Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaskar dr geliyorum benim bebis 273 gr ve 21 cm olmus kg az degil mi dedim gayet iyi dedi 19+2 deyim.hamilelik gunlugunde de 320 gram yazio sizce kg az mi tedirgin oldum simdi![]()
senle yaşlarımız aynı evlilik yılımızda aynı ben 1979 doğumluyum 2005 te evlendim bana aynı gibi geldimaalesef böyle bi kocam var işte anlamıyo beni 9 yıl önce 26 yaşındaydım şimdi 35 yaşındayım az bi zaman değil ki o zaman daha enerjiktim falan ama o şimdi de öyle olmamı istiyo anldığım kadarıyla bilmiyorum
Bende duvar panosuna başladım keseden inşallah güzel olur 1tane yaptım ama yapıştırmadım henüz 2. Ye başladımHayırlı cumalar annişler. Haftasonu kendimi oyalamak için yapacağım işler. Umarım yapabilirim. Çekirge yapamazsam suçlusu sensin sen heves ettirdin keçeye :))) Bu arada keçeyi kırtasiyelerde satıyorlar 10 lu renklisi 10 lira arkadaşlar.
Bu arada aşı vurulmaya gitmişken tartıldım 60 kg olmuşum
Toplamda 6 kilo aldım yani ama daha hızlı alınıyo sanırım bundan sonrası..
Benim bebekler hep kg az doguyo ondan tedirgin oluyorum canim saglikli sihatli olsunda artik dogduktan sonra alir ins kg :)belki günlüğe göre kilosu az ama boyu maşallah yanitedirgin olacak bişey yok canım ya daha 20. haftanın başında sayılırsın, haftanın sonuna tamamlar kuzucuk:)
Benim bebekler hep kg az doguyo ondan tedirgin oluyorum canim saglikli sihatli olsunda artik dogduktan sonra alir ins kg :)
kuzum bende 78 liyim 2005 te oğlum dünyaya gelmiştiCanım
senle yaşlarımız aynı evlilik yılımızda aynı ben 1979 doğumluyum 2005 te evlendim bana aynı gibi geldi
Sezeranim ben cikis problemim yokolsun canım ya sağlıklı sıhhatli olsunlarda :) hem belki zayıf olursa çıkış da kolay olur belki![]()
Ben 53-54 le hamile kaldim simdi 61 gibiyim cok hizli kilo aldim ama hic bulantim olmadi bi de dusuk tehlikesinden ilk 3 ay hep yattim umarim bundan sonra cok almamBu arada aşı vurulmaya gitmişken tartıldım 60 kg olmuşum
Toplamda 6 kilo aldım yani ama daha hızlı alınıyo sanırım bundan sonrası..
amin canım çok teşekkürler sanada inş.kolay ve rahat bir nasip etsin allahımçok tşk ederim. rabbim sizede kolay rahat bir doğum nasip etsin
bende 46 kiloylam hamile kaldım şuan 49.600 aldık başımızı gidiyozBen 53-54 le hamile kaldim simdi 61 gibiyim cok hizli kilo aldim ama hic bulantim olmadi bi de dusuk tehlikesinden ilk 3 ay hep yattim umarim bundan sonra cok almam
Merhaba arkadaskar dr geliyorum benim bebis 273 gr ve 21 cm olmus kg az degil mi dedim gayet iyi dedi 19+2 deyim.hamilelik gunlugunde de 320 gram yazio sizce kg az mi tedirgin oldum simdi![]()
Çilekli elbiseden bahsedilmişti
bulursam paylaşırım arada internet satışa geliyo demiştim
http://www.butikbebe.com/Urun/comix/kadife-cilekli-kiz-elbisekirmizi,UK_1453755.html#.VEoY_yKsVOI
İşte gelmiş
Bnm de aynen oyle oldu :) kilolarmiz da ayniymisBen 53-54 le hamile kaldim simdi 61 gibiyim cok hizli kilo aldim ama hic bulantim olmadi bi de dusuk tehlikesinden ilk 3 ay hep yattim umarim bundan sonra cok almam