetli küçük erkek.altını degiştirirken birde işeyiverdi allahtan hemen farkettikte ortalık batmadı
Allah analı babalı büyütsün :KK46:

Benimde ilki kız şimdiki erkek.kız annesi olmak farklı bence ...daha çok paylaşımımız var şimdiden.iyi bir abla olacagınada eminim

Ben de ablayım ve hep benımde bir ablam olsun ıstemısımdır,bir abım birde erkek kardesım var ,ablalıkta cok guzel birsey gercekten emınım kızınız da cok guzel abla olacaktır , daha cok benımsıyor kız cocuklar kardesı daha bı sahıplenıcı koruyucu oluyorlar anne gibi..cok sukur Rabbıme ,

Gunaydın en güzel mart anneleri ,gununuz güze enerjınız bol olsun ınsalla ;)
kızlar benım haftanın basından berı sırt agrım var ve gecelerı 3-4-5 hep bu saatlerde uyanıyorum ne yana donsem batıyor sankı kemıklerım , uykularım boluk porcuk anlayacagınız sizde durumlar nasıl aynı durumları yasayan varmı?hamılelıkten mı yatıs pozısyonumdan mı (soladonuk yatıyorum) yoksa yorgunluktan mı bılemedım :S

Gunaydın en güzel mart anneleri ,gununuz güze enerjınız bol olsun ınsalla :KK66:
kızlar benım haftanın basından berı sırt agrım var ve gecelerı 3-4-5 hep bu saatlerde uyanıyorum ne yana donsem batıyor sankı kemıklerım , uykularım boluk porcuk anlayacagınız sizde durumlar nasıl aynı durumları yasayan varmı?hamılelıkten mı yatıs pozısyonumdan mı (soladonuk yatıyorum) yoksa yorgunluktan mı bılemedım :S
Yorgunluk da hamilelik de etkilidir ağrılarında. Bende de yatakta dönünce oluyor ama o kadar kötü değil.
Gece ağrılardan mı uyanıyorsun ?

Yorgunluk da hamilelik de etkilidir ağrılarında. Bende de yatakta dönünce oluyor ama o kadar kötü değil.
Gece ağrılardan mı uyanıyorsun ?

evet sırt agrıma uyanıyorum resmen bugun 3 kere uyandım uyudum ve 6 da kalkıp ıse gelıyorum zaten :(

suan arkadasım bugun sabah dogum yapacak durumda beklıyoruz gününüde gectı ve evde tek , asansor yok bınada ,4. katta
ben cıkarken ınerken yoruluyorum hatta. aklım hep onda sureklı arıyorum ızınde alamadım yanında durayım dıye (yanında onunla duracak kımsesı yok esıde calısıyor halıyle aksam gelıyor) ve sakın Allah a emanet hıc bıse dusunmuyorum dıyor telı yanımdan ayırmıyorum sadece anında arıyayım taksıyı dıyor ama ıns bugun aksam oldu artık esı yanında olcak yarın gunduzude atlatırsa sonrakı gunler yanında olacagım arkadasımın.

Demek ıstedıgım sımdıden bunları duşunmeyin kendınızı strese sokmayan hepımıze ne oalcagı nasıl olacagı yazılı aslında evham bosuna yaparız :KK66:

kızlar zaten sancı başladı yarım saatte doğurucam olmuyo...

annemins ancıları 24 saat önceden başlamış mesela ufaktan...

arkadaşımın da suyu gelmiş ılık duşunu almış giyinmiş etmiş çıkmış sonra evden, hastanede de beklemiş tabi daha

Back
X